KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Háromszoros áron dolgoztat a Fidesz a haverokkal Miskolcon

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Jakab Péter
Jakab Péter

Ezt állította csütörtöki sajtótájékoztatóján Kovács Imre István, a Jobbik Győri kapui képviselőjelöltje azok után, hogy a Fidesz baráti, dubicsányi cége háromszoros áron nyerte el azt a parkgondozási feladatot, amit másnak harmadannyi áron hirdetnek.

A nyilvános adatok szerint a dubicsányiak 16 forint négyzetméterenkénti áron nyertek el olyan parkgondozási feladatokat, amit más esetben 5 forintos áron hirdetnek meg. Hogy gondolja Kriza Ákos a miskolci vállalkozók helyzetbe hozását, amikor ilyen hátránnyal kell indulniuk, vajon van-e esély arra, hogy háromszoros áron egy miskolci cég is kaphat a Fidesztől megrendelést, sőt, labdába rúghatnak-e még Miskolcon a helyi vállalkozások egyáltalán, tette fel a kérdést Kovács Imre István.

A képviselőjelölt szerint jól látható, hogy a miskolciak jelentős hátránnyal indulnak a saját városunkban a Fidesz holdudvarral szemben, legyen szó városüzemeltetésről, vagy sörfesztiválról – utalt a politikus a törökbálintiak által szervezett miskolci rendezvényre.

Végezetül nyomatékosította: a miskolciak nem felejtik el Kriza Ákosnak, hogy azokat mellőzte négy évig, akik itt élnek, itt fizetnek adót, és itt teremtenek egzisztenciát a miskolci családoknak. Eddig a helyi vállalkozásokat büntették, októberben ők fognak – tette hozzá a jobbikos jelölt.

Jakab Péter
Jobbik B.-A.-Z. megyei és miskolci alelnöke,
Miskolc MJV önkormányzati képviselője

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: