KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hun Tv: Aktuálpolitikai kerekasztal (2016. november 16.)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

https://internetfigyelo.files.wordpress.com/2016/08/kerekasztal.jpg?w=680

Az adásban résztvevő beszélgető társak;  Szendi Lajos, Lantos László, Győrey Attila, Dr Horkovics János, Boda Róbert

Az állam minden lehetséges módon korlátozza a polgárok lehetőségeit mozgásterét és folyamatosan növeli az elvonásokat. A magyarországi bérszínvonal az unió hátsó fertályában tanyázik, viszont az élő munkát sújtó elvonások, talán a legmagasabbak közé tartoznak az egész világon.  Az ezzel ellentétes információkat sulykoló „hazugsággyár” a média minden területén feltartóztathatatlanul dübörög. Az Államterror, mint a  politikai eszköztár része.. Egyre gyakoribbak az un. „terror elhárítási” gyakorlatok,  amelyek jórészt a félelem, és a kiszolgáltatottság  légkörét hivatottak erősíteni.kerekasztal02

Gondolatok az amerikai elnökválasztás utórengéseiről. Számos hírforrás szerint, Soros és csapata és  természetesen liberálisok és természetesen a Hillary Clinton áll a zavargások mögött, a  MoveOn.org. nevű szervezet irányításával, használják ki a tudatlan, részben felheccelt, másrészt lefizetett szerencsétlen embereket céljaik azaz az összes államra kiterjedő zavarkeltés eszközéül. Érdekes, és egyben megdöbbentő, hogy Obama elnök sem nagyon próbálja megfékezni ezeket a rendbontásokat! Cél az emberek megfélemlítése. Óriási az ijedtség és a tanácstalanság az európai liberális vezetők, és mamelukok körében. Mindenesetre jelentős változások várhatóak, mind az amerikai belpolitikában, mind pedig a világpolitikai kapcsolatokban , így az európai trendekben,  a NATO célokban,  és az Oroszországgal, valamint Kínával való viszonyban is változás állhat be  a jövőben, az új elnök beiktatása után.

HUN TV – Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Medvegyev: Kijev veszélyt jelent Oroszország létére

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük