KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ilyen csak a mesében, meg az EU-ban van: A brüsszeli korrupciós botrány főszereplője visszaül az Európai Parlamentbe

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Így működik az EU, no meg a parlamentje, meg az egész korrupt bagázs

Öt hónappal azután, hogy a belga rendőrség letartóztatta az Európai Parlamentet megrázó korrupciós ügyekben folyó nyomozás kapcsán Eva Kailit, az EP alelnökét, a hölgy most vissza akar ülni a bársonyszékébe – legalábbis erről tudósít a Politico.

Egy nappal azután, hogy a belga ügyészség bejelentette, hogy Eva Kailit nem korlátozzák tovább, megszűntetik házi őrizetét és a nyomkövetőt is eltávolítják, Kaili ügyvédei közölték, hogy a nő újra munkába áll az Európai Parlamentben, vagyis tovább gyakorolhatja az európai parlamenti képviselői státuszából eredő valamennyi jogát és kötelezettségét. Mintha mi sem történt volna…

És úgy látszik nem is történt lényegében semmi, nem számítanak a horribilis vesztegetési pénzek, nem számítanak a tények, a bizonyítékok, a konkrétumok. Eva kisasszony ugyanott folytathatja „áldásos” tevékenységét, ahol korábban abbahagyta. Végülis, miért ne?

Az persze már egy másik kérdés, hogy vajon ezért a döntésért kik és kiket, mennyivel kentek meg. Mert ugye abban már biztosan lehetünk, hogy az EU-s korrupt képviselői banda ugyanott fogja folytatni, ahol abbahagyta. Az Európai Parlament, mint sóhivatal, miközben folyamatosan hazánk ellen támad és szervezeteket, intézményeket igyekszik befolyása alá gyűrni, hogy megbuktassa a magyar kormányt, mindent elkövet azért, hogy a politikai akaratát egyre inkább kiterjessze más EU-s intézményekre, illetve vezetőkre, háttérben a Deep State akaratával.

Mondjuk ki végre, mára ott tartunk, hogy maga az unió saját törvényeit is megszegve, tisztán politikai alapon működik, folyamatosan egyfajta birodalmi berendezkedés irányába fejlődik. Most nem foglalkozunk azzal a kísérlettel, amellyel igyekeznek megakadályozni Magyarországnak a 2024 második félévi uniós elnökségét. Bár ez jogilag az érvényben lévő megkötött egyezmények alapján nem lenne lehetséges, de azt is láttuk már, hogy az EU hogyan szegi meg saját törvényeit, ha a birodalmi hatalmi rendszer megvalósítása a cél.

Mondjuk ki azt is, hogy az EU nem megreformálható, egy teljesen új szervezetet kellene létrehozni, ami azzal indul, hogy feloszlatják az EP-t. Vajon lesz-e olyan csoportosulás az EU-ban, az EP-ben, mely ki meri mondani, hogy a király meztelen és itt az ideje a gyökeres változásnak? Nos, ez az, amire még igencsak várnunk kell, de elképzelhető, hogy egyszer ez is bekövetkezik, hiszen az EU teljesen világosan mutatja a rohadás jeleit.

Hazánk pedig, mint oly sokszor már a történelemben, ismételten nehéz helyzetbe került.

SZ. Á.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

2 thoughts on “Ilyen csak a mesében, meg az EU-ban van: A brüsszeli korrupciós botrány főszereplője visszaül az Európai Parlamentbe

  1. az EU az európai korrupció monopóliumára törekszik – hatalmával visszaélve!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: