KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Levédia krónikása: A NATO majd megvéd minket – felvetés és válasz

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A FELVETÉS: Mi NATO tagok vagyunk és Törökország is, azonnal hatályba lépne az 5. cikkely.

A Felek megegyeznek abban, hogy az egyikük vagy többjük ellen, Európában vagy Észak-Amerikában intézett fegyveres támadást valamennyiük ellen irányuló támadásnak tekintenek; és ennélfogva megegyeznek abban, hogy ha ilyen támadás bekövetkezik, mindegyikük az Egyesült Nemzetek Alapokmányának 51. cikke által elismert egyéni vagy kollektív védelem jogát gyakorolva, támogatni fogja az ekként megtámadott Felet vagy Feleket azzal, hogy egyénileg és a többi Felekkel egyetértésben, azonnal megteszi azokat az intézkedéseket – ideértve a fegyveres erő alkalmazását is -, amelyeket a békének és biztonságnak az észak-atlanti térségben (kiemelés a szerzőtől) való helyreállítása és fenntartása érdekében szükségesnek tart. Minden ilyen fegyveres támadást és az ennek következtében foganatosított minden intézkedést azonnal a Biztonsági Tanács tudomására kell hozni. Ezen intézkedések akkor zárulnak le, ha a Biztonsági Tanács meghozta a nemzetközi béke és biztonság helyreállítására és fenntartására szükséges rendszabályokat.

 

A VÁLASZ:

(Az utolsó bekezdéshez: 2014 nyarán a kijevi rezsim és nyugati mentorainak az volt a törekvése, hogy az orvul lerohant, addig békés Donyec-medence váratlanul heves ellenállásának letörésére bevonjak a NATO-t. Erre azonban csak egy Oroszország által elkövetett háborús bűntett adott volna módot. Ezért, hivatalosan mindmáig azonosítatlan tettesek, tervbe vették a maláj légitársaság arrafelé haladó utasszállító repülőgépének lelövését.)

Azt pedig felejtsük el, hogy megtámadtatásunk esetén is életbe lépne az a bizonyos 5. cikkely.

Egyfelől a NATO egyre-másra bizonyítja, hogy a saját szabályait sem tartja tiszteletben.

Másfelől egyetlen ország fenyeget minket terrorcselekmenyekkel – akár fegyveres támadással is. EZ UKRAJNA: a NATO kedveskéje. Oroszország elleni faltörő kosa. Mi, ellenben, Brüsszel szemében „orosz tégla” vagyunk. Ukrajna számára pedig a 2. sz. ellenség. Aki ellen ezerrel áskálódnak, akit mószerolnak, ahol csak lehet.

Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor: Nem látni a kiutat az ukrajnai háborúból

ORBÁN A NYUGAT ÚTJÁBAN VAN. UKRAJNA KÉZENFEKVŐ ESZKÖZ ESETLEGES ELTÁVOLÍTÁSÁRA. Belbiztonsagunk aláásása érdekében napi együttműködés folyik az amerikai (CIA) és ukrán titkosszolgálat (SZBU) között. Ennek első megnyilvánulása volt a Putyin 2017 februári látogatása ellen szervezett „fütyülős tüntetés”. Én például azóta „tudom”, hogy „Orbán korrupt, fasiszta diktatúrája az orosz titkosszolgálatok szuronyain nyugszik”.

Magyarország miniszterelnöke, mint valami bűnöző, ukrán feketelistán van: „Ukrajna ellenségeinek” Mirotvorec („Béketeremtő”) nevű listáján. (Külügyminiszterünk pedig, ráadásul, még „muszkavezető, a Kreml ügynöke” is.)

Zsenánt lenne, ha Brüsszelben kétfejű szörnyszervezetük egyik tagállamának vezető bankját „a terrorizmus finanszírozása” miatt feketelistáznák. Sebaj – Kijev ezt megteszi nekik. EZ IS RÉSZE AZ ORBÁN MEGBUKTATÁSÁRA KIDOLGOZOTT MŰVELETNEK. Amiben Kijev készséges eszköz, végrehajtó lesz.

Ha tehát Ukrajna netán – egyetlen szóba jöhető támadóként – megtámadna minket (vagy súlyos terrorcselekményt követne el ellenünk), a NATO talán majd megvéd? Csak nehogy hátba támadjanak minket!

Miért is csatlakoztunk a NATO-hoz? Hogy megvédjen minket. Ukrajnán kívül hol van még az az ellenség, akitől minket meg kellene védeni?

 

Írta: Levédia krónikása

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Orbán Viktor magyar miniszterelnök a NATO litvániai csúcstalálkozóján © Beata Zawrzel / NurPhoto via Getty Images

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük