KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Magyar Magyarországot és európai Európát akarunk!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Magyar Magyarországot és európai Európát akarunk!

(részlet a miniszterelnök hétfői beszédéből)        

 

Nem engedhetjük meg, hogy Brüsszel átvegye az irányítást

A kormányfő összegzése szerint ma a magyar emberek többsége úgy gondolja: „Brüsszel fordítva ül a lovon”, „nem engedhetjük meg, hogy Brüsszel átvegye tőlünk az irányítást”, ahogyan azt sem, hogy betelepítési programokat kényszerítsen Magyarországra.

Hozzátette: a többség szerint nem engedhetjük meg azt sem, hogy Brüsszel beleszóljon az adók, a bérek és a rezsidíjak meghatározásába Magyarországon.

Az Európai Unió nem Brüsszel – mondta -, hanem független európai nemzetek önkéntes szövetsége.

Magyarország nem Európa-ellenes, sosem volt az, éppen ellenkezőleg: a kormány egy igazi európai álláspontot képvisel, a hatályban lévő európai szerződést védi, benne a tagállamok és Brüsszel közötti eredeti, vagyis mai munkamegosztással – fejtette ki, hozzátéve: nem a magyarok álláspontja változott meg, „Brüsszel váltott gúnyát”.

Brüsszel nyíltan a terroristák pártján van

Szerinte „Brüsszel nyíltan a terroristák pártjára áll”, amit felfoghatatlannak nevezett. A terrorcselekmény és határzár tiltott átlépése miatt tíz év fegyházra ítélt és Magyarországról kiutasított szír állampolgárra utalva úgy fogalmazott: „Ahmed H. nyilvánvaló képtelen hazugságai” fontosabbak, mint a magyarok biztonsága, ami elfogadhatatlan.

Azt is abszurdnak nevezte a miniszterelnök, hogy Brüsszelben ma egy „emberek millióit nyomorba döntő pénzügyi spekuláns” szabja meg, „merre van az előre”. Európai vezetők „hajbókolnak” Soros György előtt, aki megmondja, mit kell tennie Európának – jegyezte meg.

Közölte: ha valaki tényleg annyira segíteni akarna a Közel-Kelet és Afrika szerencsétlen sorsú millióin, akkor nem „emberi jogi harcosnak álcázott politikai aktivisták hálózatát” finanszírozná dollármilliókból, hanem munkahelyeket, iskolákat és kórházakat hozna létre ott, ahol szükség van rá.

A képviselőket arra kérte, hogy Brüsszel és a magyar kormány, illetve a „Soros-maffia” és Magyarország vitáiban a magyarok mellé álljanak. „Kérem önöket, egy képviselő se vágja maga alatt a fát, mert aki támogatja a bevándorlást, aki lebontaná a kerítést, aki ismeretlen múltú, identitású és célú migránsokat telepítene Magyarországra, az a magyar nemzet (…) ellenére cselekszik” – mondta.

Ez is érdekelheti:  Politico: Scholz és Macron nézeteltérése Ukrajna miatt nyílt ellenségeskedésbe fordult
Magyarország nem enged Brüsszel zsarolásának

A kormányfő kijelentette: amíg ő a miniszterelnök, addig állni fog a déli határkerítés. Hozzáfűzte:

amíg a Fidesz-KDNP kormányozza az országot, addig nem engednek Brüsszel zsarolásának, és elutasítják a kötelező betelepítési kvótát.

„Amíg a polgári, nemzeti oldal adja a derékhadat, addig a haza is védve lesz” – szögezte le, a nehéz munkával elért sikerek védelmét ígérve. Azt is hangoztatta, hogy amíg Magyarország demokratikus alapokon áll, nem fogadja el, hogy Brüsszel lopakodva elvegyen nemzeti jogaiból.

Az illegális bevándorlás Olaszországban látható erősödése, a magyar határon fokozódó nyomás, az európai nagyvárosokban elkövetett újabb és újabb terrortámadások világosan értésünkre adják: „Európa első számú próbatétele továbbra is a népvándorlás marad” – mondta, hozzátéve: a migránsválság elhúzódását jelzi előre az is, hogy „a bevándorláspárti erők Brüsszelben és a tagállamokban a népi ellenállás nyilvánvaló ténye ellenére nem adták fel azt a tervüket, hogy több millió migránst – ahogy Soros György nyilvánosságnak is bemutatott tervében szorgalmazza – betelepítsenek Európába”.

Emellett – folytatta Orbán Viktor – a horizonton más komoly európai kérdések is a megjelennek: jelenleg is sok ezer magyar kamionsofőr állása van veszélyben a Brüsszel által hozott rossz munkavállalási szabályok miatt. Ha nem leszünk résen, és nem állunk ki a gazdasági érdekeink mellett, akkor ez a gyakorlat gyorsan átterjedhet más iparágakra, és súlyosan érintheti a külföldön és a külföldre dolgozó magyarokat – mondta.

Az emberek a legutóbbi nemzeti konzultáción ismét nyomatékosították: „nem fogadhatjuk el, hogy a jövőnket Moszkvában, Brüsszelben vagy Washingtonban tervezzék. A ránk vonatkozó döntéseket Budapesten hozzuk meg” – mondta.

Fel kell készülni az Európa jövőjéről szóló vitákra

Végül arról szólt a miniszterelnök, hogy fel kell készülni azokra az őszi vitákra, amelyek Európa jövőjéről szólnak majd. Kijelentette: mivel Magyarország az Európai Unió tagja, és az is marad, ezért ezek a viták Magyarország jövőjéről is szólnak.

Ez is érdekelheti:  Moszkvában megvizsgálják a Dnyeszter menti Moldáv Köztársaság védelmi kérelmét

A hétvégi franciaországi választásokról úgy nyilatkozott: az európai emberek lázadása elérte Franciaországot is, a régi elit pártjait, szocialistákat és néppártiakat, egyszerűen „letolták a pályáról”.

A lezajlott franciaországira és a szeptemberi német választásokra utalva hozzátette: számítani lehet arra, hogy a két kontinentális nagyhatalom kísérletet tesz majd Európa átalakítására, de az még nem látható, hogy ez segíti vagy nehezíti majd a magyar nemzeti érdekek brüsszeli érvényesítését.

Ugyanakkor jelezte: Brüsszel már kiadott egy dokumentumot Európa lehetséges jövőbeni fejlődési irányairól, majd reformjavaslatokat tett közzé a szociális ügyekről, a gazdasági és monetáris unió mélyítéséről, az európai védelempolitikáról, a globalizációról, hamarosan pedig az európai költségvetés jövőjéről is. „Olyan viták előtt állunk, amelyek témái súlyosak (…), következményei pedig hosszú távúak lesznek” – fogalmazott Orbán Viktor, azzal zárva beszédét: a nemzeti konzultáció a legjobb ütemben történt, és „a legalkalmasabb pillanatban ütötte le azokat a jelzőkarókat, amelyek között Magyarországnak haladnia kell és lehet az előttünk álló vitákban”.

Kormány.hu

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

6 thoughts on “Magyar Magyarországot és európai Európát akarunk!

 1. Nem szeretnék utólag okoskodni, habár nemmel szavaztam az EU-belépésre, de Brüsszelt úgy, ahogy van fel kellene oszlatni, s akkor még mindig jól járnának a saját kis dagonyáikban. Csak és kizárólag radikálisan eszközökkel lehet megállítani ezt az eszement politikát, amit folytatnak, végveszélybe sodorva egész Európa népességét. Pusztuljanak ők!

 2. Csatlakozom az előttem szólóhoz.
  H.B.
  Képezd magad! Tájékozódj! Ébredj!

  Másképp soha nem fogod megérteni a világban most zajló folyamatokat. Ráadásul a főáramú média mindent meg is tesz azért, hogy ezek az összefüggések szóba se kerüljenek!

 3. Aki nem akar magyar Magyarországot és európai Európát, az a csürhe ellenzékel együtt legyen olyan kedves és költözzön át Brüsszelbe.
  Ott aztán jól érezheti magát a sok deviáns és elmebeteg között, akik engedélyezik a halottakkkal és az állatokal,a rokonokkal való szexet, a drogokat és minden olyan abnormalitást, ami ellene mond a természetes világnak, nyakig belemerülhetnek kedvenc liberalizmusukba, hogy én mennyire rühellem ezeket!
  Elolvastam a robotokról szóló cikket, s a szemem előtt a címszöveg Robotofóbia, Jogot az ártatlan robotoknak, Robotállatok rugdosásáért , robot-bántalmazásért indítsanak kötelezettszegési eljárást, ahogy ma a tetűláda gengszterbanda tette Magyarországgal, és a visegrádiakkal.
  Nem is értem, hová lett az emberekből az egészséges életösztön. Joga van mindenkinek nem szeretni, utálni Orbánt, vagy akárkit, de egyet látni kell, ha nincs Orbán, ma Lili csadort hordhatna, és koldulhatna az utcán, mert mélyebb szakadékba rugdosnának minket, mint amiben Görögország van, és au országot elözönlő, sok sisera migránsról nem is beszélve, akik szemétdombot csinálnának az ősők vére által megvédett és megtartott Magyar Hazából. Ja, akik most ugatnak, és kormányváltást hírdetnek nagy pofával idióta plakátokon, azok egyike sem magyar, csak látszólag, és nem is érdekli őket sem sok véráldozat, hősi halál, hazaszeretet és magyar hagyomány, kultúra, minden, ami fontos nekik csak a hatalom és a velejáró sok zseton.

 4. Elnézést kérek az elütésekért és a betűkihagyásokért, de nagyon felhúztam ma magam, kicsit felment a vérnyomásom, dekoncentrált vagyok egy kissé

 5. Kedves Kiábrándult!
  Szerintem elnéző lesz mindenki aki elolvassa a hozzászólását, mert az igazat írta.
  H.B.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük