KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Lecserélhető tárgyakká váltunk – Morvai Krisztina sajtótájékoztatója a munkavállalói jogokról

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az EP kampány utolsó két hetében konkrét témákról szóló sajtótájékoztatókon mutatom be a Jobbik programját, illetve az előző öt évben végzett munkát. (Utóbbit felszólalások bemutatásával is). A témákat összeköti, hogy az emberi méltósággal, emberi jogokkal kapcsolatos mindegyik.

A 2014. május 11-i, vasárnapi téma a munkavállalók jogai volt. Vajon hogyan lehetséges, hogy Magyarországon 60-80 ezer forintért, teljes munkajogi jogfosztottságban robotolnak munkavállalók az összeszerelő üzemekben vagy az áruházláncokban, miközben az EU elvben minden tagállamban védi a munkavállalói jogokat? S mit lehet ez ellen tenni magyar képviselőként, illetve magyar jogászként?

[youtube=http://youtu.be/pWhra2vOXeE]

Morvai Krisztina, EP képviselő, a Jobbik EP választási listájának vezetője

Nemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “Lecserélhető tárgyakká váltunk – Morvai Krisztina sajtótájékoztatója a munkavállalói jogokról

 1. Már megint ez a bunkó mulltiellenes duma.
  Én meg azt kérdezem, hogy van az, hogy a Jobbik mindig csak a multikat szidja, mikor egy sima mezei magyar vállalkozónál sokkal szarabb körülmények között dolgoznak az emberek??? Ugyanannyi, vagy kevesebb pénzért, jó részük be sincs jelentve, csak négy órára, így semmiféle nyugdíjjogosultságot nem szerez. És az még csak istenes, ha időre megkapja azt a kis pénzét, nem kell rá hónapokat várni, mert a „maszek” késik a fizetéssel.
  Ja, hogy a magyar vállalkozók is szavaznak, ezért őket nem szabad ekézni. A multik meg úgysem tiltakoznak, ha basztatják őket, meg nem is szavaznak.
  Na menjetek a picsába!

  1. Nem posztom védeni a munkáltatókat, mert semmi közöm hozzájuk. De amíg a multi kap 100 féle támogatást addig a magyar munkáltatót (persze ha nem simicskának hívják) legfeljebb szőlőkaróval támogatják. A multi kap adókedvezményt (nem is ellenőrzik, annyit csal amennyit akar), a magyar még részletfizetést sem. Az is igaz, hogy ebben nem a multik a felelősek (azért vehetnének emberszámba is bennünket) hanem a kormányok, mi pedig abban, hogy hagyjuk a kormányokat.
   A mi cégünk (mondom, alkalmazott vagyok) nem kap közvetlen állami megbízást. Azt egy kormányközeli cég kapja. Valami csókos. A munkát velünk csináltatja meg. Az állam kifizeti a csókosnak a munkát, az meg elfelejti kifizetni nekünk. Ettől aztán a cég nem tud fizetni.

 2. A politikát mindig a gazdag ember csinálja. Azt hiszi, hogy ő okosabb, mert gazdag. Illetve azért gazdag, mert okos. Föl se merül benne, hogy nem mindenki akar gazdag lenni, főleg nem mások rovására. Wass Albert ugyanis teljesen jól mondta : „A haszon az egyik leghaszontalanabb dolog, amit az ember kitalált.” A haszon a csalás a rendszerben. A haszon abból „keletkezik”, hogy sokaknak nem adják meg ami jár, nem a munka értékének megfelelő ellenszolgáltatást kapnak. Nem a munkaerő piaci bér alakulásokról beszélek, hanem arról, hogy az elvégzett munka mennyit ér a társadalom számára. Ha mindenkinek valóban annyi jutna, amennyit a munkája ér, nem lennének számottevő vagyoni különbségek az emberek között. A gazdag ember tehát attól gazdag, hogy jó vastag bőrrel van ellátva a képe és jó erős a gyomra.
  A probléma gyökere mégsem itt van. A probléma már akkor elkezdődött, amikor kizárólag a vagyoni helyzet lett a szaporodás feltétele. Szinte minden bajunknak ez a forrása. A NŐ az élet alapja. Amíg a NŐ a hiúságát szolgálja nem Istent, nem is lesz másként. Azt sem veszik észre, hogy éppen azért vannak gondjaik, mert olyan fene liberálisak a párválasztásukban. (a régóta gyakorolt jelenlegi családmodell egy totálisan liberális típus) Majd ha az megváltozik, akkor indulhatunk el a javulás útján. Néhány ezer év alatt helyre lehet hozni a hibákat.

 3. Magyarországon nem azért gazdag a nagyon gazdag mert okos, hanem mert egy szarházi nemzettolvaj!! Okosan gazdagodni, csak jól működő gazdaságban lehet…..
  Sz kata

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: