KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kik és miért itatnak mérgeket az európai gyerekekkel?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ezt a kérdést tette fel Morvai Krisztina az EP-ben

Megdöbbentő adatok derültek ki egy európai parlamenti jelentésből a fiatalok energiaital-ivási szokásaival összefüggésben. Morvai Krisztina szerint ez egyfajta röntgenkép nem csak Európa egészségi állapotáról, hanem arról az erkölcsi és lelki állapotról is, amelyben természetes, hogy profitéhes céges gyakorlatilag mérgekkel itatják a fiatalokat. Nem elhanyagolható kérdés az sem, hogy a fiatalok hogy kerültek olyan testi és lelki állapotba, hogy ilyen fogyasztási szokásaik alakultak ki.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Fokozódik a hőség, életbe lépett a vörös kód

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

4 thoughts on “Kik és miért itatnak mérgeket az európai gyerekekkel?

 1. A kérdést lehetne folytatni, az ivó(?) vízzel, ösztrogénnel dúsított élelmiszerekkel, „asztali sóval,oltásokkal,kemóval,gyógyszerekkel(?)ami mellett a sok idióta (orv)-os érvel,chemtraillel,iskolának nevezett lebutításokkal, hivatalokkal, de a választ Ön is tudja! Ez mind a Magyarság pusztítását eredményezi! Amihez a hatalom ha hallgatólagosan is,de asszisztál.

 2. Hasonló kérdéseket kellene feltenni a Magyar(?) politikai elitnek(?) is! Bár ők is „tisztában vannak vele,hogy mi folyik „itt, de a pozíció,a havi apanázs az fontosabb,mint a Magyar gyerekek,emberek jövője ,sorsa. A „képviselők minden hülyeségről áradoznak,csak saját zsebükkel törődnek,de a Magyarokkal,az élet fontos dolgaival,amivel megbízták őket, nem foglalkozik egyik sem.

 3. Energiaital: valóban saját tapasztalatomat írom. Az egyik „márkás” energiaital „képességeit” saját tárolónkban tapasztaltuk meg. A dexion salgó polcrendszeren tárolt üdítők között energiaital is volt, /nyári maradék/ amit a kamasz unokák szerettek volna meginni. A látvány mellebe vágó volt. a dobozban valószínűleg megnőtt a nyomás és kifolyt az ital. A fém polcról teljesen lemarta a festéket és magát a fémet is megmarta. Hála istennek annyi haszna lett a történetnek, hogy azóta se isszák az energia italokat. Egyébként napokig azon tűnődtem miből is készülhet az a folyadék ami erre képes és vajon mit tesz a mi gyomrunkkal?
  Víz: való igaz, hogy nem forrás vizet iszunk, de még mindig jobb a klóros, mint a tisztítatlan kemikáliákkal és fekáliával szennyezett.
  Élelmiszer: szintén jogos nem „bio” minőségű,de mára már nem úgy, nem annyit és legfőképpen nem annyian táplálkozunk, mint akár 70 évvel ezelőtt is. Ilyen embertömeg táplálása lehetetlen lenne az egykori háztáji /bár egészséges/ módszerekkel.
  Butítás: szintén egyetértek, át van írva az egész emberiség, nem csak a magyarok történelme, mindez csak azért,hogy a „zombi” társadalom minél tökéletesebben működjön.De: miután ebben a lebutított közegben kell léteznünk nincs más választásunk mint igazodni és eligazodni ebben a világban, melyhez a jelenlegi iskolák igen jó segítséget nyújtanak. Viszont ami saját egyéni felelősségünk, hogy a mi saját és környezetünk életében hogy tudjuk ezeket a negatív történéseket semlegesíteni életmódunkkal és szemléletmódunkkal.

 4. ” Amihez a hatalom ha hallgatólagosan is,de asszisztál.”
  T.T.F!
  A felsoroltakat pont a megszálló hatalom csinálja, hiszen az ő érdekeiket szolgálja.
  H.B.
  „A keresztény Európában egyetlen idegenszerű elem van és az a zsidóság. Alig szabadultak meg az európai népek az izlám hatalmától, most ismét a zsidó nép az, amely lázas izgatottsággal és ernyedetlen tevékenységgel azon merész tervet erőlködik megvalósítani, hogy az európai népek felett az uralmat megszerezze és azokat rabigába hajtsa.’ “ (7)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük