KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

London pakisztáni polgármestere szerint a fehérek nem igazi londoniak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

London polgármestere a város hivatalos oldalán megjelent posztjában azt állította, hogy a fehér családok nem valódi londoniak – számol be róla a V4NA nemzetközi hírügynökség. Sadiq Khan bocsánatkérésre kényszerült. 

A poszt a Greater London Authority (GLA) hivatalos weboldalon közzétett útmutatóban jelent meg, és amely azt írja: London egy város minden londoni számára, és a polgármester azt ígérte, hogy minden korosztályt, nemet, szexuális irányultságot és családi összetételt igyekszik megszólítani a településen.

Azonban úgy tűnik, hogy vannak olyan csoportok, amelyet mégis diszkriminálna a városvezetés. Az útmutatóban ugyanis felbukkant egy kép, amelyen egy fehér házaspár két gyermekkel sétál a Temze partján.

A képen lévő címkén az állt, hogy

„nem reprezentálja az igazi londoniakat”.

Emlékezetes, Karácsony Gergely főpolgármester is gratulált London polgármesterének annak idején. Karácsony szerint, Khan győzelme „örömhír a progresszív várospolitikának”. Véleménye szerint Sadiq Khan egy szociálisan érzékeny politikus, aki sokat tett London élhetővé tételéért.

Ebben az ügyben most nem posztolt semmit Budapest főpolgármestere.

Sadiq Khan polgármester pedig időközben bocsánatkérésre kényszerült:

A PAKISZTÁNI SZÁRMAZÁSÚ POLGÁRMESTER SZERINT A FELIRATOT EGY MUNKATÁRSUK TÉVEDÉSBŐL TETTE A KÉPRE, AMI ÍGY NEM TÜKRÖZI SEM AZ Ő, SEM A GLA VÉLEMÉNYÉT.

a képet mostanra levették a GLA honlapjáról, és felülvizsgálják, hogy a nyelvezet és az útmutatás megfelelő legyen. Suzan Hall, a városvezető riválisa – aki a jövő évi választáson a konzervatívok jelöltje lesz – felszólította a polgármestert, hogy kérjen bocsánatot.

Vadhajtások / Elemi.hu / NIF

Kiemelt képe: Sadiq Khan, London pakisztáni polgármestere

One thought on “London pakisztáni polgármestere szerint a fehérek nem igazi londoniak

  1. …ha sokáig polgármester lesz – akkor majd igaza lehet!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: