TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Johannes Hahn EU-s költségvetési biztost érdekli a magyar határkerítés – ja, nem…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Alig két nappal ezelőtt jelentette be Varga Mihály, hogy komoly áttörést jelenthet az EU költségvetési biztosának magyarországi látogatása. A pénzügyminiszter két napja még úgy vélekedett, hogy ez lehet az első lépés abba az irányba, hogy Brüsszel szerepet vállaljon a határvédelmi költségeinkből.

Tehát csupán két nap telt el, majd kiderült, hogy ez a Johannes Hahn nevű EU-s „pénzfelügyelő” – aki osztrák, mint a Habsburgok – ugyan valamikor tényleg  hazánkba érkezik, de csak Budapestre. Őt már a határkerítés nem érdekli, azaz nem fog leutazni és személyesen meggyőződni arról, hogy mi magyarok vagyunk lényegében az egyetlenek az Európai Unióban, akik betartjuk annak jogszabályait és megvédjük a schengeni határokat. Szóval ez az EU-s főguru, idejön, de minek?

Milyen érdekes, hogy elsőként a Szabad-Európa cáfolta azt a hírt, miszerint ez a mufti ellátogatna a déli határszakaszra. Azért ez is beszédes nem? Már csak azért is, mert Varga Mihály is a Szabad Európa nevű portálból értesült a hírről, amire így reagált:

Ez nem tartott sokáig… Johannes Hahn, uniós biztos elfogadta a meghívásom, de csak Budapestig hajlandó eljönni, a vita tárgyát képező déli határkerítéshez már nem

És mi továbbra úgy gondoljuk, hogy a jog és az egyezmények talaján állva, bármit el lehet érnünk az Európai Uniónál, ami jog szerint bennünket megilletne. Pedig jól tudjuk, hogy ez egyáltalán nem igaz, sőt… A lengyel példa világosan igazolta a magyar kormány meglátását. Szépek, okosak és jók csak akkor lehetünk, ha nincs önálló véleményünk és kiállásunk saját hazánk mellett és egykövet fújunk a brüsszeli branccsal.

Varga Mihály pénzügyminiszter pedig kiváló szakemberként és kultúremberként bejegyzésében kedvesen és illemtudóan megjegyezte:

„bízik a további egyeztetésben és abban, hogy talán mégis lesz mód a személyes bemutatásban”.

Nos, ez a kultúrember, a szakminiszter hozzáállása, miközben az EU költségvetési őfőméltósága felsőbbrendűségének teljes tudatában fütyül arra, mi is zajlik az EU déli szárazföldi határvédelmi kerítésénél és annak fenntartása micsoda horribilis összegeket emészt fel a magyar adófizetők pénzéből, miközben az EU teljesen törvénytelenül megfosztja hazánkat a bennünket jog szerint megillető EU-s pénzektől.

Ez is érdekelheti:  Medvegyev: A Nyugat szabályok nélküli hadüzenetet küldött Oroszországnak

De tudják mit? Ne is menjen ez az ember sehova, pláne ne a déli határra, ne porolódjon be a méregdrága öltönye.

Elgondolkodtam azon, hogy vajon mennyibe kerülne, ha mi is jogszegő módon fütyülnénk a déli határfelügyeletre és azt mondanánk: építünk egy korridort, amin keresztül a Nyugat-Európába igyekvő illegális, ellenőrizetlen személyek szépen átsétálhatnak oda, Johannes Hahnékhoz. Úgyis keveslik még a migránsokat, így a leltárukból nem hiányozna az a plusz legalább egymillió – ha nem több – illegális határsértő, akiket eddig Magyarország visszatartott .

Az EU-tól pedig jót ne várj! Már úgysem kell sok idő és úgy összeomlik, ahogyan azt ma még sokan el sem tudják képzelni: felfalja a muszlim tenger. Nekünk viszont arra nagyon fel kell készülnünk, hogy ez a tengeráradat nehogy bennünket is elsodorjon.

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Johannes Hahn / Fotó: Koca Sulejmanovic/EPA-EFE/Shutterstock

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük