KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Macron elnök szemeket lövet ki, fejeket veret szét, de az EU makacsul és elszántan a magyarországi jogsértésekkel foglalkozik

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Miközben szerdán Sargentini asszony vezényletével ismét a magyar jogállamiság helyzetén nyüglődik majd az Európai Parlament, az AFP francia hírügynökség jelentése szerint Franciaországban elképesztő méreteket öltött a kormányellenes tüntetőkkel szembeni rendőri brutalitás.  

Mi sem természetesebb annál, hogy az Európai Unió fittyet hány a francia rendőrök által okozott 77 súlyos fejsérülésre, a 15 szemkilövési esetre. Hogyan is lenne idejük ilyen „apróságokkal ” foglalkozni, amikor Magyarországon olyan kirívó emberi jogi jogsértések vannak, mint a közigazgatási bíróság felállítása vagy a túlóratörvény elfogadása.

„Pikáns”, hogy miközben Sargentiniék a magyarországi sajtószabadság hiányát ostorozzák, Macronék az újságírókat sem kímélik a rendőri bántalmazásoktól, munkavégzésük ellehetetlenítésétől.  (Az erről szóló tudósítást valamint az AFP összefoglalóját  e közlemény alatt angol nyelven lehet elérni.)  Minden gondolkodni képes, értelmes embernek világosan kell látnia: az Európai Unió a balliberális illetve a bevándorláspárti kormányok részéről mindent eltűr (Gyurcsány szemkilövetései ugyanúgy belefértek az emberi jogokról alkotott elképzelésükbe, mint Macronéi), de azt nem tűri el, hogy bárhol bevándorlás ellenes, „Európai Egyesült Államok”- ellenes, s az ötven különböző nemi identitással jellemezhető bizarr értékrendet visszautasító nemzeti, konzervatív kormány legyen. Ezért gyalázzák folyamatosan hazánkat, ezért akarják destabilizálni Magyarországot és nyilvánvalóan egy Macronhoz hasonló balliberális bábot, egy újabb szemkilövetőt kívánnak az ország élére ültetni. (Az sem kizárt persze, hogy egy régi, jól beváltat, akit Hibbant Néró néven emlegettünk 2006 véres őszén…)

Minden hazaszerető embernek azon kell lennie, hogy ezt megakadályozzuk olyan módon lépjünk fel a magyarországi korrupció, munkahelyi kiszolgáltatottság vagy egyéb létező sérelmek ellen, hogy eközben nemzeti önrendelkezésünket megőrizzük és hazánkat a szemkilövetésekben örömüket lelő Gyurcsányoktól, Macronoktól megvédjük. Isten óvja és vezesse Magyarországot!

Morvai Krisztina

I. AZ AFP francia hírügynökség a rendőri brutalitásokról, számokkal, tényekkel

Ez is érdekelheti:  Brit parlamenti képviselők ünnepelve fogadták az ukrán neonácikat

https://www.thelocal.fr/20190119/french-police-under-fire-as-yellow-vests-casualty-toll-mounts

II. Rendőri erőszak újságírók ellen

https://rsf.org/en/news/police-violence-against-reporters-during-yellow-vest-protests-paris

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “Macron elnök szemeket lövet ki, fejeket veret szét, de az EU makacsul és elszántan a magyarországi jogsértésekkel foglalkozik

 1. csak két dolgot erre ;

  Macron még aránylag tisztességes hozzáállású a tuntetokkel szemben (ez még meglepo is számomra) …
  a második (ez a fontosabb) az, hogy Ti odahaza egyáltalán nem vagytok tisztában azzal, hogy mit is jelentenek pontosabban a Benes dekrétumok, annak szellemisége részetekre, a magyarság részére …

  na itt is errol van szó ! A magyarok egy bunös népség, amelyeknek ezért kevesebb joga van, mint a többieknek. Itt az egy közös Európában, az, hogy valaki magyar Szlovákiában, vagy Mo-on, az semmit nem változtat ebben. A bunösség nem áll meg a határnál,
  ez az EU-n belül határtalanná is vált …

  a Benes dekrétumok szelleme szerint mi magyarok, azért vagyunk bunösök, mert magyarok vagyunk. Ez egy tipikus fasiszta felfogás.
  Az amikor valakit azért fosztottak meg jogaitól, javaitól és még sokszor
  az életétol is, mert az cigány, mert az zsidó volt … ez egy valódi fasiszta
  szellemuség …

  ha a mai magyarok a csonka Mo-on ezt elfogadhatatlannak mondták volna ki, akkor visszautasították volna az EU-s belépésüket, ha közben az EU a Benes dekrétumokat a két szomszédos országunkban ezt nem
  vonatják vissza. Elég lett volna ezt mondania a Mo-i polgároknak ; ahol
  nincs egyenjogunk, helyünk sincs !

  azzal, hogy Mo elfogadta a Benes dekrétumokkal az együttélést, azzal az alárendeltségét is. Most már nem csak itt a szomszédos országokban, de ma már egész Európában is …

  az, ami történik ma az EP-ben, annak ez is része …

  örülök annak, hogy Krisztinánk, képviselo-csillagunk … ezt nem tudja, ill. nem tartja be és kiáll a magyarság egyenjogaiért. Ez egy rendhagyó
  eset …
  nem tudni, vagy nem akarni tudni valamit, az végül is csaknem azonos …
  szeretettel, Lajos

 2. „nem tudni,vagy nem akarni tudni valamit,..
  Nagyon hiányzik Neked is ,hogy korodból kifolyólag megismerkedjél akár a Magyarság IGAZI történelmével,vagy akár a „tieitekkel. (” ha az ember fiatal arcáról eltűnik a tavasz,kénytelen a bölcsesség legelőjére tévedni,mert ha egy gyerek buta és megöregszik,abból csak egy buta öregember lesz.”) Nem azt szajkózva,amit összeloptak,összehazudoztak „kiválóságaitok”, és belétek sújkolva ismétlitek mint a papagály.
  „ez egy valódi fasiszta szellemuség”
  Tökéletesen jól látod,de a saját házatok táján. Ahol Palesztín Embereken,gyerekeken kísérleteznek orvosaitok(?),ahol legyilkolják a másként gondolkodókat, ahol „Nürbegi per alatt,majd utánna „privátban is legyilkolták az „üzlettársakat. ( hitler az első millióit az IG-farbentől kapta. rothschild,rokefeller tulajdonú cég,ahogy lenint,sztalint is a zsidók pénzelték) Vagy olvasd el Ábrahám Lincoln,Benjamin Franklin, Woltaire,Liszt Ferenc, Richárd Wágner,Mária Terézia, Kardinál Mindszenthy, és lehetne sorolni a Valódi Kiválóságok Véleményét,Intelmeit. Vagy akár Prof. Badiny -Jós Ferenc, Jézus Magyar Eredete-Magyar Biblia, címü művét.
  Ha lehet ne oda székelj,ahová a Jó Isten szánt Téged,de Te hátat fordítva Nekik, elmenekülve folyamatosan itt, és máshol is gyalázkodsz a MAGYAROKRA.

  „az Emberi Élet egyetlen értelme és célja,az Igazság keresése,az érte való szakadatlan küzdelem. Minden más csupán idő pocsékolás és csak a hitványak érvelése. „T.F.

 3. Felkellene végre ébredni,hogy ” csak egy hatalom létezik európában, és az a rothscild !” (sombart werner, zsidó közgazdász)
  Aki nem „fekszik le nekik,az a hatalom közelébe sem kerülhet. (ellenzékként (?) sem ! ) Mit akartok akkor az embereken számonkérni?
  Legfeljebb a lázadást,mert az a rabszolga előkelősége. Neki beleszólása másba nincs és nem is volt. A szabadság (?), egyenlőség (?),testvériség (?),demokrácia (??) eszmélyét, ( inkább maszlagját) nem az emberért találták ki,hanem ,hogy az eszme és ideológia oltárán áldozzák fel az EMBERT.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük