KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ma airsoft, de holnap talán valódi fegyveres harc hazánk védelmében (+videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Hazánkat, minket magyarokat nagy tisztelet övez Oroszországban. Bátor, önmaga értékeihez, szabadságához, függetlenségéhez ragaszkodó, azt évszázadokon keresztül hősiességgel, leleményességgel, nagy-nagy pragmatizmussal védelmező népnek tartanak minket. Amely bátran dacolva a nyugati liberálfasizmus diktátumával, saját érdekeit védelmező külpolitikát folytat.

Ez persze nem illik Washington/Brüsszel világhódító törekvéseibe.

Néhány napja a Magyar Békekör vendége volt a budapesti orosz nagykövet. Aki előadásában feltárta; Nyugaton tervek készülnek arra, hogy katonailag sietnek egyes országok egy ilyen beavatkozást kérő ellenzékének segítségére, a kormányaik elleni fellépésben.

Az orosz nagykövet előadása a Magyar Békekörben (teljes videó):

Az jó ideje nyílt titok, hogy Brüsszelben, minden áron szabadulni igyekeznek „a túlzottan oroszbarát” Orbán Viktortól. Aki és országa afféle „orosz tégla” az euroatlanti védelem falában. (Más szóval: mi vagyunk az a spájz, amiben az oroszok már ott vannak.).

Ami, természetesen tűrhetetlen. Most, amikor már kifogyóban vannak az Oroszország elleni háborúban használatos ukrán ágyútöltelékek. Szerepüket Kelet-Európa, közöttük a mi fiainknak kellene átvenniuk.

Márpedig, e sorsdöntő pillanatban Orbán Viktor erről hallani sem akar. Ellenzékünk azonban igen: ők már eleve kiajánlották fiainkat erre a háborúra. Kézenfekvő tehát, hogy őket kell a hatalomba emelni. Mégpedig sürgősen. Ehhez pedig olyan helyzetet kell teremteni, hogy ellenzékünk a Nyugat katonai segítségét kérhesse – megvédendő a magyarországi demokráciát a „fasiszta diktátor” Orbántól.

Ehhez pedig kell egy „pesti Majdan”. Bármi áron. Akár még azon az áron is, hogy erőszakos zavargásokon keresztül az ország polgárháborúba sodródjon.

MINÉL ROSSZABB TEHÁT, ANNÁL JOBB…

Előfordulhat tehát, hogy fegyverrel kell majd Hazánk védelmére kelnünk. A belső ellenség ellen. Az őket kívülről támogató fegyveres intervenció ellen. A minket gyűlölő Ukrajna alig várja, hogy ellenünk is betölthesse a liberálfasizmus rohamosztagosának a szerepét. Amivel így beverekedheti magát a NATO-ba.

Ez is érdekelheti:  Rettenetes: Magyarország nem került be a tíz legbiztonságosabb ország közé a queer utazók számára

Ma még tehát csak Airsoft. Izgalmas hadijátékok, önmagunk kalandvágyanak kielégítésére. De, meglehet, holnap honvédő háború, igazi harcokkal, mindennel, ami azzal jár. Eleshetünk, egy életre megrokkanhatunk.

KÉSZEN ÁLLUNK ERRE?

Levédia krónikása

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: airsoft illusztráció / Fotó: wallpaper.com

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük