KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Kár lenne tagadni – mondta Soros György támogatásáról Gulyás Márton

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Maratoni, hatórás interjút tartottak a Partizán csatornán, ahol Gulyás Márton műsorvezetőt, baloldali aktivistát is lehetett kérdezni – számolt be a Mandiner. 

Gulyás a nézők Partizánnal kapcsolatos kérdéseire válaszolva elmondta azt is, hogy a bevételeik felét nagy adományok, donorok, adott esetben nemzetközi pályázatokból szerzett finanszírozási források teszik ki, a másik felét pedig mikroadományokból fedezik.

Ez egy drága műfaj – mondta el Gulyás. Mint fogalmazott: „Közéleti videót csinálni olyan, hogy arra nem jön se hirdető, se szponzor.” A műsorvezető kitért arra is, hogy milyen amerikai szervezetektől kaptak pénzt.

Az egyik kérdező viccből felvetette, hogy Sorostól is kaptak-e, mire Gulyás úgy reagált: „tőle így konkrétan nem”, de mint mondta, kaptak olyan pénzeket is, amelyek Soroshoz köthetők. Tehát végső soron ott van a sor végén Soros György is, ezt kár eltagadni – fogalmazott.

A műsorvezető próbálta megnyugtatni a nézőket, hogy náluk nem a donorok hoznak tartalmi döntéseket. – Nálunk tartalmi döntéseket csakis a stáb hozhat meg – állította.

Egy másik kérdésre válaszolva hozzátette: szerinte nem lehet piaci alapon finanszírozni, amit csinálnak.

Ha csak ez az este piaci alapon lenne finanszírozva, akkor nem lenne zenekar, nem lenne élő közönség. Lenne két kamera és mögöttünk a szponzor – részletezte Gulyás Márton.

Ez is érdekelheti:  Idén is elindul az 1848 méteres trikolór és a 400 méteres székely zászló

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük