KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Martina Moyski: Magyarország nem hódol be az USA-nagykövetnek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 BUDAPEST, Magyarország (ChurchMilitant.com)

Felháborodott magyarok tiltakoznak az USA kormányának azon hátsó szándéka ellen, amellyel be akarja feketíteni országuk függetlenségét.

David Pressman, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete és „férje”

 David Pressman olyan meleg, akit Biden nevezett ki az Egyesült Államok magyarországi nagykövetévé. 2022. szeptemberi érkezése óta csepüli a magyarságot. A Washingtonban (és máshol is tevékenykedő) baloldali ügynökökhöz való kötődése sok magyar hazafiból indulatot váltott ki.

Téglásy Imre, a Human Life International magyarországi képviselője nyilatkozza Harcos Egyháznak (Church Militant): – Senkit nem érdekel az Egyesült Államok budapesti nagykövetének szexuális irányultsága. Ez a magánügye. Majd így folytatja: – Az azonban már mindenkit érint, ha valaki nap mint nap szidja az őt fogadó ország kormányát.

A washingtoni magyar nagykövet nem kritizálja a Biden-kormányzatot, mert ez belügy. E helyett igyekszik mindkét ország számára építő, baráti kapcsolatokat kialakítani. Erre valók ugyanis a nagykövetségek – tette még hozzá az életvédő abortusztúlélő.

Szeptemberi érkezése óta egyfolytában csepüli a magyar nemzetet.

A bevett normáknak fittyet hányó Pressman folyamatosan piszkálja Magyarországot, különösen annak miniszterelnökét, Orbán Viktort, és annak az ukrajnai háborúval kapcsolatos viszonylag semleges álláspontját. Minden békekövetelést úgy állít be, mintha ennek hangoztatása egyet jelentene azzal, hogy valaki Vlagyimir Putyin orosz elnök pártjára áll.

Dr. Téglásy Imre

Pressman kezdeményezésére és alig egy hónappal Budapestre érkezése után az Egyesült Államok Nagykövetsége a Twitteren tett közzé egy videós kvízt, amelyben arra kérte a résztvevőket, találják ki, hogy beemelt idézetek vajon magyar közéleti szereplőktől vagy Putyintól származnak-e. A beérkezett válaszok arra mutattak rá, hogy Putyin sosem volt részese annak a piszkos játszmának, amelynek egyetlen célja az volt, hogy becsmérelje és aláássa Magyarország jelenlegi kormánypártját, a konzervatív Fideszt.

Ez is érdekelheti:  Kiszélesítették a frontvonalat az oroszok, a legádázabb harcok Északkelet-Ukrajnában dúlnak

A 2022. október 17-i kelt tweet lényeges része így szól:

Az elmúlt hetekben több magas rangú magyar kormányszereplő és kormányzat által finanszírozott kommentátor tett kemény Nyugat- és Amerika-ellenes kijelentéseket. Magyarország és az Egyesült Államok szövetségesek. Mivel az orosz agresszió mindannyiunkat fenyeget, össze kell tartanunk, nem pedig eltávolodni egymástól.

Erre vágott vissza a Pressman bohóckodásait megelégelt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter:

– Magyarország szuverén ország, kívülről senki se írja elő nekünk, hogy hogyan éljünk!

Szíjjártó még hozzátette:

– Lényegtelen – teljesen lényegtelen –, hogy [Pressman] vagy bármely más nagykövet mit gondol a magyar belpolitikai fejleményekről, mert azokhoz semmi köze. Neki nem az a dolga, hogy beavatkozzon Magyarország belügyeibe, de ha magyarországi tartózkodását mégis arra kívánja felhasználni, hogy bírálja a magyar emberek egyértelmű többsége által megválasztott és a magyar emberek által legitimált kormány működését, akkor nagyon nehezen tudja majd teljesíteni azt feladatát, hogy hatékonyan javítsa a két ország közötti együttműködést.

Még mielőtt a nyíltan meleg nagykövet betette volna a lábát a Szabadság térre, az Egyesült Államok budapesti nagykövetségére, már a hétköznapi magyar emberek számára is kiderült, hogy Pressman kinevezését előre megfontolt, szándékos diplomáciai sértésnek kell tekinteniük.

Téglásy elmondta, hogy sok magyarrl együtt ő is felkapta a fejét a kinevezés kapcsán. – Talán inkább küldhettek volna helyette egy fehér, hetero, keresztény nagykövetet, vagy nem?!

A Biden-kormányzat nyilván nem tudta megemészteni Magyarország két évvel ezelőtti lenyűgöző győzelmét, amellyel megvédte gyermekeit a szélsőséges LMBTQ+-érdekcsoportoktól.

Híradós riport: Magyarország a józanságért:

E győzelem mindenkit int arra, hogy Magyarországon átfogó jogszabályokkal védik a gyermekeket az LMBTQ+-ideológiától, beleértve a pedofíliát, a pornográfiát és a transzneműséget, és hogy ennek a küzdelemnek életbevágóan nagy tétje van.

A közelmúltban megjelent Összekülönbözés! Magyarország nemet mond a kártékony amerikai nagykövetnek” című cikk tökéletesen érti a helyzetet, amikor fölteszi a kérdést: „Vajon tényleg az a legjobb módja annak, hogy Magyarországon újra képviseltessük magunkat, mint amit a Biden-féle komisszárok tettek, akik egy olyan férfit küldtek, aki – két gyerekkel – egy másik férfit tekint a férjének, és aki Amerika arcaként így akarja magát kelletni Magyarországon?”

„Mr. Pressman, ne gyarmatosítsa Magyarországot a halálkultuszával!”

Egy hónappal Pressman érkezése előtt Téglásy egy másik honfitársával gumicsónakkal szállt a Dunára a Parlament épülete előtti folyószakaszon az új nagykövetnek szánt előzetes üzenetével. A vitorlaként kifeszített táblára ezt írták angolul és magyarul: „Pressman úr, ne gyarmatosítsa halálkultuszával Magyarországot!”

A katolikus Téglásy kifejtette: – Figyelmeztetésül írtam ezt a molinóra azért, hogy nem éljen vissza Amerika nagyszerű országának nagyköveti címével úgy, hogy közben illetéktelenül beavatkozik a mi hazánk belügyeibe.

A Harcos Egyháznak elmondta azt is, számított arra, hogy Pressman majd a gyűlöletbeszéd vádjával fog válaszolni az ő emlékeztetőjére.

Ez is érdekelheti:  Hamarosan leállhat Ukrajna legnagyobb kohászati ​​üzeme a mozgósítás miatt
Soros György

Pressman gyökerei mélyen balra nyúlnak. A minap a Magyar Nemzet című, jelentősebb napilap is beszámolt arról a munkájáról, amit Soros György egyik szervezetében végzett. Soros hírhedt arról, hogy fellazító politikai szándékokat és társadalmi zavargásokat pénzel, amelyek célja a családi értékek aláásása és az államnak való kiszolgáltatottság fokozása. Ez – érvelt a napilap – „választ adhat arra, hogy az amerikai nagykövet miért indít folyamatos támadásokat Magyarország ellen.”

A napilap szerint Pressman a chicagói American Civil Liberties Union munkatársa volt, és e tevékenysége során „egyebek közt pereket vitt, nyilvános beszédeket tartott, agytágítást és érdekképviseleti munkát végzett.”

Pressman és talpnyalói hullámokat keltve halásznak Magyarországon és fejfájást okoznak Orbánnak és a miniszterelnök konzervatív Fidesz pártjának. Mint Téglásy megjegyezte: – Minden témát fölkapnak, csakhogy lejárassák Magyarországot.

De ezt az 1100 éves keresztény országot Szent Istvánnal együtt védi ezektől a maga történelme. Az ország elszántságáról írta egy kommentátor a közelmúlt eseményei kapcsán:

Sem az oszmán, sem a Habsburg, sem a náci, sem a szovjet birodalom nincs többé, mi viszont mégis itt vagyunk. Az USA hamarosan 250 éves lesz, nekünk viszont már a tatárjárás idején is volt államunk, amikor kaptunk ugyan egy nagy pofont, de aztán mégis talpra tudtunk állni… .

Téglásy szerint Pressman bárdolatlan amerikai, aki azt hiszi magáról, hogy kénye-kedve szerint, minden mértéket áthágva mindent megtehet.” Fölvetette még: Hát nincs a tengerentúlon diplomataképzés?! Pedig néhány képviselőjük esetében már nagyon ideje lenne, hogy illő és tiszteletet kiváltó szakmai felkészültségről tegyen tanúságot…

 

Eredeti cikk:

Hungary Bucks US Ambassador (ChurchMilitant.com)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük