TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Magyar Péter csoportjában megerősítették: az ukrán háború miatt támogatják a sorkatonaságot

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Hiába számolt be a sajtó egy része Magyar Péterék csoportjának sorkatonasággal kapcsolatos terveiről, ez nem tántorította el a követőket. A hírt kommentálva a csoport tagjai közül többen megerősítették sorkatonaság-párti véleményüket. Olyan is volt, aki szerint kifejezetten az ukrán háború miatt lenne szükség sorkatonaságra. Magyarék nem törölték ezeket az álláspontokat.

Mint ahogy a Magyar Nemzet szerdán délelőtt megírta, akár a nőkre is kiterjedő sorkatonaság bevezetéséről tárgyalnak Magyar Péter programalkotást segítő csoportjának tagjai. A szándék komolyságát jelzi, hogy Sorkatonaság bevezetése címmel külön szobát is kapott a téma Magyarék Discord-csoportjában.

Bár Magyar cáfolni próbálta a hírt, de a felügyelete álló csoportban nem törölték a témát. Sőt, váratlan megerősítés is érkezett. A hírt berakva a csoport tagjai közül többen megerősítették a sorkatonaság-párti álláspontjukat.

Az egyik tag arról írt, hogy az ukrán háború miatt szükség lenne sorkatonaságra.

A hozzászóló egy szélsőségesen héjapárti amerikai szervezetre (Institute for the Study of War) hivatkozva arról írt, hogy orosz–NATO-háború lesz.

Más pedig úgy reagált „Nyilván kellene erre egy stratégia”.

A Discord-csoportban következőképpen reagáltak a hírre:

  •  Joe – (Magyar Péter) Cafolta mar. „Ma épp azt hazudozza a rogáni propaganda, hogy a TISZA Párt a sorkatonaság bevezetését tervezi. Természetesen ebből egy szó sem igaz. A TISZA Párt békepárti és mindent megtesz az azonnali békéért itthon és a nagyvilágban egyaránt.” De amugy valami kellene, mert a Ruszkik nem allnak le es nem mi dontjuk el hogy megtamadnak-e minket. Institute for the Study of War munkatarsai (akik katonak, katonai elemzok) mar azt mondjak lathato az elokeszulet a NATO ellen es ehez kell egesz Ukrajna mint felvonulasi terulet (staging area) a ruszkiknak. En is igy latom. Lehet teli torokbol ordibalni, hogy beke beke ez nem igy mukodik. Amugy gyujtogatasok Lengyelbe is a ruszkik voltak. (módosítva)
  • pxa – ma 13:15-kor Nyilván kellene erre egy stratégia, de a józan ész és a demokratikus vita fogalma csak a fideszhívők számára nem érthető.
Ez is érdekelheti:  Zana Diána: Értékmentők

A hivatkozott Institute for the Study of War egy súlyosan héja, háborúpárti szervezet, amely korábbi katonákból áll. A csoport támogatói pedig az amerikai hadiipar nagyágyúi (pl. Raytheon, General Dynamics). Napi szinten tesznek közzé jelentéseket az ukrán háborúról, jelentéseiket, térképüket a fősodratú globalista sajtó is használja.

Ami a programjavasló platformot illeti, Magyar Péter Klubrádiónak adott áprilisi interjújában hosszasan méltatta a kezdeményezést, kiemelve, hogy hozzá köthető adminisztrátorok felügyelik a beszélgetéseket:

Létrehoztunk egy külön Facebook- és Discord-csoportot. […] Rendkívül alkalmas ez a felület arra, hogy különböző szobákban – mint régen a chatszobákban – valódi diskurzus folyjon, […] Próbálunk ezekbe a csoportokba annyi adminisztrátort, admint adni, hogy a trollokat idővel elég gyorsan kidobjuk…

Valami oknál fogva azonban Magyarék nem törölték sem a csoportot, sem ezeket az álláspontokat.

Magyar Nemzet

Kiemelt képen: Magyar Péter / Fotó: Kurucz Árpád – Magyar Nemzet

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük