KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kocsis Máté: A baloldal forint elleni támadást készít elő több irányból

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A fideszes képviselő szerint jól látható jelei vannak, hogy „a baloldal forint elleni támadást készít elő több irányból”.

Rendkívüli közlemény címmel posztolt hivatalos közösségi oldalára Kocsis Máté. A fideszes képviselő szerint az elmúlt napokban olyan pánikkeltő üzeneteket és hamis híreket terjesztett a baloldal a közösségi médiában, amelyek szerint a lakossági megtakarításokat veszély fenyegeti, és

emiatt az a legjobb szerintük, ha az emberek megszüntetik a bankbetéteiket.

„Ezek az állítások egyrészt valótlanok és súlyosan sértik az ország, illetve a magyar állampolgárok érdekeit, másrészt az ilyen rémhírek terjesztése bűncselekmény, melyekkel kapcsolatban a rendőrség már nyomozást indított” – írja Kocsis, aki szerint jól látható jelei vannak, hogy a következő időszakra a forint elleni támadást készítenek elő több irányból, melyhez

a külföldi megrendelők kérésére a hazai dollárbaloldal is kézzel fogható segítséget nyújt.”

 

„Forint elleni spekuláció”

A képviselő így folytatja: ma 13 órára Varju László, a Demokratikus Koalíció képviselője sajtótájékoztatót hívott össze, melynek megadott témája a fent ismertetett valótlanságok terjesztése, illetve a forint elleni spekuláció előkészítése lesz.

„A legnagyobb parlamenti képviselőcsoport vezetőjeként szeretném teljesen világossá tenni, hogy amennyiben Varju László valóban megtartja mai sajtótájékoztatóját ebben a témában, tovább terjeszti a veszélyes álhíreket és ezáltal segédkezik a forint elleni támadáshoz, haladéktalanul büntetőeljárást kezdeményezünk ellene, továbbá az azt közlő médiafelületekkel szemben is. Szeretném azt is egyértelművé tenni, hogy ez esetben még a mai napon kezdeményezem Varju László valamennyi országgyűlési tisztségétől való megfosztását, ugyanis amit 13 órakor a képviselő úr át kíván lépni, azt úgy nevezik, hogy vörös vonal” – olvasható a közleményben.

A baloldal állhat az akció mögött

A Magyar Nemzet pénteki, témával foglalkozó cikkében is azt írja: Varju László DK-s politikus ma délután a most terjedő SMS-ekével egybevágó címmel tart majd sajtótájékoztatót, ami

azt a gyanút erősíti, hogy a dollárbaloldal áll az akció mögött.”

A lap szerint lényeges körülmény ezen kívül, hogy az üzenetek hasonló körben terjednek, mint az országgyűlési választásokat megelőzően, a baloldal kampányát támogató SMS-dömping idején.

Emlékezetes, akkor a szolgáltatók és a hatóságok közös vizsgálata megállapította, hogy a telefonos kampányt egy közbeiktatott cégen keresztül a Bajnai Gordon volt kormányfő nevével fémjelzett DatAdat osztrák leánycége rendelte meg, és a művelethez szükséges hatalmas adatbázist is ez a vállalkozás biztosította. Azóta kiderült, hogy a baloldal kampányához szükséges milliárdokat Amerikából küldték és csatornázták az említett DatAdat-cégcsoport felé.

 

„Mivel a mostani SMS-eket hasonló kör kapja, nem zárható ki, hogy az akciót most is ugyanannak az illegálisan beszerzett adatbázisnak a segítségével hajtják végre az elkövetők”

– írja a lap.

Mandiner

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: