KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hamis zászlós terrorakció Nizzában: szórták a "halott" manökeneket a teherautóból

A következő videó elemzéshez nem kell sok angol tudás csak szem.

A felvételek kinagyításán, visszajátszásban, lassításon, stb. láthatóvá válik a csalás. manökenek vannak felhasználva, legalábbis részben.

Cél a rendkívüli állapot meghosszabbítása! Európa megbolondult?

https://www.youtube.com/watch?v=GnrkHrqW1qc
Orvosnő olvasónk kommentárja, aki beküldte a videó linkjét is:

Megrendezett színházi jelenet volt a nizzai kamionos terrorcselekmény egy jó nagy része, itt jól lehet látni a bábukat és az állati tetemeket, meg lehet hallani a nevetséges mű sikolyokat ( egyébként a legviccesebb a levágott fej a legkisebb vérzés nélkül a nyakból!). Meg az elkékült kar leszakadva a bábú mellett, vér nélkül. stb.

Ajánlott linkek:

Was The Nice Attack a Staged Event?

Not a Drop of Blood on White Murder Truck


Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

10 thoughts on “Hamis zászlós terrorakció Nizzában: szórták a "halott" manökeneket a teherautóból

 1. Ebben a kisfilmben kevés a beazonosítható rész, hogy valóban ott és akkor készült. A sok, bábuk fölött, mellett álló statiszta valamint a bámészkodók tömege viszont odarendelten tudott róla, mi történt valójában. A fehér kocsiban szintén műfegyverek voltak. De akkor honnan a valódi sebesültek, lehet, hogy azok eredetét titkolják, hogy máshol, más körülmények között szerezték? Viszont túl sok a tanú, akiket nehéz lesz hallgatásra bírni. ha egyáltalán valami igaz is már e világon.

  1. Nem lehet elintézni, hogy a terepet utólag átrendezzék, vagy hogy észrevétlenül változtassanak terepen. Tömeget sem lehet rávenni, hogy szerepet játsszon ilyen átverésben. A műanyagfegyverek beleférnek ebbe. A kamionban azt találtak a rendőrök, amit akartak. De többlet hullák rakosgatása az útra kockázatos lett volna. Azt a hatóságok sem tudhatták, hogy hányan és honnan készítettek felvételt az esetnél, így utólagos összehasonlításban kiderült volna a csalás. Egyszerűbb egy igazi terrorcselekményt összehozni, mint egy műbalhét hihetően megszervezni, és még hitelesebb is. Itt is elég volt a kamion beengedése a tömeghez.
   A videó felbontása túl rossz. Azt fognak rá, amit akarnak. Az ugyan elvi lehetőség, hogy a területről készült összes civil felvételt ellenőrizve észre lehessen venni, hogy miről készültek egyáltalán felvételek, és ezek figyelembe vételével utólag készítettek hamis videót, amiről tudják, hogy nincs felvétel, amivel összehasonlítva kiderüljön a trükk. De ez már sci.fi. Ehhez az összes magánszemély által készített videót le kellett volna ,,hallgatni” és elemezni. Ha ezt megtudták csinálni, akkor a háttérhatalom sokkal komolyabb technikai lehetőségekkel rendelkezik, mint azt gondolnánk.

   1. Figyelje meg jobban az összes videót, ami kiment a NIF-re. A truth seeker (igazság kereső) világhírű portál, amelynek megadtam 2 cikkben is a linkjeit, ahol ezzel a témával foglalkoznak. Nincs vér a teherautón, pedig tele kellene legyen. 2 sofőr volt. Mire kellett a második? A raktérbe beépíthettek lappancsot és a manökeneket úgy potyogtathatták ki onnan, mint repülőgép a bombákat. Vegyesek a letakart áldozatok: manökenek és valódi áldozatok. A francia miniszterelnök lement Nizzaban, ahol a tömeg kifütyülte és gyilkosok, gyilkosok kiabálással nem engedte szóhoz jutni. habár többször szóba került, hogy a titkosszolgálatok és a média királycsinálóvá nőtték ki magukat és a „Reformok Kellenek” mozgalom keretében ezekre egy kemény törvényjavaslat kellene és a nép valós kontrollja alá helyezni mindkettőt. Például a rendőrségnek a vezetőit, mint Amerikában a sheriff-eket, a nép kellene megválassza. Hasonló módozatot kellene kidolgozni a médiavezérekre is. Dugig vagyunk magyar-nemzet-ellenes bemondókkal, szerkesztőkkel, rendőrfőnökökkel, titkosszolgálati vezetőkkel, stb. Van-e még a magyaroknak országa? csak addig nevezik még Magyarországnak, amíg a betepülni vágyók kénszerítve lesznek a milliós honfoglalásra. Addig is fel kell hígítani hazánk etnikai viszonyait, más etnikumú vezetőket örökösen hatalomba szavaztatni, hazafiakat megfélemlíteni, és szétszedni őket, nehogy sikerüljön valami összefogás. Elképesztő viszonyok vannak a szemünk előtt és mi egymást marjuk, mert homokkal tele a szemünk.

 2. már a NIF is „nagyot” szeretne mondani? fel iratkozott a szenzáció hajhászók kőzé? Annának igaza van…

 3. Már bocsánat, de ki az, akinek nem elég itt a vér? És ugyan már hogy lehetett becsapni azt a rengeteg embert, aki ott volt a tüzijátékon? Tényleg el tudjátok ezt hinni? Bárki, akin átmegy egy 19 tonnás autó, úgy néz ki, mint egy bábu. Az autó kerekei alatt össze-vissza van hajolva burkolat, meg cafatokban lóg minden…

 4. Tudjuk, hogy mai világunkban bármi megtörténhet, annak az ellenkezője is. Csak kérdés, hogy nem lehetséges, hogy erre a videóra a katasztrófa rekonstruálását vették fel?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük