KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Felháborító az ifj. Hegedűs Lóránt ellen beadott sátáni feljelentés – Nyílt levél a Bp. Ref. Birósághoz

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nyílt levél a Budapest Északi Református Egyházmegye Bíróságához!

harang

Tisztelt Budapest Északi Református Egyházmegye Bíróság!

Égben és földön nagy felháborodást keltett ifj. Hegedűs Lóránt ellen beadott sátáni feljelentés, mely Horthy Miklós szobra leleplezése miatt történt. Akik; Szabó István püspök, és Horváth György (x) tanácsosnak neve van, nincs annyi esze, hogy felfognák, hogy minden Istentől jön. Meg kell halni ennek a kommunisták által elbutított generációnak, akik Horthy Miklós érdemeit nem ismeri el.

Abban az időben mikor ő kormányozta az országot rend volt és béke, a nép készült az elcsatolt területek visszaszerzésére és távol tartani az istentelen kommunizmust az országtól. Abban az időben nem volt Horthyhoz hasonló, aki a nép érdekében annyit tett volna, mint Ő. Mikor elszabadult a pokol idegen országokból Magyarországon kaptak menedéket az üldözöttek. Ő bízott Istenben és a keresztény világban, hogy nem engedik az istentelen Szovjetuniónak elfoglalni a keresztény országokat. Az orosz frontra, önként mentek volna a katonák, hogy megállítsák a ruszki hordát, hogy ne fertőzze meg Magyarországot.

Ifj. Hegedűs Lóránt lelkipásztor és követői dicséretet érdemelnek, hogy hirdetik az igazságot, megemlékeznek Jézusról, Horthyról, Kossuthról, Rákócziról, mindazokról, akik a nép érdekében küzdöttek, akiknek a nép volt az első, nem a zsebük.

De ha már összegyűlt a Tisztelt Bíróság ne a sátán kívánságát tárgyalják, hanem a kihalóban lévő magyar egyházakét, melyeket a kommunizmus alatt nevelkedett pénzéhes kétes papok tönkretesznek. Mellékelve küldök egy feljelentést mely az illetékes Egyházi Bíróságnak lett beadva, de kiderült, hogy az nem létezik, s nincs az, aki a sátán egyházpusztító munkáját megakadályozza.

Kérem tehát a Tisztelt Bíróságot, hogy mentse meg azokat az egyházakat, melyek évek hosszú során segítették az árvízkárosultakat, rászorultakat az elszakított területeken és a csonka országban. Töltsék be Jézus tanításait, tisztítsák meg a templomokat az Antikrisztusoktól, a hamis papoktól, az üzletelőktől, hogy oda visszaszálljon a szeretet és a béke s imádkozzanak az emberek Istennek, hogy áldja meg a magyart, hozzon rá víg esztendőt. Isten önöket úgy segítse.

A kiadvány hiteléül: Bogár Gyula

Nyugati Magyar Egyházak

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:  A Nyugati Magyar Egyházak tiltakozása a magyarországi hamis főpapok nemzetellenessége miatt

6 thoughts on “Felháborító az ifj. Hegedűs Lóránt ellen beadott sátáni feljelentés – Nyílt levél a Bp. Ref. Birósághoz

 1. Nagyon sajnálatosnak tartom azt, hogy szereptévesztett gyarló emberek szeretnének ítélkezni felettünk.
  Ugyan nem vehettem részt a szobor állításon, és Horthy Miklós szobra leleplezésén, de ez nem lehet ok arra, hogy ne véleményezzem a Református Egyházmegye Bíróságának döntését.

  Uraim!
  Önök, akik egy cipőben járnak a cionista részről elkövetett bűnök elkövetőivel, önök akarnak ítélkezni egy olyan szobor állítása ügyében, amelyet annak az embernek emlékére emeltek az utódok, akire mindegyikőnk csak szemeinket lesütve nézhetünk fel! Önök is!
  Mert a hazáért amit tett, az mérhetetlenül nagyobb, mint amit önök, vagy az az egyház eddig tett a mi hazánkért,- melynek önök tagjai!
  Önök, egymás sarkát taposva, tülekednek, hogy sietve teljesítsék a cionista zsarnokok parancsait!
  Most, hogy a DÓZSA GYÖRGY vezette szabadságharcnak van a megemlékezésének az ideje, ezt önök nem veszik figyelembe!
  Helyette, ifj. Hegedüs Lóránt perében teszik azt amire parancsot adott önöknek a Sátán fiainak hada!- Ezt nem én mondtam, hanem maga Jézusnak tulajdonítják ezt a mondást, azok akik a Biblia nevű könyvet szerkesztik!-
  Ma tehát, azt feszítik önök keresztre, aki az országért tesz!
  Azokat pedig akik ellenünk, mint Magyarok ellen tesznek, szolgaként igyekeznek önök a hatalomba segíteni!
  Szolgaként, és így becstelenül!
  Ez mellett, önök azokat nem is említik sehol, akikről, köztudottan pedofília gyanúja miatt perbe fogtak már, szerte a világban!
  Sőt! Vannak akikre ezt rá is bizonyították. Mivel erről hallgatnak, és a mai napig elfogadják azt, ha tőlük valamilyen utasítás jön önöknek, ezzel is bizonyítják önök, hogy semmivel nem különbek, mint azok akikre eddig utaltam!
  Így tehát, ez oknál fogva, önöket nem illeti meg az ítélkezés joga!

  Kovács Tibor J.

 2. No akkor nézzünk csak a feljelentgetők után is !!!
  Kik is jelentgetnek fel becsületes embereket, terrorizálnak és rettegésben tartanak minket MAGYAROKAT a saját adónkból! :

  Tiltsák be a cionrasszista Tett és Védelem Alapítványt!!!

  ‘A gójok lelke tisztátalan’ – hirdeti a Tett és Védelem Alapítványt működtető Bodnár Dániel Chabad Lubavics zsidó egyházának főrabbija. És azt is, hogy: ‘Az a feltevés hogy a zsidók és a gójok egyenlőek, teljesen téves’ – idézi az MH közleménye a rasszista zsidó szektát, és annak betiltását követeli. Pikáns: ehhez a bandához tartozik a drága jó Szegedi Chanád is, irányításuk hivatalosan is izraeli, antimagyar feljelentgető tevékenységüket Orbánnak hála magyar adófizetői pénzből végzik.

  http://magyarhajnal.com/wp-content/uploads/2014/02/bodnar1.jpg

  Ránézni is csak erős gyomorral ajánlott

  KÖZLEMÉNY

  ‘A gójok lelke tisztátalan’ – hirdeti a Tett és Védelem Alapítványt működtető Bodnár Dániel Chabad Lubavics zsidó egyházának főrabbija. És azt is, hogy: ‘Az a feltevés hogy a zsidók és a gójok egyenlőek, teljesen téves’

  Bodnár Dániel, a kormány által pénzelt cionista, antimagyar Tett és Védelem Alapítvány vezetője a fenti Chabad Lubavics zsidó egyház (?) oszlopos tagja és ügyvédje. És ez az ember illetve nemzetbiztonsgi kockázatot jelentő szervezete, amelyet hivatalosan is Izraelből irányítanak, követeli többek közt a Magyar Hajnal betiltását. Amely a Chabad Lubavics zsidó egyházzal szemben nem más népek alsóbbrendűségéről értekezik, csupán jobban szeretné képviselni a saját családját, a faji kirekesztés áldozatául eső magyarokat, keresztényeket, őshonos európaiakat másoknál. Ahogy a cigánypártok és zsidó szervezetek is sajátjaikat képviselik.

  A TEV-et vezető cionista egyébként maga nyilatkozta, hogy céljuk az elrettentés. Ez önmagában törvénysértő, hiszen a TEV nem hatóság.

  A gyakorlatban, a mi zsebünkből működve magyarokat jelentgetnek fel véleményük leírásáért, de szó nélkül hagyják a közösségi oldalakon burjánzó rasszista cigány és zsidó beírásokat. Amivel maguk bizonyítják, hogy a TEV faji, vallási alapon működik, az antimagyarizmussal nem törődik.

  Csak néhány a tipikus, ezrével előforduló antimagyar posztokból:
  “Jol tették hogy megölték a cozma genyót”
  “Rohadt g…szájú magyarok”
  “Pusztuljon az összes magyar g..ci”
  “utálom a magyarokat, meg minden ilyen paraszt g*cit!”
  “Pusztulj el szar magyar nép”

  Elég a keresztényellenes cionista rasszizmusból! Elég az Izraelből irányított, nemzetbiztonsági kockázatot jelentő cionrasszisták állami támogatásából. Követeljük a Bodnár féle alapítvány betiltását!

  Melléklet: további idézetek a kormánykedvenc Chabad Lubavics zsidó egyház nézeteiből. Budapesti vezetőjük Szegedi Csanád rabbija, Köves Slomo.

  A menóraállító zsidószekta alapító rabbija, Sneur Zalman, több angol és magyar nyelvű forrásból ellenőrizhetően a következőket írja a kereszényekről:

  „az ő lelkük teljesen más, alacsonyabb rendű, sőt ördögi eredetű, és a megváltásra a gójoknak semmi esélyük.” „a gójok léte az istenség elutasításából származik, és ez a magyarázata annak, miért vannak többen a zsidóknál, miként kevesebb a búzaszem, mint a pelyva. Minden zsidó belsőleg jó, minden gój belsőleg rossz, sőt ördögi.”

  Ez az ember 200 éve élt, ám a Fidesz kedvenc zsidó szektája máig ugyanezen elveket követi és kiemelten tisztelik, egyfajta zsidó pápaként.

  Egyik ma élő főrabbijuk pedig még a liberális wikipédia és a liberális NY Times szerint is keményen rasszista gójgyűlölő. Yitzhak Ginsburg többek közt Baruch Goldstein tömeggyilkost is dicsőitette (a kilencvenes években Goldstein agyonlőtt 29 imádkozó palesztint egy mecsetben, végül őt is megölték, természetesen ma szobra áll Izraelben)

  http://en.wikipedia.org/wiki/Yitzchak_Ginsburgh

  Szóval, Köves Slomó és Bodnár Dániel ugyanazon egyházban tevékenykedő rabbitársa többek közt ezt nyilatkozta a NY Timesnak:

  Rabbi Yitzhak Ginsburg had offered biblical justification for the view that the spilling of non-Jewish blood was a lesser offense than the spilling of Jewish blood. “Any trial based on the assumption that Jews and goyim are equal is a total travesty of justice”, he said.[15]
  Vagyis: “Az a feltevés hogy a zsidók és a gójok egyenlőek, teljesen téves”, forrás:
  http://www.nytimes.com/1989/06/06/world/an-israeli-mayor-is-under-scrutiny.html?scp=1&sq=Yitzhak&st=nyt
  Itt azt is kifejtette, hogy ha egy zsidónak szervátültetésre van szüksége, akkor erőszakkal is elvehető egy nem zsidó szerve.
  Minden hazafi terjessze és ismetesse meg ezeket az embertelen tanokat embertársaival!

  Magyar Hajnal

  S.A.S.

 3. KEDVES MAGYAR / NÁCI/ HAJNAL…TALÁN EGY RABBI KÉPZŐBE KÉNE BEIRATKOZNIA, MEGTANULNI HÉBERÜL…ÉS VÉGRE VALÓBAN ELOLVASNI KEDVENC OLVASMÁNYUKAT A TALMUDOT, NE HAGYATKOZZANAK A LUZSÉNSZKY FÉLE HAMISÍTVÁNYRA! HOGY KEDVET CSINÁLJAK HOZZÁ A TALMUD 72 (!) KÖTETBŐL ÁLL ÉS TÖBBNYIRE RÉGEN ELHUNYT RABBIK VITAIRATI AZ ÓSZÖVETSÉG MAGYARÁZATAIRÓL…DE EZT MAJD MEGTUDJÁK, HA NEM CSAK NÁCI PROPAGANDÁRA AKARJÁK FELHASZNÁLNI. aZ ANGOL NYELVŰ CIKKEK GOOGLE FORDÍTÓJA POCSÉK, TALÁN HA NEM HAGYTÁK VOLNA ABBA AZ ISKOLÁT A 8. OSZTÁLYBAN ÉRTHETŐBB LENNE A PROPAGANDÁJUK.

  kALDI jOZSEF

  1. Annak örülünk, hogy az ellenség is olvas minket, mert ez azt jelenti, hogy elértük az ingerküszöbüket és a jól bejáratott náci, fasiszta, nyilas és egyéb jelzőkkel operálnak hozzászólásaikban. Egyszer észre kellene már venniük, hogy egyre kevesebben fogékonyak erre az unalomig elcsépelt, és egyébként hazug és alattomos vádakra. Az emberek már unják ezt ugyanúgy, mint az éjjel-nappal holokausztot.

 4. Re: Káldi József: Uraságodhoz hasonló véglényekkel jól el vagyunk
  látva. Luzsénszky fordítása kiváló. Hívassa meg magát az egyik cionista talpnyalóval Lázár Jánossal és hívassa meg magát a nagy rabbikonferenciára és ott pocskondiázza a megszállt Magyarország szenvedő polgárait. Továbbá menjen el Tatárszentgyögyre, szaggas-
  sa meg ruháit és bőgjön Salamon templomának pusztulása felett!
  Ön helyett nem venném a bártorságot, hogy Vitéz Nagybányai Horthy Miklós Főméltóságu Úr nevét tápcsatornám felső végébe vegyem!
  Az Ószövetség APOKRIF! Nekem megvan a Talmud – ha nem is
  a teljes anyag. Mózes & Company Ltd.-et nem véletlenül zavarta ki
  Egyiptomból akik csak azért keltek át a Vörös Tengeren mert szégyeltek volna végigosonnni a parton. ÉN NEM VAGYOK ANTISZEMITA miután az arabok is egyazon tőről fakadtak. ANTICIONISTA VAGYOK ÉS AZ IS MARADOK A HALÁLON TÚL IS!
  Butorozzon össze Szegedi „Chábád” Csanáddal aki nem restellte szemenköpni saját véreit! Én megtagadom az „emlékezés parancsá”-t
  és a „felejtés tilalmát” mert én a háború alatt kisgyermek voltam és TAGADOM AZ EGYETEMLEGES FELELŐSSÉGET a zsidók kiirtásáért! Nem tagadom a holokausztot! De elegem van abból, hogy az Önnel hasonszőrűek magyarország antiszemitizmusról óbégatnak!
  Ha ez igaz lenne, akkor nem nyüzsögne annyi izraeli beruházó szerte az országban és nem lenne tele az Izrael-Budapesti El Al -járat tömegével idetelepülő zsidóktól. A Református Egyházmegye idegenek talpát 1 000 000 nyelcvcsapással nyaldosó képmutató farizeusait majd megbünteti a Teremtő!
  Áldás legyen Hegedüs Lóránt lelkész tevékenységén! Éljen a Magyar Hajnal, éljen a Magyar Nemzeti Gárda
  Csak mellékesen jegyzem meg, hogy itt Németországban felelős tényezők SEM értik, mi ez nagy pálfordulás odahaza. Mindazok akik a nemzetvesztő bolsevik éra alatt köpködtek a zsidókra, a 6 napos háború alatt kiutasították az izraeli nagykövetséget ,most Izrael leghűségesebb talpnyalói.
  Loviaguin Alexander
  BMW Berlin Messedamm

 5. Bocs! Véletlenül léptem ebbe a szarba, de már itt se vagyok. Hogy fogom ezt letörölgetni?

  Nagy Miklós

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: