KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Halálra késeltek egy német turistát Párizsban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egy német állampolgár vesztette életét szombat este Párizsban egy vélhetően iszlamista hátterű merényletben. A feltételezett elkövetőt, aki egy francia származású, radikális iszlamistaként ismert férfi volt, aki mentális problémákkal is küzdött, letartóztatták.

Párizs központjában, az Eiffel-toronytól nem messze késsel támadtak rá egy német turistára, aki életét vesztette. A feltehetően iszlamista indíttatású támadásban két másik ember is megsérült. A feltételezett elkövetőt, aki állítólag azt kiabálta a támadás során, hogy „Allahu Akbar” (Isten hatalmas), letartóztatták.

A rendőrség szerint a letartóztatott férfi Franciaországban született, és a rendőrség radikális iszlamistaként tartotta számon. Emellett többször voltak pszichés problémái. Amikor a feltételezett támadót a motivációjáról kérdezték, azt magyarázta, hogy nem bírja elviselni, hogy muszlimokat gyilkolnak.

Az ügyészség nyomozást rendelt el a vélhetően terrorista támadás ügyében. A feltételezett támadó tegnap este egy németországi házaspárra is rátámadt egy késsel. A nőnek nem esett baja, de sokkot kapott. A férfit a vállán és a hátán sebesítette meg a támadó, aki elmenekült a helyszínről, mielőtt a rendőrség őrizetbe vette.

A francia média szerint most napvilágot látott egy videó, amelyen a letartóztatott férfi vállalja a felelősséget a támadásokért.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 Kiemelt kép illusztráció: Fotó: globallookpress.com / © Gerard Bottino

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  „Mindenhol ott vagyunk; meg fognak ölni titeket” – halálosan megfenyegették a Mi Hazánkat Ukrajnából (videó)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük