KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Így élek Oroszországban: Egy magyar család kiköltözése (1. rész)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Levelet kapott szerkesztőségünk – Oroszországból. Egy magyar fiatalember úgy döntött, útnak indul, hogy saját lelkiismerete és keresztény meggyőződése szerint alakítsa az életét. Arra kért bennünket, hogy tegyük közzé leveleit, amelyekben elmeséli mi történt és történik vele ott kint, keleten.

Milyen érdekes, és egyben mennyire tragikus is, hogy 66 évvel az 1956-os Forradalom és Szabadságharc után éppen abban az országban találnak lelki és fizikai biztonságot magyarok, mely ország leverte nemzetünk függetlenségi harcát. Azonban ez így nem igaz. Ez nem az az ország. Oroszország nem egyenlő a Szovjetunióval. Az orosz emberek mélyen vallásosak, ápolják ortodox keresztény hitüket, és borzalmas szenvedéseken mentek keresztül a bolsevista szovjet rémuralom időszaka alatt. A bolsevikok legalább 20 millió orosz ember haláláért felelősek. Sajnos nagyon sokan ezeket a tényeket figyelmen kívül hagyva, vagy éppen a valós történelmet nem ismerve alkotnak véleményt Oroszországról. Ők óriási tévedésben élnek.

Nagyon veszélyes időket élünk. Európa egy olyan gazdasági, politikai és erkölcsi útra lépett, ahonnan már nincs visszafordulás. A mesterségesen gerjesztett migráció miatt Franciaország, Németország, Svédország, a Benelux államok lényegében elestek. Az a folyamat, ami a felpörgetett migrációval ezekben az országokban jelenleg is zajlik – bármit állítsanak is egyes politikusok -, visszafordíthatatlan. Az Európai Uniót megreformálni nem lehet, ahogyan nem lehetett a nácizmust és a kommunizmust sem.

Az Európai Unió támadás alatt áll, és legnagyobb ellensége éppen az az ország, mely állítólag a legnagyobb szövetségese: az Egyesült Államok. Az USA saját ügynökeit ültette az EU legmagasabb szintjeinek pozícióiba, így törekedve arra, hogy megszűnjenek a kontinensen a nemzetállamok és teljes törlésre kerüljön a keresztény értékrend.

Milyen érdekes, és egyben mennyire tragikus is, hogy ismételten elindulnak magyarok, csak éppen nem nyugatra, hanem keletre, hogy lelküket és családjukat is biztonságban tudják. Valljuk be őszintén, sosem gondoltuk volna 1990 után, hogy ekkora változás történik majd a világban. Sosem gondoltuk volna, hogy a számunkra akkor imádott Nyugat mára egy neoliberális, neomarxista, erkölcsi züllésbe süllyed és éppen ott történik a legnagyobb változás, ahol arra nem is számítottunk.

Tamás első, részünkre elküldött levele egy sorozat nyitánya, amelyet reméljük sokan figyelemmel kísérnek majd és megosztanak a közösségi oldalakon.

NIF


Egy magyar család költözése Oroszországba – 1. rész

Sokaknak már a cím elolvasása is ellenérzéseket válthat ki, de én most nem hozzájuk, hanem ahhoz a több millió magyarhoz szólok, akik gyanakvással figyelik a Nyugat hatalmi mozgásait, akik bizonytalanok a jövőjükben.

Mint sok más családfő, én is félelemmel vegyes dühvel látom társadalmunk teljes züllését, amelyet immáron gazdasági hanyatlás is követ. Undorral és megvetéssel viszonyulok a nyugat-európai szélsőséges szabadosság előrenyomulásához és látom, ahogy Hazám – ha lassan is – de egyre inkább belecsúszik ugyanezen posványba.

Évek óta foglalkoztat a gondolat: mit tehetek? Hogyan védhetem meg a családomat a fertőtől, hogyan állhatok ellent a romlásnak? Hol lehetünk mind anyagi, mind erkölcsi biztonságban? A válasz: Oroszország!

Szeretném leszögezni: Oroszország nem a Szovjetunió! Mára teljesen más lett, ha használja is régi jelkèpeit. Az általam itt töltött idő, az emberekkel történő beszélgetések alatt nyilvánvalóvá vált számomra, hogy ez egy nagyon mélyen keresztény, tradicionális, hagyománytisztelő ország. Itt nem kell tartanunk a neoliberális fertőtől, az eltörlés kultúrától, az LMBTQ propagandától! Úgy nevelhetjük a gyermekeinket, ahogy konzervatív emberekként jónak látjuk. Úgy élhetjük a hétköznapjainkat, hogy nem kell úton-útfélen megbotránkoznunk a szenny propagandájától. Itt a templom még tiszteletet ad, az iskola még nevel, a bíróság még büntet. Más világ…

A morális kérdések mellett fontosak az anyagiak is. Hol lakhatunk? Miből élhetünk? Kik segíthetnek? Ezekre a kérdésekre a következő részben adok választ.

Tisztelettel:

Tamás

 

Kiemelt kép: Togliatti (Sztavropol na Volge), Oroszország 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: