KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Magyarország még ül Európa betegágya mellett

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nyugat-Európa nagyon beteg! Haldoklik. Magyarország próbálja gyógyítani, javaslunk gyógymódot, próbáljuk levinni a lázát, ajánlunk gyógyszert, még mindig állunk a betegágya mellett, már hallucinál, demencia jeleit is mutatja, kezdi teljesen elfelejteni aki egykoron volt.

Rákérdez az egyértelműre, nem érdekli, hogy mit is akartak az Európai Unió alapítói, össze-vissza keveri a múltat és a jövőt, ha megkérdezed azt se tudja, hogy fiú-e vagy lány.

Magyarország még mindig hűségesen ül Európa betegágya mellett, de Európa ellenséges velünk, azt szidja aki ápolja, kitalálja, hogy csak a pénze kell nekünk. Ugye ismerős? Aztán meghal.

Európa, ez lesz veled, ha nem térsz észhez!

Csak kapkodjuk a fejünket a nyugat-európai és hazai ellenzéki politikusok gyilkos, háborúpárti indulatait hallgatva. Szerintem személyes ambícióiktól vannak így megvadulva, fel sem fogva a következményeket. Mögöttük áll az egész balliberális Európai Unió, megvásárolt politikusaival és az Egyesült Államok hazánkban bomlasztó, háborúparti nagykövetével együtt.

Orbán Viktor és a nemzeti magyar kormány évek óta útjában van Brüsszelnek, az Európát elárasztani akaró migrációs tervnek, az Európát erkölcstelenítő gender lobbinak, kereszténytelenítésnek, és az EU-s vezetők tekintélyének.

Egymás után bizonyosodik be, hogy Orbán Viktor szinte az egyetlen Európában aki képes a válságokat kezelni. Ő maga egy focihasonlattal beszélt a gondolkodásáról:

“Nem azt nézem, hogy hol van a labda, hanem hogy hol lesz.”

Ha eszkalálódik a háború, az atomháború lesz. Ott aztán majd lehet okoskodni, de inkább rettegni, ha ott lesz a labda.

Ezt a felelősségteljes, előrelátó bölcsességet Európa – bár magas pozícióban lévő, de alkalmatlan, amatőr, dollárért megvett vezetői – egyszerűen nem bírják elviselni!

Ezért fertőzik az emberek nyugalmát a sok rágalmazással, hergeléssel, fenyegetéssel és hazugsággal, tartalmatlan beszéddel, vízió nélküli programmal és háborúpártisággal.

Remélem, hogy ilyen amatőr és tisztességtelen politizálással csak átmeneti, időközi sikereket fognak elérni, de a végén az elmúlt években megtapasztalható magyar józan ész fog újra diadalmaskodni Európában!

Ha szülő vagy – jobb vagy baloldali – nézz most rá a gyermekedre! Ha nem vagy szülő, féltsd az életed! Ha gyermek vagy, félted a szüleidet? Ha beteg családtagot ápolsz, hogy mented őt meg? Ezt, amit ők, ott akarnak, senki nem fogja megúszni!

Gondoltad volna, hogy egy atomháború – amit eddig a Netflixen vagy a Viasat Historyn néztél – eljöhet az életedben? Nem, ugye? Pedig itt lehet nagyon gyorsan.

Akarj békét! Vagy ez kell?

 

Laborczy Szilvia – Hungary First

Kiemelt kép: illusztráció / dailysceptic.org

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: