KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Impeachment? – Néhány gondolat ezzel a  buta demokrata lépéssel kapcsolatban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ne feledjük:  Nixon kihozta őket a  VietNam mocsarából. Hálából lemondatták. Trump próbálja kihozni  őket Afganisztánból. Hálából ki akarják rúgni.

Az  egész cirkusznak a mondvacsinált  alapja Ukrajna. Azt pedig az USA titkos  szolgálata  „alakította át” egy  bérelhető magánhadsereg bevetésével. Lemondásra kényszerítették a kormányt, mert az békét akart kötni az oroszokkal.

Az új „ukrán” kormány jórészt repatriált amerikaiakból áll, és teljesen kifosztották, szó szerint kirabolták  az egész  államot.

Az ukránok már rég elfelejtették volna Krímet, ha az  amerikaiak  engednék. Az a  félsziget sohasem volt a soha nem létező Ukrajnáé. Az amerikaiak szerették volna megszerezni a hatalmas haditengerészeti támaszpont, de jól tudván, Moszkva egyszerűen nem mondhat le  róla, ha a fene fenét eszik, akkor sem. Tehát csak a hidegháború fokozásáért idétlenkednek.

A Demokrata vezér hihetetlenül hülye, gyűlöletből élő Pelosi már két és fél éve kijelentette, hogy Trump impeachmentjéért fog dolgozni. Tehát, „ha kalapot visel Trump, ha nem, mindenképpen megverik”. Persze jól tudja az ökör, a Szenátusban Trump fog győzni. Tehát veresége tudatában fordította fel amerikai törvényhozás munkáját, hihetetlen összeget és időt elpocsékolva. Feltehetően mindezt a „Deep State” parancsára tette.

A jövő siralmasnak ígérkezik. A következő választást is Trump fogja megnyerni, ha addig nem ölik meg,  részben Pelosi idétlenségéből, de ez különbözni fog az eddigi amerikai választásoktól. Nem a Demokrata párt és a Republikánus párt között dúl majd a küzdelem, hanem valójában, burkoltan vagy nyíltan a  Demokrata párt és az Európaiak között. Ma már majd’ minden fehér amerikai tudja, ha minden fekete és mexikói választójogot nyer, csak a  demokratákra  fognak szavazni. Mivel már többen lesznek,  a fehérek  soha sem  juthatnak ismét hatalomra, legfeljebb egy nagyon véres és kegyetlen polgárháború útján. Ebben már szereztek némi gyakorlatot, 1860 és 1865 között, melynek során 620.000 (hatszázhúszezer) ember pusztult el. Ez több, mint az összes háborújukban elszenvedett veszteség.

Ez is érdekelheti:  Ukrán mozgósítás, Zelenszkij katonai juntát vezet, az oroszok meg közben teszik a dolgukat

Good luck Pelosi!!!
Magyaródy Szabolcs

NIF

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Impeachment? – Néhány gondolat ezzel a  buta demokrata lépéssel kapcsolatban

  1. HABORU AZ ORIASI HASZON-BEVETELI BIG-BUSINESS –AZ ILLETEKES ERDEKELTSEGEKNEK —– NIXON BEFEJEZTE A VIETNAMOT —– TRUMP BEFEJEZTE AFGANISZTANT –EZ A BUNUK — OBAMA ”URALOKOSASA” ALATT A NATO HABURURA KESZULT AZ OROSZOK ELLEN — UKRAJNA ”DEMOKRACIAJA” MEGVEDESERE — MINDEN AMERIKAI ELNOKNEK HABORUTKELL HIRDETNIE A ”BEKE” ES A DEMOKRACIA MEGVEDESERE — OORIASI HASZONT JELENT A FEGYVER GYAROSOKNAK ES UTANA PEDIG UJJA EPITESI KOLCSONOK KIADASARA- A BEKE-SZERETO AMERIKAINAK A LELKISMERETE MEGGYUGVASARA

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük