KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Konduljanak meg vészharangok!!! Üvöltsenek a szirénák!!! Fegyverbe, fegyverbe!!!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

riadoRiadó!! Teljes TEK készenlét! Országos piros riasztás! Általános mozgósítás! Szabó Tímea vészkiáltása visszhangzik a Kárpátok ölelte magyar róna felett: Konduljanak meg  vészharangok!!! Üvöltsenek a szirénák!!! Fegyverbe, fegyverbe!!! Putyin Budapestre jön megvenni az országot Orbántól és aláírni a „budapesti konszenzust” a jobbikos hatalomátvételre!

 

Emlékeztetőül:

A véreskezű Joszip Broz Tito a nyugati imperialisták láncos kutyája.

(Rákosi Mátyás, a Magyar Dolgozók Pártja – az MSZP jogi- és eszmei, a PM eszmei elődje – Központi Bizottságának első titkára)

Nem leszünk az orosz imperialisták láncos kutyája!!!

(Szabó Timea, a PM társelnöke)

Nem, nem, soha!

(ezt fogják harsogni válaszul Szabó Tímea fenti szavaira  a PM által kezdeményezett Putyin elleni, „majdani” tüntetésen résztvevő „dolgozó tömegek”, „szűnni nem akaró, lelkes taps” kíséretében a „véletlenül odakeveredő” comrade/tovariscs Goodfriend vezényszavára)

Megsemmisítő Putyin ellenes tüntetésre szólít fel a PM minden valódi és bátor demokratát, minden humanistát és minden igaz embert, akinek fontosak az emberi jogok és a világ „élenjáró” euroamerikai, transzatlanti értékei.

Hogy miért? Lássunk először néhány igaz és meggyőző bizonyítékot a világ vezető erejét képező és az emberiség egyetemes értékeit kizárólagosan képviselő és érvényesítő fejlett országok szabad, független, és mindig az igazat és csak az igazat közlő, pártatlan és demokratikus sajtójából:

 

p01

Állítsuk meg Putyint!

Most bojkottáljuk Putyint!

p02

Putyin a demokrácia gyilkosa” – hirdetik a mellükre írva a „nőjogokért küzdő”, nyugatról pénzelt ukrán punkok

 p03

Állítsátok meg az orosz betolakodót; Adolf Putyin; El a kezekkel Ukrajnától

 p04

Körözés

Vladimir Putyin 

Az emberiesség és a földgolyó ellen elkövetett bűnökért

Ez az ember népirtásért, gyilkosságért, etnikai tisztogatásért otthon és a szomszédos országokban, terrorista szervezetek támogatásáért és pénzeléséért, fegyverek és atomtechnikai elemek eladásáért felelős.

 p05

Az elsőszámú orosz terrorista

 

 p06

Putyin tolvajai kirabolják a brit áldozatokat; Putyin áldozatai; Putyin lázadói felrobbantották a repülőgépet;  Az orosz bűnözők megölték a szeretteinket – mondják brit családok

A szöveg nem olvasható, de Putin neve kivehető; Putin megölte a fiamat

 p07

Gyilkolási jogosítvány Vladimir Putyin titkos ügynök nevére kiállítva

 p08

 

Putyin: „Az M17 lelövése Ukrajna hibája.”

Buk M1 légvédelmi rendszer                        Oroszországból jött

Buk M1 személyzet                                       Oroszországból jött

M17 tűzvezetési adatok                                Oroszországból jöttek

Orosz párti felelők                                         Oroszországból jöttek

Orosz párti felkelő parancsnok                     Oroszországból jött

Orosz párti felkelő miniszterelnök                Oroszországból jött

M17 fekete doboz                                          Oroszországba küldve

Putyin: „Mint látják, Oroszországnak semmi köze az M17 lelövéséhez.”

Remélem, a fentiek mindenkit meggyőztek a nyugati sajtó tárgyilagosságáról, hitelességéről és Putyin háborús bűnösségéről. Azóta annyi történt, hogy a fekete dobozt sértetlenül megkapták a hollandok és a hónapokig tartó vizsgálat után kiadott „közbenső jelentésben” megállapították, hogy a gép lezuhanását „nagy sebességgel becsapódó szilárd testek okozták”. Hát, igen. Becsapódtak. Talán mi is? Érdekes, hogy a vizsgálathoz nem hiányzott nekik a gép pilótája és a földi irányítóközpont közötti beszélgetés felvétele, amit az ukrán titkosszolgálat elkobozott az irányító központtól és nem bocsátott a rendelkezésükre. Lehet, hogy 90 évre titkosították, nehogy kiderüljön, hogy tényleg Putyin volt a bűnös. Talán Putyin KGB-s kollégái voltak, akik így akarják fedezni Putyint. Annak pedig ne üljenek fel, hogy a gép testén látható kerek lukak egyes álszakértők szerint egy vadászgép gépágyújától származnak. Ez nevetséges, hiszen mindeni tudja, hogy csak Putyin rakétája lőhette le. Közismert dolgokat pedig nem kell bizonyítani.

A hazug és mindent elárasztó, gátlástalan orosz propaganda és hazugságözön – amely sajnos még a hazai sajtó szerkesztőségeit is eléri a szovjet időkből itt maradt, beépített, KGB-s téglái révén (az ellenség keze, ötödik hadoszlop), és amely szégyenszemre, és talán Orbán Viktor Putyinnal történő titkos összekacsintásának eredményeként, nap mint nap elönti a hazai újságokat –  sok politikailag még nem eléggé fejlett és nem eléggé korrekt honfitársunkat elbizonytalanítja, sőt megtéveszti, aminek hatására hajlamossá válnak azt hinni, hogy mindez csak propaganda, rágalom, hazugság. De Putyin nyilvánosan elmondott saját szavai, amelyeket egy amerikai honlapról idézek, talán segítenek a jó szándékú, de megtévedt emberek szeme elől eltávolítani a kegyetlen valóságot elhomályosító ködöt és beláttatni velük, hogy a PM kezdeményezéséhez csatlakozni hazafias, internacionalista és globalista kötelessége  minden valódi és bátor demokratának, minden valódi humanistának és minden igaz embernek, minden öntudatos európai polgárnak, akinek fontosak az emberi jogok és az USA és a G20-ak által képviselt, „élenjáró” euroamerikai-transzatlanti értékek és az unipoláris világ egyetlen szuperhatalmának a jóindulatú védnökségével létrehozandó, monopoláris új világrend.

Vágjuk együtt keményen és határozottan Putyin képébe, hogy nem leszünk  a Globáltábor Titoja, hogy nem leszünk az orosz imperialisták láncos kutyája. Hadd sápadjon el a félelemtől, amikor jelszavunkat a fülébe harsogjuk: „Megbonthatatlan és soha el nem múló egységben a nagy Amerikai Egyesült Államok testvéri népével és tántoríthatatlan európai szövetségeseivel előre a fejlett globalodemokratikus új világrend elsöprő, világméretű győzelméért valamint teljes és maradéktalan  felépítéséért, végül, de nem utolsósorban a terrorizmus minden formájának a végső, teljes és maradéktalan megsemmisítéséért! Előre rendületlenül, „míg a Csendes óceánnál véget érnek a csaták”, míg a saját barlangjában meg nem fojtjuk a szabadságunkat eltaposással fenyegető, agresszív, antiglobalista fenevadat, a Putyinban új életre kelt nagy, szovjet, imperialista vérmedvét!”

Az alábbiakban a PM kezdeményezésének a támogatására idézünk egy részletet  Putyinnak az un. Valdai Fórumon 2013. szeptemberében elmondott beszédéből, amelyre szinte minden európai országból érkeztek résztvevők, tehát nem titkosszolgálati, hanem nyilvános, közismert anyagról van szó, valamint egy amerikai vélemény néhány gondolatát. Ismerjék meg tehát Putyin ördögi nézeteit.

(Az amerikai forrás: http://www.informationclearinghouse.info/article40624.htm )

Putyin szerint:

Az orosz önazonosság egy másik komoly kihívása a világban végbemenő eseményekhez köthető. E téren egyaránt találhatók külpolitikai és erkölcsi vonatkozások. Láthatjuk, hogy milyen sok euroatlanti ország tagadja meg a történelmi gyökereit, beleértve a keresztény értékeket, amelyek a nyugati  civilizáció igazi alapját képezik. Tagadják az erkölcsi elveket és minden hagyományos önazonosságot, legyen az nemzeti,  kulturális, vallási, vagy akár nembéli. Olyan politikát folytatnak, amely egyenlőségjelet tesz a nagy családok és az azonos neműek kapcsolatai közé, az Istenbe és a Sátánba vetett hit közé. A politikai korrektség kilengései odáig fajultak, hogy komolyan beszélnek olyan  pártok bejegyzéséről, amelyek célja a pedofília terjesztése. Sok európai országban az emberek zavarba jönnek, vagy félnek, ha vallási meggyőződésük szóba kerül. Az ünnepeket eltörlik, vagy más nevet adnak nekik, a lényegüket elhallgatják, ahogy az erkölcsi megalapozásukat is. Emberek agresszíven erőlködnek, hogy ezt a modellt az egész világon eladják. Meg vagyok győződve arról, hogy ez közvetlenül leépüléshez és visszafejlődéshez vezet, ami súlyos demográfiai és erkölcsi következményeket von maga után. Mi más lehet az emberi társadalmat fenyegető erkölcsi válság legmélységesebb bizonyítéka, mint az élet továbbadására való képesség elvesztése? Manapság a legtöbb fejlett ország még a törvénytelen bevándorlás ellenhatása  mellett is képtelen már a népességének a fenntartására. A kereszténységbe beágyazott értékek, az évezredek során kiforrott erkölcsi elvek nélkül az emberek elkerülhetetlenül elvesztik az emberi méltóságukat. Mi természetesnek és helyénvalónak tartjuk ezen értékek megoltalmazását. Az embernek tiszteletben kell tartania minden kisebbség jogát arra, hogy másféle legyen, de a többség jogai nem vonhatók kétségbe.”

Ne tévesszen meg senkit Putyinnak a tárgyilagosság, jó szándék és erkölcsösség álruhájába bújtatott álszent, képmutató hangneme. Mindez csak félrevezetés, ami a hiszékeny emberek megtévesztésére és az ordas eszmék leplezésére szolgál. De mindazok, akik már fiatal korukban szert tettek a marxizmus-leninizmus – bocsánat – a neokonzervatív liberális globalizmus szilárd eszmei alapjaira, azokat – mint pl. Szabó Tímeát – nem lehet félrevezetni. Ők meglátják a vérszomjasan vicsorító farkast az álhumanista, álszenteskedő báránybőr alatt.

A hivatkozott dolgozat szerzője Putyin fenti szavainak az idézése után így folytatja:

Putyint teljes egyetértéssel támogatta a szenvedélyes és hajthatatlan antikommunista, Alekszandr Szolzsenyicin. 2008-as halála előtt dicsérte Putyint és azt állította, hogy hisz Putyin keresztény hitének az őszinteségében. William Burns amerikai nagykövet nem sokkal a halála előtt (2008. április) meglátogatta Szolzsenyicint és őt idézve mondta, hogy Putyin idejében a nemzet újra felfedezte, hogy mit jelent orosznak és kereszténynek lenni. (guardian.co.uk, 2010. dec. 2., szerda) A nagy orosz antikommunista 2007-ben egy hosszú beszélgetést folytatott a német Der Spiegel képeslappal, és akkor is ugyanezt mondta. Ha a Putyin gyűlölőinek igazuk van, akkor Putyin elbolondította a 20. század messze legkiemelkedőbb és legkövetkezetesebb antikommunistáját. Nem látszik valószínűnek.

 

Amint az orosz vallástudós, John Garrard professzor kimerítően taglalja a „Feltámadt Orosz Ortodoxia” (2008.) c. kiváló tanulmányában, 1991-től az Orosz Ortodox Egyház megkezdte a szükséges tisztogatást azzal, hogy a régi kollaboránsok és kommunista ügynökök fokozatosan visszavonultak vagy eltávolították őket. Ma az Orosz Ortodox egyház messze a legkonzervatívabb, hagyományaihoz ragaszkodó és kommunista ellenes testülete a világnak. Odáig elmentek, hogy a kommunisták által megölt tucatnyi vértanút avattak szentté és ünnepelték a Romanov cárt és családját, akiket a vörösök 1918-ban vadállati módon meggyilkoltak. Figyelemre méltó, hogy 1991-óta 26 000 új, keresztény templom nyitotta meg a kapuit Oroszországban, és az is, hogy a kereszténység oroszországi újjászületésére több európai és amerikai keresztény író is felfigyelt, noha a világi sajtó általában nem vesz tudomást róla. (Sok cikk és tudósítás számol be erről a  bámulatos újjászületésről, például Russia has experienced a spiritual resurrection, Catholic Herald, October 22, 2014; see also, “Faith Rising in the East, Setting in the West,” January 29, 2014, Break Point Commentaries.) Ez utóbbi jelenség nem valami kommunista összeesküvés, hanem azt szemlélteti, hogy miközben az orosz nép őszinte vágya, hogy újra felfedezzék a vallási gyökereiket, az amerikaik nagyobb része szánalmas módon az azonos neműek házassága, az abortusz, az erkölcstelenség legrosszabb szélsőségei és a hagyományos kereszténység elutasítása mellett kötelezi el magát.

 

Céljai elérésére Putyin kiállt azok mellett az orosz törvények mellett, amelyek (1) gyakorlatilag törvénytelenné tették Oroszországban az abortuszt (a 12. hét után tilos, előbb is csak korlátozott esetekben, ugyancsak megszüntette az abortusz pénzügyi támogatását, véget vetve a korábbi szovjet gyakorlatnak); (2) véget vetett a homoszexualitásnak és homoszexuális propagandának – szó sem lehet homoszexuális propagandáról az orosz iskolákban, tilos a homoszexualitás nyilvános bemutatása, mégpedig a törvény megszegése esetén törvényes büntetés mellett; (3) kiáll a hagyományos, különösen az egyházi házasság mellett és pénzzel támogatja a kettőnél több gyermekes családokat; (4) bevezette a kötelező vallásoktatást minden orosz iskolában (beleértve a különböző keresztény felekezeteket az ország minden részén); (5) létrehozta a tábori lelkészségeket az orosz katonai egységeknél (az egyházi intézmények pedig közreműködnek a katonacsaládok megsegítésében); (6) az egyházi ünnepeket hivatalos állami ünnepekké tette; (7) nemzeti programmá tette a kommunisták által lerombolt templomok újjáépítését (amelyek közül a legfigyelemreméltóbb a Megváltó Krisztus Templom Moszkvában); (8) hivatalosan támogatja az orosz filmipart konzervatív vallásos és hazafias filmek készítésében. Érdekes módon a 2009-es év legnépszerűbb filmje az Admiral volt, az oroszországi fehér ellenforradalom vezérének, Alekszandr Kolcsaknak, akit a kommunisták 1920-ban kivégeztek, az életét nagyon elismerően bemutató életrajzi film. A filmet az orosz kulturális minisztérium támogatta. El tudnánk képzelni, hogy a mai Egyesült Államokban az amerikai NEH ilyet tegyen? (Ld.:  OneNewsNow.com, January 23, 2013; LifeSiteNews, October 26, 2011, August 1, 2013; Scott Rose, Bloomberg News, June 30, 2013; see also Garrard on some of these actions) (NEH – National Endowment for Humanities: Humán Témákat Támogató Állami Alapítvány – a ford.)

 

Az amerikai katolikus író, Mark Tooley írta a cikkében (Egy vallásosabb és öntudatosabb Oroszország megértése, 2014. április 2.):

 

Putyin szoros szövetséget hozott létre az orosz ortodoxiával, ahogy az orosz uralkodók jellemzően tették a századok során. Okosan tette, mivel Oroszország valahogy egy lelki feltámadáson ment át…. Az ortodoxiát sokan és megérthetően a több mint 70 évig tartó szörnyű és gyakran gyilkos bolsevizmus után maradt lelki űr lelki gyógyírjának tekintik. A feltámadt vallási hagyomány táplálta Oroszországnak a kiskorúak nemi irányultságának az eltérítése elleni és új, abortusz ellenes törvényeit. Mindkét törvény egyben válasz Oroszország demográfiai erőfeszítéseire a zuhanó születésszám és az elképesztően nagy számú abortusz ellen, ami még a szovjet uralomra megy vissza. Több amerikai vallásos konzervatív személyiség szövetségesnek tekinti az orosz vallásos vezetőket a családvédelmi nemzetközi együttműködésben.”

Azt hiszem ennyi elég volt annak a megértetéséhez, hogy miért kell minden „korszerű európai öntudattal rendelkező, liberális európai polgárnak” teljes mellszélességgel és erőbedobással támogatnia a PM Putyin ellenes tüntetését. Nekünk rendíthetetlenül ki kell állnunk a „melegjogok”, az ingyenes és korlátlan abortusz, a szabad nemválasztás, a „gender”, azaz nemtelen nevelés, és nemsokára már a pedofilek, zoofilek, nekro- és a Jóisten tudja még milyen „filek” és ezek hibridjei korlátozhatatlan önmegvalósítása mellett. Ezért menjünk el minél többen a tüntetésre és comrade/tovariscs Goodfriend jelére – még egy atomháború kockázatát is bátran vállalva – kiáltsuk egyhangúan: „Vesszen Putyin, a véreskezű!” „Le a demokrácia gyilkosával!” „Felvilágosodottak vagyunk: Nem kérünk a templomokból és a csuhásokból!” „Abortuszt akarunk és melegfelvonulást!” „Követeljük nem csak a homoszexuálisok, de a pedoszexuálisok és zooszexuálisok emancipációját is, a teljeskörű homofil, pedofil és zoofil jogokat!” Nem számít, ha belepusztulunk is, fő, hogy az amerikai bankárok bukszája vastagodjon, pusztuló népünk vezérei pedig minél előbb adják át földünket az új betelepülőknek, a „jó gazdáknak”. (Mert a magyar rossz gazda!)

Félretéve a fekete humort, fordítsuk komolyra a szót: a düledező amerikai birodalom kegyeiért versengő, itthon hitelüket vesztett politikusok kétségbeesetten próbálnak megállni a lábuk alól egyre jobban kicsúszó talajon, de hiába. Lassan, de biztosan közeledik Wass Albert jóslatának a beteljesülése:

És lészen csillagfordulás megint
és miként hirdeti a Biblia:
megméretik az embernek fia
s ki mint vetett, azonképpen arat.

Akkor ez az egész  politikai csőcselék, Obama és nemzetközi lakájai, valamennyien a „dicsőséges 19” legszennyesebb hordalékát képező, önmagukat forradalmároknak kikiáltó, betegesen bűnöző emberi véglényeknek, a Mesterházi és Lendvai félék „igazi demokratáinak” a pályáját követve fognak hamarosan a történelem szemétdombjára kerülni. Ennek előjeleként csatolok néhány képet az újjáépített moszkvai Megváltó Krisztus templomról. A templomot hivatalosan azzal az ürüggyel robbantották fel a bolsevik kommunisták, hogy a helyén felépítsék a világ legmagasabb felhőkarcolóját, a kommunizmus jelképét, a „szovjetek palotáját”, amely számára egész Moszkvában nem találtak alkalmasabb helyet. (Mint ahogy nálunk is fel kellett robbantani a Regnum Marianum templomot, hogy méltó helye legyen a „népek nagy tanítója, a Béketábor és a nagy szovjet nép szeretett vezére, Sztálin generalisszimusz” szánalmasan rövid életű szobrának.) A „szovjetek palotája” sosem épült fel, sőt a szovjetek is eltűntek, a Megváltó Krisztus templom azonban feltámadt és újra a régi fényében pompázva hirdeti Isten dicsőségét, az orosz nép legyőzhetetlen keresztény hitének győzelmét a marxista ateizmus sötétsége felett és a paranoiásan Isten helyébe tolakodó és magát Istennek képzelő, un. humanista, felvilágosodott,  szabadelvű, „maga ura és mértéke” ember szükségszerű bukását.

p09A Megváltó Krisztus templom felrobbantása: a szovjet kultúrharc egyik diadalmas pillanata az ateizmus világméretű győzelméért folytatott „könyörtelen” hadviselésében. A templom márványburkolatát egyébként leszedték és felhasználták a moszkvai földalatti vasút állomásainak az építéséhez.

Sztálin az egyik szovjet pártkongresszus alkalmával összeállította a kommunista-bolsevik ember jellemzését. Ha pontosan emlékszem, a 12 mondatos leírásban nyolcszor szerepelt a „könyörtelen” szó. A „könyörtelenség” a francia forradalommal vált politikai erénnyé, amit hátborzongatóan szemléltet a jakobinusok központi bizottságához (ott is KB volt, mint a bolsevik pártokban) intézett egyik jelentés (Idézi Bunyevácz Zsuzsa „Félni csak … kinek is lehet” c. könyvében, Magyar Menedék, 2013, 191. old.)

Vendée nem létezik többé. A Szabadság szablyái által pusztult el, gyermekeivel és asszonyaival együtt. Eltemettem Savenay mocsaraiban és erdeiben. Az Önök parancsai értelmében gyermekeit a lovaink patái tiporták el. Asszonyait lemészároltam, így többé nem adnak életet banditáknak. Egy foglyot sem ejtettem. Kiirtottam mindet. Az utak hullákkal vannak teleszórva. Savenay-nál állandóan érkeznek a banditák, meg akarják adni magukat, mi meg lelőjük őket. A könyörület nem forradalmárhoz méltó érzelem” (Kiemelés tőlem, D. M.)Nantes-ban százával irtották őket.” (Mármint nőket és gyerekeket.) „Gyerekeket dobtak a guillotine alá, egy alkalommal pedig ötszáz gyereket hajtottak ki a mezőre, ahol lelövöldözték, agyonverték őket. Tömeges vízbefojtásról is tudni. Volt, hogy 90 pappal tették ezt. Egy uszályra terelték őket, majd elsüllyesztették. Nőket, nem egyszer karjukon gyerekekkel, vezényeltek ki a Loire fekete vizéhez. A „népellenségeket” egyszerűen agyonverték.” Ezt a művelt, fejlett franciák csinálták, a haladás és szabadság nevében. Ami szomorú, hogy ezt a gyilkos orgiát, ezt az esztelen, vérgőzös ámokfutást úgy tanították nekünk itt, Magyarországon az iskolában, mint a „NAGY FRANCIA  FORRADALMAT”. Már nem beszélünk a „Nagy Októberi Szocialista Forradalomról”, már nem beszélünk a „Dicsőséges 19-ről”, de még nem hallottam arról, hogy az un. ”Nagy Francia Forradalmat” a helyére tették volna, valamint arról sem, hogy a „dicsőséges 19-et” hivatalosan is a méltó nevén, patkányforradalomnak neveznék. Nem csoda ez egy olyan világban, ahol semmiféle hivatalos visszhangja nem volt annak, amikor egy Madeleine Albright nevű némber, amerikai külügyminiszter félmillió iraki gyerek haláláról azt mondta, hogy „megérte a politikai eredményt”. Ha Hitler valaha ilyet mondott volna, minden iskoláskönyv idézné elvetemültsége bizonyítékaként. Ami borzasztó, hogy ez napjainkban is így folyik. Néhány merénylő lelő 12 franciát, és az egész világ gyászba borul. Mikor a zsidó merénylők megöltek majd 2000 palesztint, a világ politikai „elitje” vállrándítással elkönyvelte.

A felvilágosodás, és csúcsterméke, a marxizmus-leninizmus, ill. utódja, a neoliberális globalizmus a leghosszabb és legtöbb gyilkossággal terhelt történelmi út az istenhittől az istenhitig:

p10

Az újjáépült Megváltó Krisztus templom. Amikor építették, hálából tették a Napóleon feletti győzelemért. Mára a marxista-leninista forradalom feletti győzelemnek is a jelképévé vált.

Végezetül fiatalabb olvasóimtól elnézést kérek az írás nagyobb részének a hangneméért: ők nem tudhatják, hogy a magyarországi szocializmus „dicsőséges” éveinek, főleg az ötvenes évek első felének az újságjaiban használt mindennapi beszédmódot és jellegzetes szókapcsolatait kevertem a mai sajtó „polkorrekt” stílusával. Valószínű, hogy ez értetlenséget, sőt ellenérzést kiváltó stilisztikai furcsaságnak tűnt a számukra, számunkra, öregek számára azonban hátborzongató emlék. Ami a „polkorretséget” illeti: az a vészjósló és sötét jelen, amikor a hazugság és félrevezetés emancipálódott, polgárjogot nyert, természetessé vált és világuralomra jutott. Amikor a „Szabad Sajtó” kifejezés egy világméretekben megszervezett, összehangolt, közös főparancsnokság által vezérelt hazugságipart és annak a termékeit terjesztő félrevezetési hálózatot takar. Most a „polkorrektség” sötétségében élünk, de már szakadoznak felettünk a felhők, recseg-ropog – ahogy Reagan, az USA elnöke fogalmazta – a „Gonosz (amerikai) Birodalma”.

Misi Bácsi

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

13 thoughts on “Konduljanak meg vészharangok!!! Üvöltsenek a szirénák!!! Fegyverbe, fegyverbe!!!

 1. Nagyon röviden a fősodratú média pestishez hasonlítható ártalmasságáról: Manapság nem kell sok ész, rátermettség, tényeknek alapos ismerete ahhoz, hogy (nagyon lesarkítva) el tudjuk dönteni, kik a barátaink, és kik az ellenségeink. Őseimtől évszázadokon keresztül átörökített józan paraszti eszemből kiindulva biztonsággal állíthatom a következőket: Akit a média dicsér, az biztosan esküdt ellenségünk. Akit a média gyaláz, ha nem is barátunk, de biztosan nem ellenségünk. PONT! Vattay Szabolcs

 2. Gratulálok „Misi bácsi”! Egy pillanatra engem is megtévesztett ez a feledésbe merült, vehemens felszólítás. Kár volna feléleszteni, különösen a PM-es Szabó Tímea által, akiről érdemes elolvasni a Wikipédiában írtakat!

  1. Hát, érdemes volt elolvasni azt az életrajzot.
   Csak megerősített abban a véleményemben, hogy az SZDSZ nem szűnik meg, csak átalakul.
   Az is biztos, hogy sok ilyen embernek jól jöttek a párizsi események, mert ennek hatása alatt még jobban rá tudják kényszeríteni az emberekre akaratukat.

   Baumag

 3. Nincs Ebben az országban senki aki ilyen meg nyilvánulásnál orvosét kiáltson.Felelős Országgyűlési Képviselő-ként így meg nyílvánúlni abszolút felelőtlenség.

 4. Hol voltak ezek a „bátor demokraták” sztalin, hruscsov, brezsnyev, andropov idején? Azok valóban diktátorok és terroristák voltak! Putyin a majomhoz képest ma született bárány!

 5. Minden normális embernek kötelessége fellépni a világban a deviancia ellen.
  H.B.
  A demokráciához való hozzáállásuk viszont hasonlít a valódi nemzetek és országok hozzáállásához,. A különbség csak annyi, hogy a nemzetállamoknak az országaikban a demokrácia azt jelenti, hogy a „nép uralma”, míg a zsidóknak azt jelenti mások országában, hogy a „zsidó nép uralma”.

 6. Az orszagot egeszen masok akarjak gozerovel, egyelore suny modon elfoglalni, Egyelore, mert amint a magyarsagot sikerul kello merteben tonkretenni, eluzni, akkor titkolatlanul lerohanjak hazankat es azt a nepcsoportot, amely jo eszkoz a nemzet kihasznalasara, pusztitasara, oket majd nagyon megzabolazzak, akkor mar nem less fontos sem a sok-sok gyerek, akkor majd elintezik oket is ! Szoval, nem Putyin a nagy, Magyarorszag hodito. Ilyen aljas modszerekkel akarjak a magyarsagot haboruba vinni Oroszorszag ellen !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük