Hamis zászlós terrorakció Nizzában: szórták a "halott" manökeneket a teherautóból

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A következő videó elemzéshez nem kell sok angol tudás csak szem.

A felvételek kinagyításán, visszajátszásban, lassításon, stb. láthatóvá válik a csalás. manökenek vannak felhasználva, legalábbis részben.

Cél a rendkívüli állapot meghosszabbítása! Európa megbolondult?

https://www.youtube.com/watch?v=GnrkHrqW1qc
Orvosnő olvasónk kommentárja, aki beküldte a videó linkjét is:

Megrendezett színházi jelenet volt a nizzai kamionos terrorcselekmény egy jó nagy része, itt jól lehet látni a bábukat és az állati tetemeket, meg lehet hallani a nevetséges mű sikolyokat ( egyébként a legviccesebb a levágott fej a legkisebb vérzés nélkül a nyakból!). Meg az elkékült kar leszakadva a bábú mellett, vér nélkül. stb.

Ajánlott linkek:

Was The Nice Attack a Staged Event?

Not a Drop of Blood on White Murder Truck


Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

10 thoughts on “Hamis zászlós terrorakció Nizzában: szórták a "halott" manökeneket a teherautóból

 1. Ebben a kisfilmben kevés a beazonosítható rész, hogy valóban ott és akkor készült. A sok, bábuk fölött, mellett álló statiszta valamint a bámészkodók tömege viszont odarendelten tudott róla, mi történt valójában. A fehér kocsiban szintén műfegyverek voltak. De akkor honnan a valódi sebesültek, lehet, hogy azok eredetét titkolják, hogy máshol, más körülmények között szerezték? Viszont túl sok a tanú, akiket nehéz lesz hallgatásra bírni. ha egyáltalán valami igaz is már e világon.

  1. Nem lehet elintézni, hogy a terepet utólag átrendezzék, vagy hogy észrevétlenül változtassanak terepen. Tömeget sem lehet rávenni, hogy szerepet játsszon ilyen átverésben. A műanyagfegyverek beleférnek ebbe. A kamionban azt találtak a rendőrök, amit akartak. De többlet hullák rakosgatása az útra kockázatos lett volna. Azt a hatóságok sem tudhatták, hogy hányan és honnan készítettek felvételt az esetnél, így utólagos összehasonlításban kiderült volna a csalás. Egyszerűbb egy igazi terrorcselekményt összehozni, mint egy műbalhét hihetően megszervezni, és még hitelesebb is. Itt is elég volt a kamion beengedése a tömeghez.
   A videó felbontása túl rossz. Azt fognak rá, amit akarnak. Az ugyan elvi lehetőség, hogy a területről készült összes civil felvételt ellenőrizve észre lehessen venni, hogy miről készültek egyáltalán felvételek, és ezek figyelembe vételével utólag készítettek hamis videót, amiről tudják, hogy nincs felvétel, amivel összehasonlítva kiderüljön a trükk. De ez már sci.fi. Ehhez az összes magánszemély által készített videót le kellett volna ,,hallgatni” és elemezni. Ha ezt megtudták csinálni, akkor a háttérhatalom sokkal komolyabb technikai lehetőségekkel rendelkezik, mint azt gondolnánk.

   1. Figyelje meg jobban az összes videót, ami kiment a NIF-re. A truth seeker (igazság kereső) világhírű portál, amelynek megadtam 2 cikkben is a linkjeit, ahol ezzel a témával foglalkoznak. Nincs vér a teherautón, pedig tele kellene legyen. 2 sofőr volt. Mire kellett a második? A raktérbe beépíthettek lappancsot és a manökeneket úgy potyogtathatták ki onnan, mint repülőgép a bombákat. Vegyesek a letakart áldozatok: manökenek és valódi áldozatok. A francia miniszterelnök lement Nizzaban, ahol a tömeg kifütyülte és gyilkosok, gyilkosok kiabálással nem engedte szóhoz jutni. habár többször szóba került, hogy a titkosszolgálatok és a média királycsinálóvá nőtték ki magukat és a „Reformok Kellenek” mozgalom keretében ezekre egy kemény törvényjavaslat kellene és a nép valós kontrollja alá helyezni mindkettőt. Például a rendőrségnek a vezetőit, mint Amerikában a sheriff-eket, a nép kellene megválassza. Hasonló módozatot kellene kidolgozni a médiavezérekre is. Dugig vagyunk magyar-nemzet-ellenes bemondókkal, szerkesztőkkel, rendőrfőnökökkel, titkosszolgálati vezetőkkel, stb. Van-e még a magyaroknak országa? csak addig nevezik még Magyarországnak, amíg a betepülni vágyók kénszerítve lesznek a milliós honfoglalásra. Addig is fel kell hígítani hazánk etnikai viszonyait, más etnikumú vezetőket örökösen hatalomba szavaztatni, hazafiakat megfélemlíteni, és szétszedni őket, nehogy sikerüljön valami összefogás. Elképesztő viszonyok vannak a szemünk előtt és mi egymást marjuk, mert homokkal tele a szemünk.

 2. már a NIF is „nagyot” szeretne mondani? fel iratkozott a szenzáció hajhászók kőzé? Annának igaza van…

 3. Már bocsánat, de ki az, akinek nem elég itt a vér? És ugyan már hogy lehetett becsapni azt a rengeteg embert, aki ott volt a tüzijátékon? Tényleg el tudjátok ezt hinni? Bárki, akin átmegy egy 19 tonnás autó, úgy néz ki, mint egy bábu. Az autó kerekei alatt össze-vissza van hajolva burkolat, meg cafatokban lóg minden…

 4. Tudjuk, hogy mai világunkban bármi megtörténhet, annak az ellenkezője is. Csak kérdés, hogy nem lehetséges, hogy erre a videóra a katasztrófa rekonstruálását vették fel?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük