KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Lényegében a NATO-t győzte le Bahmutnál egy orosz magánhadsereg (videóval)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A közösségi oldalakon futótűzként terjedt a híre a Wagner magánhadsereg győzelmének Bahmutban. Számos kommentelő a sztálingrádi győzelemhez hasonlítja ezt az eseményt, de nem is csoda, hiszen az Ukrajnában dúló háborúnak eddig ez volt a legtovább tartó és legvéresebb csatája.

Az ukrán egységek teljes NATO támogatást élveztek, a Nyugat öntötte és a mai napig önti a pénzt Ukrajnába, miközben a korrupt ukrán rezsim vezetői dollármilliókat tesznek zsebre, illetve „ültetnek át” magántulajdonba saját népük kivéreztetése és Ukrajna, mint ország kiárusítása árán.

Hosszú hónapokig tartott a rendkívül véres küzdelem Bahmutban, Bahmutért. Zelenszkij a várost erődítménynek nyilvánította, és azt parancsolta katonáinak, hogy minden áron védjék meg a várost. Tette ezt annak ellenére, hogy katonai szakértői, de nyugati katonai vezetők is értelmetlennek tartották a város védelmét. Bahmut az ukránok, de az oroszok mészárszéke is lett.

A Nyugat és a NATO hihetetlen katonai támogatása ellenére, egy orosz magánhadsereg legyőzte Bahmut védőit. A NATO-t győzték le Bahmutnál.

Az oroszok már többször is bebizonyították a történelem során, hogy elszántságuk és hazájuk, a Földanyácskához való kötődésük elvitathatatlan. Az oroszok a Nagy Honvédő Háborúban sem Sztálinért harcoltak, hanem a hazájukért, Földanyácskáért.

Ez az, amit a végtelenül öntelt, pökhendi és arrogáns angolszászok és a hozzájuk csapódott, identitásukat teljesen elvesztett németek, vagy a gyarmatbirodalmukból meggazdagodott, de ennek ellenére ma éppen gazdasági és társadalmi mélyrepülésben levő franciák, képtelenek megérteni.

Ezek a felvételek pedig sokáig emlékezetesek maradnak, de az is lehet, hogy beíródnak a 21. század történelmébe:

SZ. Á.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Medvegyev: Az orosz offenzíva folytatódik, ha Ukrajna visszautasítja Putyin javaslatát

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük