Koppány Csoport tegnapi sikeres akciója Cegléden

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
uj_koppany_logo_sziv-gyozni-fog Tisztelt címzettek!

Kérem szépen a Koppány Csoport Ceglédi kilakoltatás megállításáról készült képriportot megjelentetni.

Köszönettel:

Balogh Béla
koppanycsoport@gmail.com
Tagtoborzó plakát:
koppany-csoport-tagtoborzo
 Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

2 thoughts on “Koppány Csoport tegnapi sikeres akciója Cegléden

  1. 100%an egyetertek VELETEK!!!! Mivel, mindenkivel (de föleg a nep erdekeit semmibevevö ertelmisegi tolvajjaival!), csak azon a nyelven lehet/szabad beszelni, amit legjobban megert!
    Azonban, ha tenyleg azt akarjatok, hogy jogos követeleseteket siker koronazza, akkor elsösorban, a plutokrata hatterhatalom Magyarorszag-i kiszolgaloit, a szinte KIZAROLAG SOROS ÖSZTÖNDIJASOKBOL összetevödö , es azota is , a vilag legismertebb, es leg-gatlastalanabb, TÖZSDESPEKULANSANAK PARANCSAIT maradektalanul jovahagyo/vegrehajto , öntömjenezö/hazudozo/haracsolo, taviranyitott “budapesti kormany” mielöbbi levaltasat es felelösegrevonasat is követeljetek!!!!!
    Es, a feltetel nelküli, “EUROPAI –ANTANT—UNIOBA“ kepesztetes helyett, a jövöben, sokkal inkabb -EURAZSIABA- tekintgessetek!!!
    Javasolja, az 56-os Veteran es Koppanyivadek, Somogyorszagbol!!!

    1. Ez így rendben is lenne Dr. -úr csak épp egy kormányt kellene még javasolnia , mert nem találni olyat a kis hazában melyik nem szeretné a zsebét –még eddig a mostani teljesített a legjobban a váltás után , amelyik az emberek életvitelén próbál segíteni – csakhogy egyik napról a másikra nem megy

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük