KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Folytatódik a gyurcsányi koncepciós Hunnia büntetőper megismételt 2. fokú szakasza Budaházy és 9 társa ügyében

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Február 8-tól megkezdődött a Fővárosi Ítélőtáblán a gyurcsányi koncepciós terrorvádas Hunnia büntetőper megismételt másodfokú tárgyalási szakasza a tavaly december végi kedvező eljárási kegyelmi döntésekből kimaradt Budaházy György és 9 vádlott-társa ügyében, hét társuk már megkapta az elnöki kegyelmet.

Budaházy és 9 vádlott-társának  kegyelmi kérelme még elbírálásra vár – tájékoztatta szerkesztőségünket dr. Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője.

Egyre többen állnak ki a teljes körű kegyelmi rendezés mellett és elindult a kegyelmet szorgalmazó kampányoldal a szabadsagot.com, amelyen elérhető a Budaházyék kegyelmét sürgető petíciót !

A február 8-án tartott első nyilvános ülésen történteket Füssy Angéla, a PestiSrácok újságírója foglalja össze az alábbi tudósításban, amelyben Budaházy György is értékeli az eddigieket.

A következő bírósági nyilvános ülés az ügyben holnap (február 10. péntek) 9 órától a Fővárosi Ítélőtáblán lesz. ( 1027 Budapest, Fekete Sas u. 3. I. em. 1.)
 
 
További tervezett ülésnapok: 2023.  február 15., 17., 22. és március 1. , kezdés mindig 9 órától.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: