KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hamarosan itt a negyvenezres bankó?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Meg nem erősített információink szerint csupán a kezelhetőség és a gyorsabb kifizetések megkönnyítése érdekében a Magyar Nemzeti Bank a negyvenezer forintos bankjegy kibocsátására készül.

Az Állami Pénzjegynyomda a múlt év novemberében bízta meg Csillag Dávid Metzet-díjas pénzjegytervezőt a grafikák megtervezésével, melynek eredménye egy látványos és ugyanakkor biztonsági motívumokkal bőségesen ellátott, szép, egyéni kivitelezésű bankjegy lett. Mint azt már eddig is megszokhattuk, mindig történelmi nagyjaink díszítik a világon is egyedülállóan szép bankjegyeinket. A negyvenezres bankót I. Orbánnak, Magyarország várhatóan következő prefektusának arcképével látta el tervezője, hitet téve a nemzet és a hatalom feltétlen kiszolgálása mellett.

Nemzeti InternetFigyelő

Ez is érdekelheti:  Nagy területet foglaltak el az orosz csapatok Harkov térségében, várják az ellenség reagálását

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

7 thoughts on “Hamarosan itt a negyvenezres bankó?

  1. A jelenlegi rabló cionbolsevik-liberál-diktatórikus tömörülések számára a hatalom, a kormányzás, és a törvénykezés lehetősége azt jelenti, hogy lehetőségük van a lopásra, a korrupcióra, saját és haveri-családi környezetük zsebeinek alapos megtömésére, a négy év alatt. Hát jól ki akarják használni, a még hátralévő időt is, az ország és a nép vagyonának a megszerzésére, eladására, de most már vicsorogva teszik ezt a rohadékok.
    A TV-csatornákon meg fülig ér a szájuk, ígérgetnek fűt-fát, Orbán meg az izraeli nagykövet-kurva mellett mosolyogva erősíti a barátságot a terrorista állammal, és Magyarországra akar hozni egy kis-Izraelt, amikor már így is tele a töke mindenkinek a zsidók hatalmával. Az eddigi húsz évben, a kormányzásban résztvevő pártok, és szervezeteiknek mind el kell tűnnie a süllyesztőben, Fideszestől, MSZP-stől, a többiről már nem is beszélve. Kormányozza végre hazánkat, a magyarokat az a hazafias tömörülés, amelyiknek a mottója, hogy Magyarország a magyaroké. Kormányozza végre a Jobbik, Vona Gábor miniszterelnöksége, és Morvai Krisztina Köztársasági elnöksége alatt. És teljes, fillére pontos elszámoltatást, és bűnügyi felelősségrevonást. Ezt akarja a több sebből vérző magyarok döntő többsége.

  2. Ez nem valószínű, ugyanis a magyar fizetőeszközök esetén soha nem volt 4 -es helyiértékű bankó, tehát soha nem volt 4 ,ill 40, 400 stb. forintos bankjegy, illetve váltópénz. A 4-es helyiérték bevezetése logikátlan, indokolatlan lenne. A következő lépcsőfok ennek megfelelően az 50 ezres bankjegy
    lehetne.

    (A 4-es számjegy. A helyiérték lehet egyes, tízes, százas,…  Mellesleg 4-es számmal eddig tényleg nem kezdődött pénz nálunk – szerk. megj.)

  3. Ez egy kurva régi photoshop, még az első Orbán-kormány idejéből, abból az alkalomból, hogy 40 ezer forintra emelték a minimálbért.

  4. Jah persze bemegyek a boltba 20ezressel azt kérdezgeti minden pénztáros… nincs kisebb? Nem tudok vissza adni… Néha 10ezernél is megesik… fizetéskor meg kiad az automata egy ilyen bankót, hol váltatjuk fel? Bolt előtt go posta? Na neeeee…. -.-„

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük