KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ha a nép politikus lenne, most örülhetne

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ha a nép politikus lenne, most örülhetne.

Orbán két tűz közé került: EU-USA és saját választói.

Az EU olyan lépéseket tervez, ami mellesleg alááshatja Orbán rendszerét, miközben Magyarországon egyre nő Orbánnal és rendszerével szembeni elégedetlenség.

Ezt a problémát Orbán könnyen megjósolható módon fogja kezelni: nemzeti érdekeket hangoztató politika. Természetesen a nép csak szép szavakat fog kapni, a többiek már a markukat is tarthatják.

Orbán a népet használná fel saját céljaihoz azzal, hogy ráhivatkozva utasítaná el nyugat politikáját. A népet pedig könnyű megrészegíteni szép szavakkal.

Nos, éppen a helyzet kínálja a lehetőséget, amennyiben Orbánnak szüksége van a népszavazásra az általa és csak haverjainak előnyt jelentő népszavazásra, a nyilvánosságot rá kell venni, hogy csak a választási törvény módosításával együtt szavaz Orbánék népszavazási pontjaira.

Ebben az esetben Orbánnak nehéz dolga lenne, mivel ha nem teljesítené ezt a tömegigényt, azzal a népszavazás többi pontja is kútba esne. Itt van tehát a nép számára a történelmi lehetőség, hogy Orbánt és hordáját rákényszerítse a tényleges hatalom megosztását biztosító választási törvény módosítására.

Vagy bukik az egész rendszere.

Romek Károly

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Time: Ukrajnában ismét a nők mozgósítására szólítottak fel

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

12 thoughts on “Ha a nép politikus lenne, most örülhetne

 1. Romek Úr, ezen még gondolkodjon egy kicsit, mint a sakkozók, pár lépést előre. Segítségül az első kettő.
  1, Kire cserélné le az Orbán rendszert?
  2, Hol van azoknak a tömegbázisa, akikre lecserélné?
  Én már ebbe a kettőbe belegabalyodom, ha eszembe jut a téma.

  1. -A tömegbázist Orbán sem az anyjából hozta!
   -A magyar nemzet ki tudott eddig is termelni magából felvilágosult fejeket, csak jelenleg a zsidó PT tagjai az egyedüli felvilágosultak. A magyarok sötétek, mint egy sötét éjszakán, egy hosszú alagút közepén álló négernek a gyomrában. A zsidó PT tagjai szerint. Gondolj Szarhazy Péterre, aki képes volt megírni a „Hogyan gondozd magyarodat” című magas művészi förmedvényét, rólunk magyarokról.

  2. Tisztelt Kovács úr!
   1, Kire cserélné le az Orbán rendszert?
   2, Hol van azoknak a tömegbázisa, akikre lecserélné?
   Én már ebbe a kettőbe belegabalyodom, ha eszembe jut a téma.
   Megértem, hogy így látja és az érzés is ismerős nekem valahonnan. De arra már tapasztalatom, hogy mivel jár bő lére ilyen magyarázkodást.
   Orbán nem önerőből, vagyis nem a saját tehetsége folytán lett helytartó (mert miniszterelnöknek nem nevezhető a jog szerint). Orbánból vezetőt csináltak, mert ő vállalta (persze nem papíron) júdáspénzért az ország elárulását. Ám nem azért csináltak vezetőt belőle, hogy neki jó legyen, hanem azért, hogy eljátssza a szerepet, amit kiosztottak neki. Ahogyan minden más diktátort, őt is csak addig fogják fenntartani, amíg szükség van rá. De azokat, akik ilyen szerepeket osztogatnak, nem olyan célok vezérlik, amivel az összeesküvés-elméletek tömik a nyilvánosságot. Erről ennyit. Viszont Orbánnak és más vezetőknek is megásták már az elején a csapdát, amibe ha el jön az idő, bele fognak esni.
   Feltételezem, hogy Orbánnal és a többi vezetővel elhitették azt, hogy az alaptörvényben azért maradjon benne az előző alkotmányból a C), cikk, mivel azt a nép ,,lelkülete” igényli, de nem kell komolyan venniük. Ez a csapda, mert ezt nagyon is komolyan kell venni. A korunk demokráciái ugyanis a demokrácia deklarálására épülnek és a demokrácia illúziójának fenntartásával tudták csak azokat a népeknek eladni. Furcsán hangzik, de a nyugati demokráciák ilyen ,,sziklaszilárd” illúziókon alapszanak. Mindent elkövetnek tehát ezen illúziók fenntartásáért, mert ha népek számára világossá válik, hogy a demokráciák valójában diktatúrák, akkor a jelenlegi világrendet a népek ellenállása felőrölheti. Ezt tehát nyugat mindenképpen elakarja kerülni. De nagy politikai játszmák irányítása nem a nyugati vezetők kezében van, hanem mögöttük álló és valóban titkos háttérhatalomnak, amely a bankároknak tulajdonított rabszolga-világrend megvalósításához semmilyen érdekük nem fűződik. Arra számítok, hogy a háttérhatalom kiakarja és ki is fogja provokálni a népek szembe fordulását a nyugati gazdaság-politikai rendszerrel.
   Magyar vonatkozásban arról van szó, hogyha tömegek kifejezésre juttatják az igényüket a hatalomban való valamilyen módon történő részvételhez – amit az alaptörvényünk is deklarál – akkor a demokrácia látszatának fenntartása érdekében a jelenlegi hatalom meghátrálhat, hogy mentse a menthetőt.
   Orbán rendszerét természetesen nem lehet leváltani, mivel az nem Orbán rendszere, hanem egy világrend magyarországi ,,betagozódása”. A rendszeren kell változtatni olyan formában, hogy a nép bevonása a hatalomba a rendszert jobb működésre kényszerítse.
   A demokratikus jogrendszer alapja a választási törvény, és nem az alaptörvény. Ha választási törvény függővé teszi a választottakat a választóktól, akkor demokrácia van, ha nem, akkor nincsen, függetlenül attól, hogy az alaptörvényben mi van írva. Az Orbántól és az ő rendszerének nevezett, de nem csak az ő demokráciájától meg lehet szabadulni, ha választónak leesik, hogy nem kell olyan feltételek mellett szavazni, ahogyan számára valakik megírták. Kösse a választó feltételekhez az X-et, mert az sokat adott a megválasztottaknak és semmit a választóknak.
   Orbánéknak ásott csapda, amit C) cikknek nevezünk:
   C) cikk
   (1) A magyar állam működése a hatalom megosztásának elvén alapszik.
   (2) Senkinek a tevékenysége nem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetve
   kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és köteles fellépni.
   (3) Az Alaptörvény és a jogszabályok érvényre juttatása érdekében kényszer alkalmazására az állam jogosult.

 2. Ebben az esetben semmi!!! Mivel nem akarok, a „Zuckerberg úr”, és hasonszőrü társai irányította, parancsnokolta, politikusok és egyéb zsoldjukba szegődött értelmiségi prostituáltjainak önkéntesen véleményt mondó, „dróton rángatott paprika-jancsija” lenni!
  Az u.n. EURÁZSIAI UNIÓ megerősödéséig ugyanis, -még egyenlöre-, a FED (Federal Reserve–t), birtokló/irányító, pénzügyi háttérhatalom „erősebb kutya”, elvén működő akaratának kell érvényesülni! Az egész nyugati világban!!!
  Az 56-os veterán és Koppányivadék. Dr.E.Sz.L. Bécsből

 3. „Természetesen a nép csak szép szavakat fog kapni, a többiek már a markukat is tarthatják.”-romek ur,ha már az álma teljesűlni fog,és nem lesz az „Orbán,és hordája”,ne a markát tartsa majd,hanem azt a szép kipihent orcáját,hátha egy -két gumilövedék nem téveszt célt,és egy kicsit átrendezi a köszönőfelét,és majd ettől éllesebbé válik a látása,mert most nem igazán lát túl a gyűlöletén.Emlékszik még a gyurcsány kifordított zsebeire?Talán most is azt látja még,és nem veszi észre,hogy a nadrágot más viseli

 4. Tisztelt Sajgó Imre István!
  Nincs igaza, de a maga helyében nekem sem lenne. De hát nem vagyok a maga helyébe, és nem véletlenül. Évek óta írogatom, hogy a tüntetések, egyéb megmozdulások, petíciók átadogatása, hidak lezárása, sztrájkok nem vezetnek sehova. Vagy vezettek? Miért én lennék hülye – bár bocsánat, nem magára értettem – amiért számomra értelmetlen megoldásokkal nem foglalkozok? Az, aki odatartotta orcáját a rendőröknek, annak számolnia kellett volna azzal, hogyha szétlövik is, a kormányok és országgyűlések számára az nem jelent semmit. Sok mindent rá lehet erre a rendszere fogni, de hogy a gondolkozást tiltották volna, azt nem. Amíg mások táblákkal vonultak, én azon törtem a fejem, van-e más könnyebb és ígéretesebb megoldás. Amit jónak láttam és látok, az a választási törvény módosítása és alapvető intézkedések a gazdaságban. A tüntetéseket már kipróbálták. Ne akarja nekem bizonygatni senki, hogy célt lehet érni vele. Az én javaslatomat pedig a ,,puding próbája az evés” alapon ítéljék meg.

 5. T. Romek Úr.
  Én csak a saját érzéseimre és olvasott, személyes tapasztalatomra tudok hagyatkozni. Szerintem a magyar néplélek IZMUSOKTÓL mentes.
  Szabadságvágya nagy, ennek megfelelő a kötelesség tudata is. Mi soha nem akartuk más nemzetekre erőltetni az akaratunkat, de másoktól sem fogadjuk el ugyanezt. Meghajlunk, kitérünk, aztán ha minden kötél szakad akkor odavágunk. Sajnos mind a kettőre volt példa történelmünk során, mióta visszajöttünk a Kárpátmedencébe. Megtörésünkre és szétszakításunkra a pozsonyi csata óta, a békésebb időszakokat leszámítva, folyamatosan törekednek. Csak a legnagyobbak, török hódoltság, Trianon, szovjet megszállás. Szabadságharcainkat nemzetközi összefogással (nyíltan vagy háttérből támogatva) midig leverték.
  Értem én a választási törvényben lévő lehetőséget, de szerintem ki kell várni a megfelelő pillanatot, ha még élek biztosan úgy szavazok.
  Szerezni kell legalább érdekszövetségest, pillanatnyilag amerre nézek csak ellenséget látok, távolban néhány semleges szemlélődővel.
  Közben ugye beléptettek a NATO-ba, meg az EU-ba, hiába szavaztam nemmel, azóta még lett egy Eurogendfor is, kösz. A média agymosodáról még nem is beszélek.
  Ameddig ez a pillanat el nem jön, a Fideszt támogatom(jobb híján) a szavazatommal, mert 72 évem alatt a cionista-liberálkomcsi gárdát már kiismertem. Azokból, köszönöm szépen, soha többé.
  Tudom, hogy ezek is bábuk, mint a többi, de nekem ők a szimpatikusabbak.

  1. ” Szerintem a magyar néplélek IZMUSOKTÓL mentes.”
   Ez nyilvánvaló,mert az izmusok zsidó kitalációk.
   H.B.

 6. Tisztelt Kovács Imre Úr!
  Igaza van, végül is nem mindegy, ki teszi az ember nyakába a „kötelet.

 7. Hogy mindenki lássa, mivel is állunk szemben.
  Olvassatok vissza egy régebbi írást a kommentekkel együtt.
  https://internetfigyelo.wordpress.com/2012/09/06/orban-viktor-sulyosan-skizofren-beteg/
  Ezen kívül gondoljátok végig a Haider ügyet Ausztriában, micsoda retorzióknak voltak kitéve. Van itt ellenség kívül-belül, nem kevés.
  Szóval, nagy fába vágnánk bele fejsze nélkül, sok kis bicskával.
  Mikor indul a faragó szakkör? Csatlakozom.

 8. „az a nép,aki korrupt,semmirekellő,tolvaj árulót szavaz meg,az nem áldozat,hanem BŰNTÁRS . (G.Orwel)

 9. „hogy mindenki lássa,mivel is állunk szembe.
  politikai gyilkosságok M.O-on. (keresőbe)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük