KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Magyar Pétert is behálózhatta a Transparency International

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Erős a gyanú, hogy Varga Judit egykori férje mögé beállt a Transparency International – hívta fel a figyelmet a Tűzfalcsoport. A blog szerint Magyar Péter elszólásai és a szervezet közösségi oldalán megfigyelhető kommunikáció alapján arra lehet következtetni, hogy az ellenzék új „vezéregyénisége” erős globalista hátszéllel állt a baloldal élére.

Egyre több arra utaló jel van, hogy Magyar Pétert is hatalmukba kerítették a baloldali globalista körök, amelyek Márki-Zay Péter és Karácsony Gergely mögött is megtalálhatók – mutat rá a Tűzfalcsoport. A blog szerint emlékezetes, hogy Varga Judit egykori férje az elmúlt héten is elszólta magát néhány alkalommal, ezúttal többek között a mögötte álló százfős jogi csapatról.

Felidézték, hogy Magyar Péter múlt héten másodjára is megjárta az ügyészséget, amikor is leadta a korábban általa „kormánybuktatónak” minősített hangfelvételt. Az ügyészségi látogatását követő rögtönzött sajtótájékoztatón elszólta magát Magyar Péter:

Mostantól bármelyik médium, bármelyik magánszemély és bármelyik jogi személy, bármilyen valótlanságot állít, akár ezzel a felvétellel, akár az én tevékenységemmel, akár a családom tevékenységével, akár a barátaimmal kapcsolatban, százfős jogi csapat fog ezen dolgozni, akik felajánlották a segítségüket, és mindent rendőrség elé fogunk vinni, ügyészség elé fogunk vinni és polgári eljárásokat fogunk indítani.

A nyilvánvalóan fenyegető és az indulat által szült elszólás felveti a kérdést, hogy vajon mely „százfős jogi csapat” engedheti meg azt magának, hogy ingyenesen dolgozzon az ellenzék új reménységének – vélekedett a Tűzfalcsoport, majd rámutatott: a közélettel foglalkozó személynek hamar eszébe jut a Soros által fizetett Transparency International (TI), mint lehetséges opció.

Mint írták, sokatmondó, ha fellátogatunk a szervezet hazai közösségi oldalára: az átláthatóságot és a korrupcióellenességet a zászlajára tűző NGO még véletlenül sem a Lánchíd körüli korrupciós botránnyal vagy esetleg az óbudai fiktív számlázással foglalkozik, hanem hetek óta Magyar Pétert és a hangfelvételét tematizálja.

Ez is érdekelheti:  Sydney-ben összecsaptak a rendőrök az asszír ortodox közösség tagjai (videó 18+)
Forrás: Facebook/Transparency International Magyarország

A blog szerint érdemes megemlíteni, hogy a Transparency International olyannyira be van kötve a globalista hálózatba, hogy a Soros-féle Open Society Foundations minden évben támogatja sok millió forinttal őket. A legutóbbi beszámolójuk szerint csak 2022-ben 11,2 millió forintot kapott az uniós pénzek monitorozása című projektre a szervezet. De támogatja őket a Holland Nagykövetség, és intenzív kapcsolatban vannak a David Pressman nevével fémjelzett amerikai nagykövetséggel is.

Forrás: Tűzfalcsoport

A Tűzfalcsoport szerint az is beszédes, hogy a TI igazgatója Magyar Péter posztjait követi és lájkolja.

A blog emlékeztetett: Soros György hazánkban széles körű hálózatot működtet a nyílt társadalom megvalósítása érdekében. Az amerikai tőzsdespekuláns alapítványa és a hozzá közel álló nem kormányzati szervezetek csak az utóbbi néhány évben több mint kétmilliárd forinttal támogatták azokat a hazai szervezeteket, amelyek az Európai Uniótól és az amerikai kormányzattól is hasonló mértékű forrásokhoz jutottak, ebbe a körbe tartozik a Transparency International Magyarország is.

Magyar Nemzet

Kiemelt képen: Magyar Péter / Fotó: Kurucz Árpád – Magyar Nemzet

 

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük