KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Lángba borultak az ukránok Leopard harckocsijai (+videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A katonai bloggerek által kedden megosztott két felvételen két ukrán harckocsi látható az orosz UAV-k és tüzérség közvetlen találatai után semmisül meg – írta meg az oroszhirek.hu.

Az ukrajnai konfliktusról újonnan közzétett harctéri felvételeken két német gyártmányú Leopard harckocsit mutatnak, amelyek orosz dróncsapások során közvetlen találatot kaptak, és mindkettő lángba borult az orosz erőkkel folytatott harcok során.

A nyílt forráskódú konfliktusfigyelő csatorna, a LostArmour a német gyártmányú Leopard 2A4-esekként azonosította a megsemmisült harcjárműveket.

A videók állítólag a Zaporozsje melletti Rabotine város közelében készültek, amely az elmúlt hetekben heves harcok színhelye volt.

Egy másik felvételen szintén egy német gyártmányú Leopard látható, amint egy nyílt mezőn halad előre a távolból, és néhány lövedéket lő ki, mielőtt egy ‘First Person View’ (FPV) drón eltalálja, amelyeket a konfliktus során nagymértékben alkalmaznak.

MH

Kiemelt kép illusztráció: Leopard2A4 harckocsi

Ez is érdekelheti:  Svédország NATO-csatlakozása árt az európai biztonságnak

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük