A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Háborúellenes aktivisták csaptak össze a rendőrséggel a G7-ek hirosimai csúcstalálkozója előtt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Háborúellenes tüntetők százai vonultak fel Hirosimában, hogy tiltakozzanak a G7-ek tanácskozása ellen, elítélve az imperializmust, az ukrajnai háborút és a nukleáris háború veszélyét.

Anti-militarista aktivisták összecsaptak a rendőrséggel Hirosimában május 18-án a G7-ek csúcstalálkozója előtt, tiltakozva az imperializmus, az ukrajnai konfliktus és az atomháború veszélye ellen. A város ad otthont május 19. és 21. között a G7 vezetőinek 49. csúcstalálkozójának, amelyen az Egyesült Államok, Japán, az Egyesült Királyság, Franciaország, Németország, Olaszország és Kanada vesz részt.

A csúcstalálkozón részt vesznek az Európai Unió képviselői és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök is. A vezetők megvitatják az Oroszország és Ukrajna közötti konfliktust, valamint a Kínával való kapcsolatokat, ahol május 18-a óta csúcstalálkozót tartanak a közép-ázsiai országokkal.

Rishi Sunak brit miniszterelnök máris újabb szankciókat sürgetett Oroszország ellen. Az új csomag az orosz gyémántkereskedelem (2021-ben 3,7 milliárd euróra becsülték) és az ország bányászatának más szegmensei, köztük a réz, az alumínium és a nikkel elleni embargót is tartalmazni fogja. Ezekkel az intézkedésekkel a G7 vezetői azt remélik, hogy ezzel korlátozni tudják az Oroszországnak történő katonai szállítást, és bezárhatják a szankciók kijátszásának kiskapuit.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: