KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kriminális állapotok uralkodnak Karácsony Gergely kedvenc közvécéjében

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ugye emlékszünk még arra, amikor a budapesti főpolgármester, egy bizonyos Karácsony Gergely nevezetű egyén átadta a „felújított” Blaha Lujza teret és annak közvécéjét. Nagy volt ám az örömködés, bár többen is beszámoltak arról, hogy a wc-t nem lehet használni.

Most azonban a Magyar Nemzet arról adott hírt, hogy használatban van, csak éppen annak a tisztántartása okoz gondot az illetékeseknek.

A portál szerkesztőségébe egy képet is eljuttatott egy olvasó, hogy mindenkinek fogalma legyen az ott látható állapotokról. Kriminális – így összegzi a tapasztaltakat a portál. Azt írják:

a vécének nevezett bódé – amelynek használatáért 250 forintot kell fizetni – falai mocskosak, az illemhely körül szerteszét papírdarabok, csipszes zacskó, cigicsikk és egyéb szemét hever, valamint kifogyott a vécépapír is

A cikk írója emlékeztet arra, hogy persze ez annak fényében nem meglepő, hogy a teljes felújításon áteső Blaha Lujza teret kisajátították a hajléktalanok, így nemcsak a mosdó, de a tér többi része is piszkos.

Természetesen ezen nem szabad különösebben csodálkoznunk, hiszen a ballibsik által vezetett főváros Karácsonyék hatalomátvétele óta súlyos mélyrepülésben van.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Karácsony Gergely a Blaha Lujza téri nyilvános vécé előtt (Forrás: Facebook)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: