KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Jakab Péter pártja nem vesz részt az EP választáson

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Jakab Péter a Facebookon ma bejelentette, hogy a Nép Pártján nem vehet részt a június 9-i európai parlamenti választáson. „A Nemzeti Választási Iroda befejezte a Nép Pártján aláírásainak az ellenőrzését. Ahhoz, hogy elindulhassunk az EP-választáson 20 ezer aláírást kellett összegyűjtenünk két hét alatt. 20.300 ajánlást gyűjtöttünk, ebből az NVI érvénytelenített 400-at. Maradt 19.900.

Ez azt jelenti, hogy a Nép Pártján nem vehet részt az EP-választáson június 9-én

– írta.

Jakab pártja az utolsó, vagyis a 13. helyre került a pénteken megtartott választási bizottsági sorsoláson. A szavazólap, ha a további pártokat is nyilvántartásba veszik, érdemben nem fog változni: azon 3. lesz a baloldali összefogás, a 7. a Fidesz–KDNP. Jelenleg a bejelentett listákból négyet vettek nyilvántartásba, ezek a Fidesz–KDNP, a Mi Hazánk, a Megoldás Mozgalom és a Tisza párt listái, az első kettőt már jogerősen. A biztos eredményhez egyébként 10-20 százalékos hibaaránnyal kell számolni az ajánlásoknál, így érdemes volt legalább 24 ezer aláírást leadni a pártoknak.

Mandiner

Kiemelt képen: Jakab Péter (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Ez is érdekelheti:  A mi vérünkkel fizetne az ukrán győzelemért Soros György

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük