KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hont András Juszt Lászlónak: Figyelj, te fasz!

Az újságíró szerint Jusztnak a helyzetről mit sem tehető gyerekeket sikerült lepincsizne.

Juszt ugyanis posztolt egyet a közösségi felületén, amolyan igazi lekezelő bolsi stílusban. Ezt bírta kibillentyűzni a szerencsétlen:

„Csak érdeklődöm. Szoboszlai Dominik aki a Premier League-ben szereplő Liverpool támadó középpályása lett, akit 2017 októberében a The Guardian a világ legtehetségesebb 17 éves futballistái közé sorolt, akit az Európai Labdarúgó-szövetség 2020 januárjában a világ ötven legtehetségesebb labdarúgója közé sorolt, aki minden idők legdrágább magyar játékosa ( 70 millió euró) lett, ugye nem a sokmilliárdos felcsuti Pincsi-iskolában lett azzá ami?

Őszinte gratuláció az édesapjának!!!”

Nem maradt el a válasz a nemzeti oldalt azért nem igazán túlhajtó Hont Andrástól, aki – valljuk be őszintén – mostanában egyre többször kiosztja a szélsőbal-liberálissá vedlett őskomcsikat. Juszt pedig igencsak közéjük tartozik.

Hont András „roppant lényegre törően” indítja a Jusztnak szóló posztot, egyszerűen így kezdi:

Figyelj, te fasz,

„Lehet a magyar akadémiai rendszert kritizálni, lehet szembeállítani Szoboszlai karrierjével, bár éppenséggel a magyar válogatottnak van még olyan tagja, aki Szoboszlaihoz hasonlóan egy percet sem játszott magyar klubban, és Szoboszlaival ellentétben nem jut el topcsapatba, sőt számtalan olyan külföldön nevelkedett játékos is létezik, aki nemhogy a válogatottba, de a profi szerződésig sem jut, viszont még olyan focista is akad, aki külföldön született, nagy nemzetközi hírű csapat juniorjaival készült, mégis magyar egyesületen keresztül jutott lehetőséghez, nemzetközi figyelemhez, és minden esélye megvan, hogy élklubhoz kerüljön

– írja Hont, aki azért azt még hozzáteszi, hogy ez persze nem jalenti azt, hogy a magyar labdarúgó utánpótlás helyzete rózsás lenne, azonban, mint írja:

azt ugye vágod, hogy a helyzetről mit sem tehető, és a te frusztrációdért sem felelős gyerekeket sikerült lepincsizned?

 

Ez is érdekelheti:  Trump: A harmadik világháború szélén állunk (videó)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük