KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gyomrost kapott az aktivista Kishantoson

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

2014. május 9-én az egyik „új nyertes” kukoricát vetett a kishantosi területen.

GyomrosFigyelmeztettük arra, hogy a bírósági ítéletek alapján ezekhez a területekhez az „új nyerteseknek” semmilyen közük nincs. Jogvita ugyanis jelenleg csak a Kishantosi Nonprofit Kft. és a Nemzeti Földalapkezelő között van. Ezt fogalmazta meg 2014. április 25-én a Székesfehérvári Járásbíróság két ítéletében is, ennek ellenére két további „új bérlő” is megkezdte a területek betárcsázását.

A Greenpeace paragrafusjeles táblákkal hívta fel a figyelmet a törvénytelenségre, amelyeken Szabó Zsolt és az általa felbérelt traktorosok átgázoltak. Az „új nyertes” agresszív viselkedéséről készült képek önmagukért beszélnek. (Egészen konkrétan: Bolye Ferencre, a biogazdaság egyik vezetőjére rávágta a terepjáró ajtaját, egyik békés aktivistánkat pedig gyomron vágta.)
A törvényességet lábbal tiporják Kishantoson, az állami szervek háttértámogatásával. Ki fogja ezt barbárságot megállítani?
 

Ezek a sorok állnak a Greenpeace videója alatt, amely egyébként jól tükrözi mindazt, ami ma Magyarországon zajlik.

[youtube=http://youtu.be/HnQ4iGHP8p0]

Mindennek megerősítéseként szorosan kapcsolható a Dr. Gaudi-Nagy Tamás által szervezett, a Kossuth téren tartott földvédelmi demonstráción Póka Lászlónak a Nem adom a Házamat Mozgalom vezetőjének teljesen jogos gondolatai, melyek csak egy olyan államban vetődhetnek fel, ahol a jogállam megléte nem több, puszta álomnál. Sajnos hazánk is ebbe a sorba tartozik. Póka László május 6-i gondolatai aktualizálódtak:

 
Felháborít, hogy nem hallottam róla, hogy nyomoznának a kiléte után.
Felháborít, hogy nincs még eljárás ellene garázdaság miatt.
Felháborít, hogy a politikusok még nem határolódtak el.
Felháborít, hogy a Köztársasági elnök nem kért bocsánatot az élő vetés kiszántása miatt minden Magyartól.
Felháborít, hogy a földbitorló oligarchákat, még nem szedték szét agilis ripacsok a különböző televíziós műsorokban.
 
Elvárom, hogy a rendőrség jelen lakossági bejelentés nyomán azonnal kezdje meg a minden bizonnyal garázdaságot elkövető, 
vélhetően férfi személy felkutatását, és hivatalból kezdje meg az eljárást vele szemben.
 
Elvárom, hogy a politikusok határolódjanak el mind az alkotmányos jogaikat gyakorlókkal szembeni erőszakos fellépéstől, 
mind pedig a lábon álló vetés beszántásától.
 
Elvárom, hogy a média legalább olyan súllyal, és olyan terjedelemben hozza nyilvánosságra az ügyet, 
mint a május 6. napján köpés által kifejezett véleménynyilvánítást.
 
(A Greenpeace és a Hungária Tv nyomán)
Nemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “Gyomrost kapott az aktivista Kishantoson

  1. Nagyon úgy néz ki,hogy „Szabó Úrnak” bármi áron,de kell az a „földalapú támogatás”,és nem számit,hogy miként!!!Még tettlegességre is vetemedik?????
    Gratulálok a „hölgyeim és uraim,kedves barátaim” minden szimaptizánsának csak igy tovább!!”Hajrá Magyarország,Hajrá Fidesz””””,stb,stb,stb,……..
    Évaanyu

  2. Nem örök időkre,hanem határozott időre kapták bérbe a földet.Ősszel,a vetés ideje előtt már eldőlt,hogy nem bérelhetik tovább,akkor miért vetették mégis be?Értem én,azt gondolták,hogy majd valami erőszakos úton rászorítják a hivatalt,hogy mégis ők kapják meg.Az állam azonban nem hátrálhat meg,mert akkor a következő lépés az lesz,hogy nem fizetnek adót.Amikor megtudtam,hogy gabonát,meg lucernát vetnek az úgynevezett „biogazdaságban” a földbe,világossá vált,hogy ez csak néhány ember biznisze,mert ezeket a növényeket nem kell gondozni,géppel minden elvégezhető,tehát NEM TEREMT MUNKAHELYET TÖBB TÍZ EMBERNEK,átverés az egész.Aztán meg hogy Greenpeace is benne van,hát bolsi ármánykodás az egész.
    Ferenc

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: