KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gyors reagálású hadtest….

Olvasom a NIF-en  a sztárközgazdász (Oláh úr) anyagát s engem nem lepett meg sem a szöveg sem a grafikon adatok sora. Én sajnos már 2006 előtt is tudtam, hogy az EU egy új típusú gyarmatosítás, ahol persze a hazai bolsevik tolvajok segítségével működik a kifosztásunk. Ezzel persze nem akarom felmenteni a magyarságot – akik velem együtt bambán bámulják az eseményeket – s közben nem teszik meg amit lehet az önszerveződő érdekérvényesítés ügyében, mert a látásunkat elhomályosítja a média és a pártok hazugságokra épült rendszere.  

 A neoliberális lózungözön annak ellenére működik ma is, hogy a kormány látszatra még harcol is ellene. A mai – média sugallta – „társadalmi szerződés” nem a társadalmat, s főleg nem a nemzetet szolgálja, hanem az önző individuumot, a csoport- vagy sokkal inkább a pártérdekeket.

 Erre a sok igazságot tartalmazó Oláh Dániel írásra reagált „Zoltán 2018/02/07 – 19:34A KÖVETKEZŐ SZÖVEGEKKEL:

“több profit megy ki Magyarországról nyugatra, mint amennyi uniós támogatás visszajön” De hát ez baromság! Sztárközgazdász… ja. Hogy lehet összehasonlítani a bejövő EU-s támogatást a cégek által kivitt vagyonnal? A Sztárbiológus meg megállapította, hogy a lónak több foga van, mint a villamosnak kereke. Egyikből sem következik semmi. A bejövő EU támogatást csak a magyar tagdíjjal lehet arányba állítani, a külföldiek kivitt hasznát pedig a bejövő beruházások értékével. Ennek van értelme.”

BG: Sajnos Zoltán az ön szövegének nincs értelme. Vagy azért mert agymosottságában nem érti, hogy miről is van szó, vagy nagyon is érti, csak mentegeti a tolvajok mundérjának a becsületét. (Igaz a tolvajoknak nincs becsületük, de ez nem zavar egyetlen bankárkaszti bolsevikot sem, mint ahogy a hazai bírák, ügyészek, rendőrök nagy része is tapintatosan hallgat ezen lopásokról, a politikai bűncselekményekről, mert fél, hogy utcára kerül.)

A külföldi épít egy gyárat, ott termel – termeltet – a hasznot meg hazaviszi. Mégis, mit kellene csinálnia a haszonnal? Vegyen belőle téliszalámit, vagy adja oda a hajléktalanoknak?

Ez is érdekelheti:  Giorgia Meloni: pártom következetesen szavazott Ursula von der Leyen ellen

BG: A magyar gazdaságból kiloptak már mindent a nyugatiak által felbiztatott bolsevikok. Vagyis nincs magyar termelés, így nincs más bevétele a költségvetésnek, mint az adóztatás. Ha viszont a külföldi multicégek rendesen fizetnék a közteherhez való hozzájárulást adóként, akkor nem is lenne gond velük, még akkor sem, ha a magyar ipart a piacaink megszerzése okán építtették le. Sajnos mindehhez a magyar politikai elit folyamatosan és elvtelenül asszisztál ahelyett, hogy odahatnának tisztességes adóztatással. (Lásd: Horváth dossziéja)

Nem értem ezt a “nemzeti” hőbörgést. Ez nem közgazdaság, ez cigánykodás. Há’ nekünk jááár! Aggyák a segíjt, oszt kussoljanak… Hát persze. Magyarország egy egyedülálló lehetőséget kapott, de elkúrtuk.

BG: Véletlenül se vagyok Fideszes, de valóban elkúrta a nép azt, hogy nem vonta felelősségre azokat a tolvaj-politikusokat, akik a nemzeti vagyont a privatizálók dzsungelében, szinte a semmiért eladogatták és a maradékot szétlopták. Valójában ezt a stílust tanulták el a fiúk most, s ezzel operálnak, mert ezt tűri el nekik a nyugati nagytestvér. A cigányság támogatása pedig egyértelműen a nyugati liberális gondolkodás átvételének a következménye, ami magát e kisebbséget majdnem teljesen erkölcstelenné, bűnözővé teszi, ha teljesítmény nélkül kapnak állami segélyeket, ami demoralizáló és megalázó is egyben. Az más ügy, hogy nem sikerült őket a magyar munkakultúrába teljes mértékben beintegrálni, ami társadalmi probléma is.

Az irdatlan mennyiségű segélyt szétlopták, haszontalan baromságokra költötték, most meg már, hogy látszik az egész végen megy a rinyálás, hogy igazából nem is kaptunk semmit, sőt még a nyugat tartozik nekünk. Hát nem. Ez önfelmentő hazudozás. Fel kéne már nőni végre, felnőttként viselkedni, nem hülyegyerek módjára mindig másokat vádolni a nyomorunkért.

BG: Valóban kaptunk pénzt az EU-tól. Ám az a piacaink megnyitása okán jár nekünk és nem segély, hanem járandóság! A teljes – egyébként egygyökerű – politikai osztály felelőssége valóban fenn áll az EU-s pénzek elköltése kapcsán. Csakhogy az be van ám szabályozva, mire lehet költeni. Pl. iparfejlesztésre nem. Így az önfelmentő hazudozás inkább Zoltán részéről áll fenn, hiszen a magyar társadalom be lett húzva az adósságcsapdába, amiből csak hatalmas nemzeti egységgel lehetne megszabadulni, ám ez éppen az ilyen és hasonlóan elfogult, sőt egyenesen magyargyűlölőnek mondható nyilatkozatok miatt: szinte lehetetlennek látszik ma.

Ez is érdekelheti:  Amikor egy nyugati bűnszövetkezet fogott össze, hogy eltegyék láb alól Putyint

Dr. Bene Gábor

(A szerző közjogász és a Nemzetegyesítők szóvivője)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Gyors reagálású hadtest….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük