KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Kacagott a publikum, blamázs az olimpiai uszoda megnyitóján Macron elnök szeme láttára (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A legszebb öröm a káröröm, tartja a mondás, és lehet benne valami, hiszen a világ valamennyi, magára valamit adó hírügynöksége és online portálja csámcsog a párizsi olimpia uszodájának megnyitóján történt bakin. Szegény Alexis Janard francia műugró ugyanis az ünnepség fénypontjának szánt csoportos produkció közben megcsúszott, és ahelyett, hogy többfordulatos ugrást hajtott volna végre, fenékre esett a deszkán.

Emmanuel Macron francia köztársasági elnök és Tony Estanguet, a szervezőbizottság elnöke is megjelent a párizsi olimpia vadonatúj uszodájának megnyitóján. A 180 millió eurós költséggel épült impozáns létesítmény kőhajításnyira van a Stade de France-tól, és szándékosan egy olyan párizsi negyedben épült, ahol a felmérések szerint a gyerekek 60 százaléka nem tud úszni. Talán az új uszoda használatbavétele javít ezen az arányon.

A megnyitóra látványos műsort szántak a rendezők, amelynek fénypontja három férfi műugró szinkronugrása lett volna. A megvalósításba azonban hiba csúszott. Alexis Janard, az egyik ugró megcsúszott a deszkán felugrás közben, és a fenekére esett, alaposan megütve magát.

A hátam nem fáj, annál inkább az egóm,

– nyilatkozta Janard az ünnepség befejeztével.

Az ugró egyébként nem akárki, nem ma kezdte a szakmát, a 2022-es budapesti világbajnokságon ezüstérmet szerzett szinkronugrásban partnerével, Jade Gillet-vel.

A csütörtöki megnyitón Macron elnök is látta a kínos balesetet…

Index

Kiemelt kép: blamázs az olimpiai uszoda megnyitóján Macron elnök szeme láttára

Ez is érdekelheti:  Felháborodtak az ukránok Zelenszka kijelentése miatt

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük