KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Portik Tamás 10 millió Ft csúszó pénzt adott Rogán Tónika miniszternek (frissítés!)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A magyar kormány álljon fel Gordon Ramsey, Párizs legdrágább étterméből és jöjjenek azonnal haza. Adjanak számot arról, miért, milyen célból vett át 10 millió Ft csúszó pénzt Rogán Antal miniszter Portik Tamás alvilági figurától???!!!

Jöjjenek haza a foci bajnokságról, és válaszoljanak a kérdésekre a parlamentben!!! -> Video!

Portik Tamás, vallomása szerint Rogán Antalnak egy belvárosi Fidesz-irodában tízmillió forintnyi euró kenőpénzt adott át egy zacskóban.

„. . . a Jobbik pedig kezdeményezi, hogy a parlament tartson rendkívüli ülésnapot, ahol az érintetteknek magyarázatot kell adniuk arról, amit Portik mondott.”

 

Vaslogika:

Mivel a Fidesz vezetők bűncselekmény gyanús ügyeit az Ügyészség nem vizsgálja, a jogrendszerűnk rájuk nem vonatkozik, így az ELÉVÜLÉSI szabályok sem vonatkozhatnak rájuk!

Illusztráció! - A Terrorelhárítási Központ (TEK) nyomozói vezetőszáron kísérik Portik Tamást, még korábban. MTI Fotó: Terrorelhárítási Központ
2016. 06. 17. 13:40

PORTIK: ZACSKÓBAN ADTAM TÍZMILLIÓT ROGÁNNAK

Rogán Antal nem jelent meg azon a tárgyaláson, amin Portik Tamás, az éjszakai élet egykori császára, a Prisztás-gyilkosság miatt jogerősen elítélt ex-maffiózó teregette ki a szennyest, többek között róla is. A kabinetiroda szerint amit a miniszterről mondanak hazugság, csak egy lejáratókampány.
Noha alapvetően furcsa, hogy Portik egy olyan ügyben tanúskodik, ami csupán két politikus közéleti odaszólogatásából indult, de így van: a pert Rogán Antal volt V. kerületi polgármester, jelenleg a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter azért indította Juhász Péter V. kerületi önkormányzati képviselő, az Együtt párt társelnöke ellen, mert az azt írta róla, hogy egy bűnöző.
Azzal a húzással viszont, hogy Rogán feljelentést tett Juhász bűnözőzése miatt, azt érte el, hogy a tárgyaláson bizonyítani kell, hogy bűnöző-e, vagy sem. Itt kapcsolódott be Juhászék kérésére tanúként Portik Tamás, aki a mai tárgyalásonnagyon súlyos dolgokat mondott Rogán Antalról.
A HVG tudósítása szerint a TEK által őrzött és szállított Portik többek között azt mondta a Fővárosi Törvényszéken, hogy:
 • A KÉTEZRES ÉVEK VÉGÉN ISMERTE MEG ROGÁN ANTALT EGY HÁZIBULIBAN
 • 2009-BEN EGY BÍRÓSÁGI TÁRGYALÁSON ISMERTE MEG AZT A PÁPA MARIANNE-T, AKINEK VOLT FÉRJÉNEK UNOKAÖCCSE NEM MÁS, MINT A FIDESZ MÉDIABIRODALMÁT ÉPÍTŐ HABONY ÁRPÁD
 • 5-6 ÉVVEL EZELŐTT FELVÁZOLTAK NEKI EGY ÜZLETI TERVET, AMI ARRÓL SZÓLT, HOGY ROGÁN ANTAL POLGÁRMESTERKÉNT ÁRON ALUL TUD ADNI KERÜLETI INGATLANOKAT
 • AZ EGYIK ÜZLET UTÁN PORTIK SZEMÉLYESEN VITT EL TÍZMILLIÓ FORINTNYI EURÓT ROGÁN ANTALNAK EGY BELVÁROSI FIDESZ-IRODÁBA
 • PÁPA MARIANNE SOKALLTA ROGÁN RÉSZÉT, AZT MONDTA, „NAGYON DRÁGA A TÓNI”
 • AMKOR A NOBU ÉTTERMET MEGNYITOTTÁK, PORTIKOT IS MEGHÍVTÁK, DE ANDY VAJNA AZT KÉRTE TŐLE, NE A FŐBEJÁRATON JÖJJÖN BE, HOGY NE LÁSSA A MÉDIA
 • HABONY ÁRPÁD SOKSZOR KAPOTT PÉNZT PÁPA MARIANNE-TÓL, HA KÉRT
 • AMIKOR JUHÁSZÉK ÜGYVÉDJE AZ INGATLANÜGYEK ADÁSVÉTELÉRŐL KÉRDEZTE, NEM TAGADTA, HOGY KORRUPCIÓRÓL LETT VOLNA SZÓ. MINT MONDTA, „ZACSKÓBAN ADTAM A PÉNZT, SEMMILYEN ELISMERVÉNYT NEM KAPTAM” (ROGÁNTÓL).
Ez is érdekelheti:  A garázda megerősítette: esze ágában sincs lemondani

A bíróságnak egyébként a tudósítás szerint kezd elege lenni abból, hogy Rogán Antalék„manipulatív módon” bánnak az időpont-egyeztetésekkel, így legközelebb már mindenképpen szembesítésre fog sor kerülni.
A Miniszterelnöki Kabinetiroda szerint „Rogán Antal soha, sehol nem találkozottPortik Tamással, se házibulin, se máshol, ahogyan Pápa Marianne-t sem ismeri, vele sem találkozott személyesen. Tanúkat fogunk megidézni, akik cáfolni fogják a gyilkosságért jogerősen elítélt Portik hazugságait. A mai nap is fényes bizonyíték arra, hogy kapcsolat Juhász Péter és Portik Tamás között van.”
Hozzátették, hogy az egykori Laborc-Portik találkozóról készült jegyzőkönyv szerint Portik azt vállalta még Gyurcsányék alatt, hogy fideszes politikusokról gyűjt vagy gyárt terhelő információkat, és Rogán esete is csupán erről szól.

alfahir.hu


összefoglaló hsz:
 
Már ezt most megjósolhatjuk, hogy mi lesz:
– Bujkálni fog Rogán, nem fog nyilatkozni, elkezd kovácsbélázni, vagy novákelődözni, mert ugye „az embereket az érdekli…”
– Vagy a másik lehetőség, hogy mindent letagad, eljátssza, hogy ártatlanabb, mint a ma született bárány…
Büntetés természetesen nem lesz, ha kiderül, hogy igazak a vádak, nézzük meg Farkas Flórit, ő is egy cigánbűnöző, ami egy tény, mégis magas szinten tolja a kormányban…. Ezek után várjuk, hogy zsideszeseket elítéljenek? 😀 Hát ez hatalmas naivitás lenne…
A Zsidesz a bűnözés, és a korrupció pártja, így ne számítsunk semmi jóra… Ja, és a híveik ezt sem fogják nagy dobra verni, számukra ez is „aljas vádak, baloldali propaganda, vergődnek a komcsik stb.”
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

4 thoughts on “Portik Tamás 10 millió Ft csúszó pénzt adott Rogán Tónika miniszternek (frissítés!)

 1. „tíz millió?
  olajszőkítés,kajaibrahim, áfa, fegyver, gáz,uniós pénzek, ,lehet folytatni a sort. Megint egy darabka csont,hogy legyen min rágódni a „pórnak .
  Egy legalizált(?) bűnszervezet van hatalmon!

 2. Majd a Portiknak a dumáját elhiszem,ja a nagy igazmondó maffiózó,a jobbik meg rárepült,és parlamenti vizsgálóbizottságot követel,ómájgád,ómájgád,ennyi hüjét egy rakáson,és az a baj,hogy másokat is hülyének néznek!

 3. Undorító, hogy oda-vissza mindenki mindenkit felhasznál a másik vagy azon oldali riválisának „megsemmisítésére”, pusztán a hatalom megszerzése/megtartása végett. Ha igazak a vádak, ha nem – nem így kellene kezelni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük