KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Manfred Weber fenyegetőzik

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az Európai Néppárt vezetője szerint ők majd nem hagyják, hogy „Európát elpusztítsák a szélsőségesek”, és közös védelmi beruházásokat, valamint többségi szavazási rendszert sürget – számol be a Mandiner.

„Kereszténydemokraták vagyunk, és nem hagyjuk, hogy a mi Európánkat elpusztítsák a szélsőségesek, mint a lengyel PiS, Orbán Viktor, az AfD és Marine Le Pen. Mindazok, akik Európát a maga lényegében kérdőjelezik meg, akik a nacionalizmust és az önzést propagálják”

– jelentette ki a La Repubblicának adott interjújában Manfred Weber. Az Európai Néppárt vezetője újfent hangsúlyozta, aki velük akar beszélni, annak ukrán-, Európa- és jogállamiság-pártinak kell lennie.

A német politikus szerint Donald Trump felelőtlen volt, amikor NATO-tagok megtámadására szólította fel az oroszokat, ám abban igazat ad a volt amerikai elnöknek, hogy tűrhetetlen lenne, ha 350 millió amerikai védene meg 450 millió európait.

Trump nem mond mást, mint amit Barack Obama is hangsúlyozott. Európának végre képesnek kell lennie megvédenie magát, európai védelmi beruházásokra van szükség

– jelentette ki Weber, aki szerint az egyhangú döntések helyett el kellene lépniük a többségi szavazási rendszer felé.

 

Kiemelt képen: Manfred Weber / Fotó: taggespiegel

 

Ez is érdekelheti:  Érdekes: Németországban találtak meg 161 oroszok(?) által elrabolt gyermeket

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük