KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kételkednek abban, hogy Trump megéri a választást

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Gázai övezet és Izrael közötti konfliktus fegyveres eszkalációja egyre fokozódik. Hogy Biden és a demokraták miért tekintik ellenségüknek Tel-Avivot, valamint hogyan kapcsolódik össze Trump és Izrael, arról Vadim Maszlikov, a Politikai-Katonai Elemző Iroda szakértője beszélt a pravda.ru-nak.

A mai Egyesült Államok pártjainak politikai erői már nem képesek célzottan követni céljaikat. Egyszerűen nincs elég pénz, forrás.

A Republikánus Párt többé-kevésbé összetartó. Ez egy nagy, tömeges választóközönség. Azért nincs politikai súlyuk, mert szegények. Emiatt a republikánus pártban a politikai súlyt többnyire a bankárok képviselik. Ez adja meg a republikánusoknak azt a képességet, hogy egységesek maradjanak. A Demokrata Párt, amelyet Joe Biden képvisel, nagyon sokszínű, és két főáramlatból áll, amelyek közül az egyik támogatja Bident, a másik nem.

Most az amerikai választásokon Donald Trump került az élre. Ezért nagy a kétség, hogy eljut-e a választásig. Egyelőre vezet, ami azt jelenti, hogy nagy veszélyt jelent Bidenre és csapatára.

Miről beszél Biden és csapata, a demokraták? Arról, hogy Trump anyagi támogatása nagyrészt Izraelből származik. Például a Jeruzsálemmel kapcsolatos forradalmi lépéseknek megfelelően, amelyeket messze kétértelműen érzékelt a világ, a támogatás Izraelből áramlott Trumphoz – írta a cikk szerzője. A választási kampány: Izrael Trump mellett, Izrael Biden ellen.

Ez komolyan befolyásolja Biden csapatának Izraellel szembeni külpolitikai lépéseit. Az amerikai politikai intézményrendszerben úgy vélik, hogy Trump csapatát Izrael támogatta a választásokon. Ezért Izrael politikai és pénzügyi erői ellenségesek Bidennel és a demokrata csapattal szemben.

MH

Kiemelt kép: A Republikánus Párt elnökjelöltségéért küzdő Donald Trump volt amerikai elnök kampánygyűlésen beszél az Iowa állambeli Sioux Centerben (Fotó: MTI/AP/Charlie Neibergall)

Ez is érdekelheti:  Oroszország döntött, leállítja a benzinexportot

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük