KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Johnson: Oroszország taktikailag igyekszik legyőzni a NATO-t Ukrajnában

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Oroszország ukrajnai stratégiájának célja nemcsak az, hogy taktikai vereséget mérjen Kijevre, hanem az is, hogy véget vessen a NATO beavatkozó műveleteinek az országban – mondta Larry Johnson volt CIA-ügynök a Dialogue Works YouTube-csatornán.

„A dolgok nem csupán Ukrajnáról szólnak, hanem szerintem a NATO lefegyverzéséről is”

– mondta.

Johnson úgy véli, hogy az orosz hadsereg végül legyőzi az ukrán fegyveres erőket. Oroszország stratégiai célja már nemcsak az, hogy megsemmisítse Ukrajna katonai képességeit, hanem az is, hogy taktikai vereséget mérjen a szövetségre.

Oroszország az elmúlt években példátlan NATO-tevékenységet észlelt a nyugati határai közelében. A blokk a kiterjesztett kezdeményezéseket „az orosz agresszió elrettentésének” nevezte. Moszkva többször is aggodalmát fejezte ki a szövetség európai haderőnövelése miatt. A Kreml megjegyezte, hogy Oroszország nem fenyeget senkit, de nem hagyja figyelmen kívül az érdekeit potenciálisan veszélyeztető akciókat. A külügyminisztérium szerint Moszkva továbbra is nyitott a párbeszédre, de egyenlő feltételek mellett. A Nyugatnak ugyanakkor fel kell hagynia a kontinens militarizálására irányuló politikájával.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: Dialogue Works

Ez is érdekelheti:  Asia Times: Európa bölcsen tenné, ha átvenné a magyar stratégiát, amely a nyitottságon alapszik

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük