KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Larry Johnson volt CIA-tiszt az USA katasztrófáját jósolja

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Larry Johnson volt CIA-tiszt Andrew Napolitano Judging Freedom című YouTube-műsorában beszélt a Pentagon kiszivárogtatott dokumentumairól

A kiszivárgott információk között szerepeltek a tervezett ukrán tavaszi offenzíváról szóló amerikai információk is. A nyilvánosságra hozott dokumentumok egyebek mellett olyan információkat tartalmaztak, miszerint az USA nem vár nagy sikereket az ukrán hadseregtől.

Johnson, aki idősebb George Bush idején az elnök napi tájékoztatóit vezette, úgy véli, hogy ez a kiszivárogtatás katonai körökből származó úgynevezett „belső munka” volt, amelynek célja az, hogy felkészítse az amerikai közvéleményt az ukrán hadsereg közelgő vereségére, és egyúttal az amerikai külpolitika kudarcára is.

Az amerikai kormány mindig is azt állította, hogy Oroszország hatalmas veszteségeket szenved Ukrajnában, és hogy Kijevnek reális esélye van Moszkva legyőzésére. Austin amerikai védelmi miniszter is ezt hangoztatta március végén. A nyugati média folyamatosan arról számol be, hogy Oroszország veszít. A valóságban azonban az ukrajnai helyzet teljesen másképp néz ki – folytatja Johnson. Az ukrán vereség vagy az orosz győzelem csak idő kérdése. Most az Egyesült Államok Európai Parancsnokságának (USEUCOM) tábornoka, Christopher Cavoli is megkérdőjelezte az ukrajnai helyzetről a média által festett képet: Kijelentette, hogy az orosz hadsereg nagy része eddig teljesen érintetlen maradt az ukrajnai háborúban.

Johnson úgy véli, hogy azok a hírszerző és katonai körök, akik Joe Biden amerikai elnök külpolitikáját teljesen katasztrofálisnak tartják, ezekkel a kiszivárogtatásokkal próbálják kihúzni a hurokból a fejüket, és enyhíteni az amerikai külpolitika közelgő katasztrófáját.

De még összességében, az ukrajnai harctértől eltávolodva is katasztrofális a politikai helyzet az USA számára a CIA szakértője szerint. Azt mondta: „Úgy gondolom, hogy a kormányban egyes [erők] – úgymond a régi gárda, akik meg akarják menteni a régi Amerikát – fel vannak háborodva emiatt, és most mindent megtesznek, hogy a Biden-csapat ellen forduljanak”.

Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor: Brüsszel hátba lőtt minket, ez vérlázító!

Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük