KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kapcsolat a varsói NATO csúcs és a mi népszavazásunk között

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A hidfo.ru értesülése szerint 2016.07.08. –án a NATO tagállamok vezetői megállapodtak abban, hogy lehetővé teszik a NATO katonai alakulatai és hadianyag szállítások számára, hogy azok a tagországok területén minél gyorsabban és ellenőrzés nélkül haladhassanak.

LTG-Ben-Hodges-at-High-Level-Military-Doctrine-Seminar-Feb-16-2016-1
Benjamin Hodges tábornok

Amennyiben ezt a „magyar” országgyűlés ratifikálja (törvénybe iktatja), még kormányváltás után sem lesz jogi lehetőség arra, hogy benézzünk a NATO járművek ponyvával letakart rakfelületeibe, hogy azok vajon mit- és hova szállítanak? Ha a „magyar” országgyűlés így dönt – és így fog -, akkor ezzel elindul Magyarország viszonylagos állami függetlenségének teljes felszámolása!

„Franciaország ma kísérleti terep? Hazánk lesz a következő?” című írásomban már vázoltam a fenti döntés meghozatalának lehetőségét, ami úgy tűnik bekövetkezett, bár erről más forrásból még nem lehet olvasni. Számomra nyilvánvaló, hogy a hazai sajtó október 2.-ig, a népszavazás napjáig, nem fog beszámolni erről az elfogadott határozatról, mert esetleg felébredne a reménytelen valóságra a ma még mélyen alvó magyar nép! Orbán Viktor kijelentése alapján Hazánkban engedélyezve lesz egy NATO katonai vezetési pont létesítése is, amit persze a „magyar” országgyűlés úgy fog elfogadni, hogy katonai támaszpont építésének elvi lehetőségét is engedélyezni fogja, pontosabban az erről szóló döntés jogát a miniszterelnökre ruházza át. Ami persze egyet fog jelenteni a támaszpont megépítésével! És a „magyar” miniszterelnök mindezt úgy kommunikálja le, hogy a katonai szövetség többek között segít majd leküzdeni a migrációs válságot! (Ha- ha, haha… Látjuk hogyan! Hajókon hozzák Európába a migránsok tömegeit!) Tehát már nem csak én, hanem ő is összekapcsolja a most meghozott NATO döntéseket a „kvóta ellenes” népszavazással!

Gyakorlatilag átveri „saját” népét! Ez az ő nagy „szabadságharca”! Zsebeit megtömni, a magyar népet meg a süllyesztőbe küldeni! Mint már többször is megírtam, a népszavazás pusztán csak arról szól (majd főleg utólag), hogy a magyar nép újra bizalmat szavazott az országgyűlésnek, így az szabadon dönthet Magyarország államiságának megszüntetéséről, a magyar nép kiirtásáról!

Ez is érdekelheti:  Fokozódik a hőség, életbe lépett a vörös kód

A „népszavazáson” tehát valójában arról fogunk dönteni, hogy

 • Akarja-e Ön, hogy a kormány elleni elégedetlenség esetén külföldi (NATO) csapatok lépjenek fel a tüntető magyar emberekkel szemben?
 • Akarja-e Ön, hogy a rendőrséggel szemben szándékosan kiprovokált (lásd: 2006. októbere) leendő összetűzések esetén, NATO katonák végezzenek a tűrőképesség határához érkezett magyar emberekkel?
 • Akarja-e Ön, hogy névleg „munkavállalási” célból, idegen emberek tömegei lepjék el Hazánkat?
 • Akarja-e Ön, hogy asszonyainkat, lányainkat molesztáló inváziós hadak elleni fellépésünk során lemészároljanak minket?
 • Akarja-e Ön, hogy a várható faji háborúkban először az őslakosok tömegével végezzen a katonai szövetség?
 • Akarja-e Ön, hogy a NATO csapatok, mindenféle ellenőrzés nélkül vonulhassanak Hazánkba, vagy azon át?
 • Akarja-e Ön, hogy a Hazánkba be- vagy azon átvonuló NATO csapatok tömegpusztító fegyvereket „potyogtassanak el” hazánk útjain?
 • Akarja-e Ön, hogy Magyarországon akár tömegpusztító fegyvereket is elhelyezhessenek az amerikaiak?
 • Akarja-e ön, hogy egy esetleges háborúban célponttá váljon Magyarország?
 • Akarja-e Ön, hogy a TTIP elfogadása esetén szinte csak és kizárólag mérgezett élelmiszerrel táplálkozzanak még gyermekei is?
 • Akarja-e Ön, hogy a nemzetközi nagyvállalatok dirigáljanak Hazánkban?

 

Nos, ezekről a kérdésekről fogunk valójában szavazni és nem arról, hogy akarunk-e potenciális munkavállalóknak kikiáltott migránsokat eltartani! Az a kérdés már el van döntve! Elég csak elolvasni Varga Mihály nyilatkozatát:

http://index.hu/gazdasag/bankesbiztositas/2016/07/06/varga_mihalynak_is_tetszik_a_negymillio_vendegmunkas_behozatala/

Ha Ön, a fenti kérdésekre nemmel válaszolna, akkor ne menjen el a népszavazásra! Az azon feltett kérdésre,Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?nem lehet jó választ adni! Ha Ön „Igen”-nel szavaz, az a hazaárulással egyenértékű, hiszen hozzájárul idegenek Hazánkba történő telepítéséhez! Ha „Nem”-mel szavaz, az országgyűlést hatalmazza fel arra, hogy Orbán és bandája – akarom mondani: – kormánya kivégezze Magyarországot! Ha áthúzza a szavazólapot, vagy bármely mást követ el, ami a szavazást érvényteleníti, Ön valójában már megjelenésével eredményessé teszi a népszavazást, hiszen az eredményességhez a választópolgárok több mint felének meg kell jelenni! Ha nem megy el a népszavazásra, és ezért az eredménytelen lenne, tulajdonképpen a hazaárulásra készülő országgyűlést és kormányt utasítja el! Ez esetben egy magát úgymond „demokratikusan” megválasztott miniszterelnöknek tekintő alaknak, aki ráadásul a népszavazást is kezdeményezte, le kellene mondania! (Ugyan azt nem fogja megtenni – annál jobban ragaszkodik a hatalmához -, de máris megkérdőjelezhető lenne a legitimitása.)

Ez is érdekelheti:  Nem kellett sokat várni: Magyar Péter bejelentette, hogy beül az Európai Parlamentbe

Ne reménykedjen senki abban, hogy más kérdés népszavazásra történő feltevésével el lehet utasítani a NATO csapatok hazánkba érkezését! Az Alaptörvény 8. cikk (3) alapján nem lehet népszavazást tartani:

 • d) nemzetközi szerződésből eredő kötelezettségről;
 • f) az Országgyűlés feloszlásáról;
 • i) katonai műveletekben való részvétellel kapcsolatos kérdésről;

Címlapunkon Benjamin Hodges tábornok, az Európában állomásozó amerikai fegyveres erők parancsnoka, aki még 2015 októberében, arra hivatkozva, hogy a Balti államokat az orosz haderő 36-60 óra alatt le tudná rohanni, és az oroszok Kelet-Európa felett légtérzárat is létre tudnának hozni, a NATO csapatok számára a mini Schengen egyezmény megkötését szorgalmazta. Ez az, ami most a kormányfők teljes egyetértésével megvalósulni látszik! Ha a parlamentek törvényi erőre emelik a NATO csapatok ellenőrzés nélküli, szabad be- vagy átvonulását, ezzel az ő törekvése megvalósul! Igaz, ha az oroszok képesek lennének légtérzár létrehozására, mint ahogy azt állítja, arra is képesek lennének, hogy a Kelet-Európában a földön vonulgató katonákat a levegőből intézzék el, még mielőtt kijelölt pozíciójukat elérnék! Tehát a tábornok szavai ellentmondásosak!Ezért az orosz veszéllyel való fenyegetés pusztán csak és kizárólag arra jó, hogy annak leple alatt totális amerikai katonai ellenőrzés bevezetésére kerüljön sor, Európa főleg keleti felén esetlegesen lázadozó valamely országban! És már jól láthatóan gondoskodnak arról, legyen okunk lázadozni! Mi magyarok nem kellünk nyugatnak! Nem is kellettünk soha!  Különben is, kell a helyünk másoknak…

Kádár János a szovjeteket, Orbán az amerikaiakat hozta/hozza népe ellen! Van különbség? Igen van. Míg Kádár „csak” egy-kétezer emberrel végzett, Orbán az összes magyar hazafival, ha terve megvalósul!

Madarász László
http://magaspart.hu/

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

6 thoughts on “Kapcsolat a varsói NATO csúcs és a mi népszavazásunk között

 1. Hát….hát…. mit lehet erre mondani?
  Mindenekelőtt: amennyiben Magyarországra a NATO „vezetési pont”-ot telepít, egy korlátozott európai háború esetén (ami semmi perc alatt eszkalálódhat) hazánk elsőrendű célpontul szolgál majd egy megelőző
  orosz csapásnak.- Lettország-Észtország-Litvánia máris készültséget szeretne elrendelni egy orosz inváziótól rettegve (Frankfurter Allgemei-
  ne). Ennek gerjesztéséről – gondolom -gondoskodnak a transzatlantista titkosszolgálatok(is)..
  Hazánk (helyesbítek a regnáló kormány) ELKÖTELEZETT (sic) Ukrajna Nato csatlakozása ügyében (újabb olaj az orosz parázsra. Senkinek nincs kétsége afelől ,. hogy a nagyérdeműnek valahogy be kell adni a NATO- zászlóaljak kelet Európába való telepítését, kíváló ürügy erre
  a migránsok „megreformálása” a térségben.
  Amennyiben Fidesz kormány elbukja a népszavazásdt (erre megvan az esély) akkor a helyzet – szerintem – ,még kezelhetetlenebbé válik

 2. Az Amerikai Birodalom (pénzhatalom minden áron el akarja pusztítani Európát, mint ahogy azt tette az 1. és a 2. világháborúkban.
  Amerika a belső gazdasági csődhelyzetét, megint a mi bőrünkre akarja orvosolni.
  A magyarok megint csak sopánkodnak, hogy nem jó vége lesz a dolognak. De mit tudnánk tenni?

 3. Csak világforradalommal állíthatóak meg. Az usában talán valami elkezdődött, a magyar médiák hallgatnak róla. Ha igaz a hír, akkor történnek a dolgok. Lehet, hogy igaz a fema ügy is? A hullamegsemmiső
  üzemek, több ezer megrendelt koporsó.
  Felmerül a kérdés: miért is kell nekünk ennyi stadion. Vagy a forradalom miatt, vagy a vegyicsíkok miatt.
  A leírt gondolatok nem az enyémek, lehet, hogy eme honlapon olvastam.
  Én csak összekapcsoltam az olvasmányokat.
  Ha már vegyicsík..nem tudom, hogy a tulajdonosoknak és az olvasóknak mi arról a véleményük, hogy létre lehetne hozni chemtrail megfigyelő oldalat. Mely az időképhez hasonlóan müködne az olvasók közreműködésével, jelentéseivel. Ebböl sok-sok adat megállapítható lenne. Erre a célra sokszor az időkép kameráit szoktam használni, de ez nehézkes.
  Tiszteletem:
  Atilla

 4. Adalék az írásomhoz:
  Az1698/2013. (X. 4.) Korm. határozattal elfogadott
  Migrációs Stratégia…
  Itt olvasható: http://moszlap.hu/uploads/files/migrstrat0416.pdf?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201604&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_migracio_201604
  Szemelvények:
  46. oldal
  „Azon együttműködő harmadik országbeli állampolgárok esetén, akikkel szemben a kiutasítást nekik fel nem róható okból nem lehet végrehajtani, a 2013-ban kialakított jogszabályi háttér mellett fontos megteremteni a gyakorlatban is helyzetük rendezését, annak lehetőségét, hogy munkát vállalva önfenntartóvá váljanak.”
  Megjegyzés: ugye akiket eredeti hazájuk nem fogad vissza, azokkal „szemben a kiutasítást nekik fel nem róható okból nem lehet végrehajtani”? Akkor sokan lesznek!
  30. oldal
  „Jövőkép
  a) Bár továbbra is fontos a magyar munkaerő védelmét biztosítani,hazánk gazdaság és munkaerőpiaci igényeit alapul véve,ugyanakkor különös tekintettel a magyar munkaerő egyes szektorokban fokozottabban jelentkező kivándorlására, szükséges a további migráns munkaerő fogadása. Ez főként a szakképzett és szakképzetlen fizikai, valamint a felsőfokú szellemi munkaköröket érinti, ezekben a szegmensekben mutat növekvő tendenciát az egyes munkaerőpiaci szektorokban fellépő tartós hiány.”
  Megjegyzés: mint olvasható szakképzetleneket is várunk!!! Hiszen szinte csak azok jönnek!
  29. oldal
  „b) Hazánk pozitív megközelítést alkalmaz a családegyesítés vonatkozásában, így nem gördít jelentős akadályt az elé, hogy a hazánkba érkező migránsok már a tartózkodásuk kezdetétől fogva családtagjaikkal érkezzenek, amennyiben a tartózkodás feltételei biztosítottak számukra is.”
  Megjegyzés: jöjjenek csak családostól, hiszen ha van munkája egyikőjüknek a „tartózkodás feltételei biztosítottak” mind a tízüknek pl.
  És még a kormány reklámozza a kvóta elleni népszavazást? Hiszen várja a migránsokat! Ja?! Esetleg nem kvóta alapján, hanem önkéntes alapon fogja befogadni őket? Az ugye már teljesen más!!!
  Madarász László

 5. A helyzet kataszrofális, a megoldásért kell már tevékenykednünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük