KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kárpátalja visszatérését szorgalmazz a Hungária Szabadságharcos Mozgalom

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

levélA Hungária Szabadságharcos Mozgalom elnöke, Molnár Lajos levelet intézett a Magyarok Világszövetségének elnökségéhez. Ebben közös összefogásra szólítja fel a világ magyarságát Kárpátaljának az anyaországhoz történő visszatérése céljából. Ahogyan az elnök fogalmaz: „Eljött a történelmi pillanat, hogy a Világ Magyarsága egységesen lépjen fel, Kárpátalja visszatéréséért minden nemzetközi fórumon.”

A levél teljes terjedelmében alább olvasható:

A MAGYAROK VILÁGSZÖVETSÉGE
1052 Budapest Semmelweis utca 1-3

TISZTELT ELNÖKSÉG !

Eljött a történelmi pillanat, hogy a Világ Magyarsága egységesen lépjen fel, Kárpátalja visszatéréséért minden nemzetközi fórumon. Tüntetéseket kell rendezni Budapesten Ukrajna, Oroszország, USA , Francia, Egyesült Királyság és az EU képviseletei előtt. Fel kell kérni a jobboldali politikai pártokat, szervezeteket, és a civil egyesületeket a részvételre. Egy állandó Kárpátalja Mozgalmat kell beindítani, mert ez a Trianoni békediktátum achilles sarka.

Gyakorlatilag az utodállamok, már szétestek, csak a Magyar kormány vagy kommunista,vagy hazaáruló, vagy gyáva és nem tud cselekedni. 56 nincs befejezve. Lehetetlenség nincs csak tehetetlenség van. El kell indítani a lavinát és minden visszatér.

Kedves Magyar Testvérek, legyen ez a felhívás a riadó a küzdelemre. Kérlek benneteket, hogy terjesszétek Világszerte, mert ha összefogunk csodát művelünk.

Tovább Harcolunk

Molnár Lajos
HSZM Elnök

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Izraeli külügyminiszter: ha Irán területéről éri támadás Izraelt, a megtorlás is oda fog érkezni

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

9 thoughts on “Kárpátalja visszatérését szorgalmazz a Hungária Szabadságharcos Mozgalom

 1. Bizony, bizony, a kedvezményezett államok szétesésével valójában Trianon is érvényét vesztette, nem ám csak Ukrajnában!

  Hol vannak ilyen fontos, nemzeti ügyekben a magyarországi kormányok?

  „Vagy alusznak, vagy nem hallják, vagy talán nem is akarják?”

 2. Talán egyszer az életben meg kellene kérdezni az érintetteket is ! Amit a „magyar kormányról ír, az ebben a sorrendben igaz. Mit tud adni a „magyarkormány a Kárpátalján élőknek, hiszen a hazai Magyarságot is előbb-utóbb sírba viszi, éhen,vagy polgárháború formájában. „Gyerekgyilkos anyának, vétek szülni ! Az idő megérett, csak a „gazdát kellene lecserélni előbb, és a hold udvarát. TF

  1. 1991-ben már megkérdezték az „érintetteket”. Csak ez senkit nem érdekelt. Sem az ukránokat, sem a „magyar” kormányt.

   1. Tenyle igaz, hogy az akkori Ukran kormany felajanlotta Antaleknak Karpatalja visszaadasat^ Ha az ugy volt nem csak Meggyesi, Gurcsany es Bajtai voltak buntetendo gazemberek. Lehetseges ez napjainkban^, az ottani Magyarok eggyuttes targyalo keszsegevel, es a KAljaban elo mas szarmazasu lakossag eggyutt erzesevel, tamogatasaval nem lehetetlen -meg az Ukran es a Magyar Kormanyok is megmozdulnanak.

 3. Tényleg itt elgurult a gyógyszere mindenkinek, vagy nekem is ugyanabból kellene felíratnom, mert csak „receptre kapni. Vannak akik még elhiszik, hogy az ” európai kormányok önállóan bármiben is dönthetnek a ” gazdáik parancsa, beleegyezése nélkül ? Alighanem ebben is megnyilvánul az a kettős,ami a politika háza táján bevett szokás, a „butaság a szorgalommal párosult.TF

 4. amig a Kárpátaljai magyrság vezérei nemjelentik ki, hogy igenis igényt tartanak önrendelkezésre az egész világ összes népe, országa, szervezete szervezhet bár mit is – nem lesz foganatja. A legbátrabbak valami kulturautonómiát kérnek az ukroktol, de senki nem tudja konkrét mi is az. Az ukrok azt állitják, hogy a világon egy államban egy nemzetiségének nincs annyi kultur autonómiája mint a KA-i magyarságnak, Kezdetnek legalább egy olyan közigazgatási körzetet követelnének, ami magába foglalja az összes magyarlakta települést…

 5. „a Magyar kormány vagy kommunista,vagy hazaáruló, vagy gyáva” Nem vagy, hanem ez így együtt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük