KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Lehet, hogy akkor sem hiszed el, ha megnézed! – Épelméjű ember számára ez felfoghatatlan (videó 18+)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Láttunk már az Európát elárasztó hordák viselkedési formái küzül jónéhányat. A terrorizmus, gyilkosság, a nemi erőszak, kultúrájuk alapját képezi. Nos, ők azok, akik az EU vezetői szerint majd megoldják a munkaerőhiány kérdését az elkövetkezendő évtizedekben. Ezt persze ők sem gondoljákják komolyan, csupán a háttérhatalmi pénz mondatja ezt velük.

Hofi Géza egyik nagysikerű műsorának egyik kérdése hangzott el így: „Lehet-e nemi életet élni a kecskével?” A válasz az volt  akkor: „nem lehet”. Ma már egy kicsit „árnyékoltabb” a kép.

Az alábbi videót a RadioGenoa adta közre. Az invázó során Olaszországba érkezettek között olyanok is vannak, akik állati ösztöneikkel nem képesek megküzdeni, így hagyják azt a kecskével megnyilvánulni. Mit lehet erre mondani? Szerencsétlen kecske… És ha valaki azt hiszi, hogy bennünket magyarokat nem fenyeget, hogy ezek ide is betévednek, akkor annak is súlyos mentális zavarai vannak.

Itt a videó:

A RadioGenoa információi szerint Líbiából 800 ezer, Tunéziából 500 ezer afrikai kész útnak indulni Európába. Mi ez, ha nem megszállás? – teszik fel jogosan a kérdést. És közben az Európai Unió kilóra megvásárolt vezetői éppen ennek a megszállásnak az elősegítésén dolgoznak, hogy tönkretegyék az európai nemzeteket. Ami pedig a legszörnyűbb ebben az az, hogy ez nem fikció, hanem valóság.

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: illusztráció / MTI/EPA, Keystone

Ez is érdekelheti:  Zelenszkij pánikban: Gyilkos „meglepetés” készül az ukrán elnök ellen?

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük