Boris Johnson: a nép nem adta hozzájárulását a tömeges bevándorlás engedélyezéséhez

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Boris Johnson, London volt polgármestere szerint az Egyesült Királyság azért kell kilépjen az Európai Unióból, hogy ezáltal korlátozni tudja a bevándorlást.

Mai hír, hogy Jo Cox-ot, a Labour párt Pro Europa aktivistáját, a nyílt utcán leszúrták és agyonlőtték. Ez lesz a mérleg nyelve, hogy a szavazást végül a Pro Europa-sok nyerik meg?

Johnson a The Telegraph által szervezett, az Európai Unióból kilépés vagy a tagság fenntartása kérdését taglaló rendezvényen vett részt, ahol kijelentette, hogy az Egyesült Királyság lakossága elérheti a 80 milliót a következő néhány évtizedben. A politikus kifejtette, hogy az emberek úgy érzik, a kormány nem tartja kontroll alatt a helyzetet, emellett súlyos problémát jelent a bevándorlás kényszerű, erőltetett volta is, amivel az emberek is tisztában vannak: a lakosság nem adta demokratikus felhatalmazást arra, hogy az ország jellege maradandóan, helyreállíthatatlanul megváltozzon a bevándorlás által.

Johnson szerint a kilépési referendum emiatt egy olyan egyedüli véleménynyilvánítási lehetőséggé válik, ahol az emberek úgy érzik, tehetnek valamit az ország nem-európai bevándorlókkal elárasztása ellen. Mivel más fórumon senki nem kérdezte meg őket, hogy akarnak-e közel-keletiek és afrikaiak millióival együtt élni, ezért könnyen az ország uniós tagsága múlhat a bevándorlás kérdésén.

Az Egyesült Királyság június 23-án tart népszavazást arról, hogy tagja maradjon-e az Európai Uniónak. A kilépési kampány ütőerejét jelenti a tömeges bevándorlás problémája. Maga az euroszkepticizmus mint jelenség is a bevándorlók tömeges érkezése óta vált kiterjedt méretűvé az Egyesült Királyságban, a britek korábban túlnyomó többségben támogatták az uniós tagságot.

hidfo.ru
 Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük