KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gyurcsányról és a kárpátaljaiakról szólt Morvai az EP Ukrajna-vitájában

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Három magyar képviselő szólalt fel az Európai Parlament plenáris ülésének február 5-i, az ukrajnai helyzetről szóló vitájában.

Morvai Krisztina üdvözölte, hogy a baloldali képviselők mélyen elítélik a tüntetők elleni erőszakot. Rámutatott: most azonnal fel kellene hívniuk magyarországi testvérpártjaikat, hogy szakítsák meg „összefogásukat” a tüntető tömegbe lövető Gyurcsány Ferenccel. Kitért arra is, hogy Kárpátalja, illetve Bereg-vidék nemzeti önrendelkezésre, területi autonómiára jogosult, és ennek újra eljött a történelmi pillanata. E videón mindhárom magyar felszólalás megtekinthető.

[youtube=http://youtu.be/Uh6hFvuRgP4]

Nemzeti InternetFigyelő

2 thoughts on “Gyurcsányról és a kárpátaljaiakról szólt Morvai az EP Ukrajna-vitájában

 1. Gyurcsány csak egy hibát követett el!
  Hogy hagyta a bűnöző hordát szétverni a TV székházat, ezek autókat gyújtogattak borogattak megtámadták a derék rendőreinket! Élessel kell ezekre a hazaárulókra lőni!!!
  Mi a lóf@sz gondolnak ezek magukról! Köszönhetik Gyurcsánynak, hogy életbe maradtak!!!
  Csík F

 2. Nagyon szépen köszönjük Gyurcsány úrnak és a többi zsarnoknak ,hogy nem lövette szét és nem akasztatta fel az embereket.Azért ,mert a nép megpróbálta meg védeni a jogait.De, minek is bennünket szét lövetni .úgyis bele döglünk a ránk kivetett kamatos kamatba.Ebben az országban jogaink nincsenek ,csak kötelezettségeink. Bocsi mégis van egy jogunk. Jogunk van Önként megdögleni,de azt is ,csak akkor ,ha már lenyúzták a bőrt rólunk ! Egy olyan vezetőt akarunk,aki ténylegesen átérzi és átlátja a nép sorsát. A gyerekeink szeretnének haza jönni külföldről és itt élni,családot alapítani. Mert itt a megélhetés lehetetlen.Két gyerekem Kanadába dolgozik,akik azt üzenik,hogy Ők ebből a felfordulásból odakint nem érzékelnek semmit. Akkor hiszik el a változást ,ha látják. Kértem Őket,hogy legyenek nyitottak az új politikai fejleményre..Ez a generáció nem tudja és felelőtlenül nem is akarja vállalni a család alapítást. Nagyon elszomorító tény ez .Hatvan évesen munkanélküli lettem és a gyerekeim által küldött kis pénzből vagyok kénytelen tengődni egyedül. Már nincs mit veszítenem,csak a lelkemet.Öt év alatt nyolc halottam van. Meghalt édesanyám gyomorrákba,mert nem tudta megemészteni,hogy a két fia és a férje meghalt. Elveszítettem a férjemet ,soroljam még …? Egyetlen egy férfi nincs a háza ,egyedül ,reménytelenül tengetem életemet. Igaz a gyerekek kérésére most tovább tanulók,/gyógymasszőr / leszek.Ezzel is szeretnék a népemen segíteni,hogy kevesebb beteg legyen a földön.
  Minden vágyam,hogy a gyerekek haza térhessenek és együtt legyen a család .Nagyon aranyos és szorgalmas gyermekeim vannak .Ha Ők nem lennének,akkor én is úgy járnék mint a drága édesanyám.
  Csak a hittem maradt meg !
  Bízom egy szebb és boldogabb jövőben !
  Köszönöm megértésüket !

  Beigelbeck Györgyné

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: