KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gusztustalanul reagáltak román kommentelők Varga Barnabás drámai sérülésére

A magyar labdarúgó-válogatott Csoboth Kevin 100. percben lőtt góljával egy egészen elképesztő meccsen győzött Skócia ellen, így továbbra is megvan az esélye a továbbjutásra. A meccsen drámai sérülést szenvedett Varga Barnabás, a románok közül pedig többen botrányos hozzászólásokkal reagáltak a szörnyű esetre. Voltak olyan román emberek is, akik bírálták honfitársaikat a durva megjegyzések után.
 

Varga Barnabás a skótok elleni 1-0-s győzelem során szenvedett rémisztő sérülést, amikor a skótok kapusával Angus Gunn-nal ütközött. A Fradi csatára félelmetes helyzetben került a földre, ahol megmozdulni is alig tudott. Vargát hosszú ideig ápolták a pályán, hordágy, mentő is érkezett, a történéseket pedig eltakarták a nézők elől, így nagyon rossz dologra számított mindenki. Később kiderült, hogy a 29 éves támadó arcában több csont is eltört, emellet agyrázkódást is szenvedett, így minden bizonnyal műteni kell.

Botrányos és felháborító román kommentek

A románok közül az interneten rengetegen tettek megjegyzéseket tettek Varga sérülése kapcsán, ezek közül többen is botrányos és felháborító hozzászólásokat írtak. A Mandiner összegyűjtötte a legaljasabb kommenteket:

  • „Biztos hallotta, hogy nem a magyarok voltak az elsők Németországban és elájult”.
  • „Egy megvan!”
  • „Fájt?”
  • „Orosz taktikája van a magyaroknak!”

Mindemelett normális hangvételű és sportszerű kommentek is érkeztek, voltak, akik alaposan leteremtették a gúnyolódó hozzászólókat.

Egészséget kívánok a magyar játékosnak, ilyen helyzetekben minden rivalizálást el kell felejteni. Szégyellje magát aki viccelődik és nevet! Egy ember életéről van szó! 

 

Mennyire hiányzik az empátia azokból, akit élvezik, ami ezzel a fiatalemberrel történt? Ha a bátyád, sógorod, gyereked lenne, akkor is így reagálnál?”

– írta egy józan hozzászóló.

Origo

 

A kiemelt képen: Eltakarják a sérült Varga Barnabást a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia – Magyarország mérkőzésen ó / (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Gusztustalanul reagáltak román kommentelők Varga Barnabás drámai sérülésére

  1. EMBEREK A ROMÁN NRM NÉP HANEM SZAKMA. E SZEMUVEGEN KERESZTUL KELL OKET VIZSGÁLNI.ÉS MINDEN ÉRTHETO LESZ. KUTYÁBOL SOSEM LESZ SZALONNA.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük