TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Lengyel magazin: Az iszlám megerőszakolja Európát

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Lassan, Európa szerte, forr a düh!

Meghökkentő címlappal jelent meg a héten az egyik legnépszerűbb lengyel heti magazin. A lap borítóján egy EU-s zászlóba öltözött fehérbőrű nő látható, akit migránsok zaklatnak.

A wSieci lengyel magazin a legújabb számában kiemelt témaként foglalkoznak az Európát érintő migránsválsággal. A megdöbbentő címlap felkavarta a közösségi oldalak vizét, megosztva a menekültpárti és bevándorlás ellenes felhasználók táborát.

„Az iszlám megerőszakolja Európát” – ezzel a címmel jelent meg a népszerű lap legújabb száma. A kiadványban a cikkek címei is hasonlóan kirívóak: „Európa öngyilkosságot akar elkövetni?”, „Európa pokla”.

A címlapon reklámozott írásban Aleksandra Rybinska arról ír, hogy az európai polgárok a kölni szilveszteri események után fájdalmasan szembesültek azokkal a problémákkal, amelyek a migrációs válsággal járnak. A cikkíró szerint a problémák előjeleit már korábban is lehetett látni, mégis a politikai korrektség és a tolerancia nevében ezeket igyekeznek eltussolni.

A cikkben szembeállítják a keleti iszlám és a nyugati kereszténység közötti kardinális ellentéteket a „kultúra, építészet, zene, gasztronómia és öltözködés” területén kiemelve, hogy a két világ között már 14 évszázad óta dúl a háború.

Forrás: Atv, http://www.thehungariantimes.hu/thetimeshirolvasas.php?id=1911, beküldte olvasónk id. Kiss László

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Felháborító ítélet: 200 millió eurós bírsággal sújtotta hazánkat az EU bírósága

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “Lengyel magazin: Az iszlám megerőszakolja Európát

  1. Brüsszelben már muszlim kendőt kötnek a nem mohamedán nők, , hogy ne zaklassák őket a „menekültek”. Ez aztán az abszurditás teteje. Az EU fővárosában már kalifátus van, s Merkel és Juncker féle patkányok Magyarországot rágalmazzák, miközben lányaikat és asszonyaikat odalökik a bevándorló csűrhének.
    EU vezetői megérdemelnék, hogy bítófára kerüljenek.
    Békés ember voltam ezidáig, de már az agyvérzés kerülget, ahogy az eseményeket látom.
    Örülök, hogy a magxyar kormány végre, bár be nem vallva, megfogadta a Jobbik tanácsát és népszavazást írt ki a kvóta ügyben

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük