KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Halál a halálért”: A terroristákat „könyörtelenül meg kell semmisíteni”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A pénteki moszkvai koncerthelyszínen elkövetett terrortámadás elkövetőit és szervezőit kíméletlenül le kell vadászni – hangsúlyozta Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök.

Legalább 60 ember meghalt és több mint 100 megsebesült, amikor több, támadófegyverrel felfegyverzett férfi tüzet nyitott a Crocusz koncertterem épületében, majd felgyújtotta a koncert helyszínét.

Medvegyev, aki a Nemzetbiztonsági Tanács elnökhelyettese péntek este Telegram-üzenetében részvétét fejezte ki a terroristák által meggyilkoltak hozzátartozóinak, és bátorítást küldött a sebesültek családjainak.

“A terroristák csak a terrort értik válaszul. Semmilyen tárgyalás vagy vizsgálat nem segít, ha az erőre nem válaszolnak erővel, a halálra pedig a terroristák kivégzésével és a családjaik elleni kemény fellépéssel”

– írta, megjegyezve, hogy ez “a tapasztalat a világban”.

“Ha ezekről a terroristákról kiderül, hogy a kijevi rezsimhez köthetőek, nem tudunk másként bánni velük és ideológiai inspirálóikkal. Mindannyiukat meg kell találni és kíméletlenül el kell pusztítani, mint terroristákat – beleértve annak az államnak a tisztviselőit is, akik ilyen atrocitáshoz támogatást nyújtottak” – tette hozzá.

Halált halálért.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen Dmitrij Medvegyev / Forrás: Twitter

Ez is érdekelheti:  Irán viszontválasszal fenyegette meg Izraelt az ENSZ-ben

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük