Gratuláció és útravaló – levél Murányi Leventének

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kedves Alelnök úr, kedves  Murányi Levente!


Nagy utat tettél meg, és teljesült régi, több éves álmod, mert egy eddig a hazai politikában ismeretlen, valóban  nemzetpárti gondolat jegyében azt képviselve csapatoddal, csapatunkkal bekerültél a Nemzet törvényhozásába, az Ország Gyűlésébe.

Egyúttal viszed magaddal a sajnos egyre csökkenő számú ötvenhatosok forradalmi üzenetét, és meg nem valósult álmait a mának és a holnapnak.

Gratulálok Neked, Gratulálok a magunkfajtáknak, hogy Morvai Krisztina már örökbecsű „kirekesztő” szavát kölcsönkérjem.

Nem kell magyaráznom, hogy ez mit jelent, ezt nélkülem is jól tudod, ez jog, ez egyben kötelesség, ez minta.

Rengetegen fognak megkeresni régi és új „barátok” apró és nem apró kéréssel.

Azt kívánom, soha ne térj ki senki elől, de legyen erőd megkülönböztetni a barátot az érdekbaráttól, és mindenkit fogadj, aki hozzá szeretne járulni a valódi Nemzetépítéshez, és tudd megkülönböztetni az építőt és segítőt a hőzöngőtől, a magamutogatótól, a karrieristától, az egyéni érdekekért nyomulóktól.

Soha, egy percig se feledd, a közel egymillió választó miért állt mellétek, mit várnak Tőled és tőletek, mi az az értékrend, amit a Jobbik felvállalt, és a majdani segítségetekkel megalkotandó új törvényeinkkel  torold meg, toroljátok meg az összes gazdasági és politikai bűnöket, mert erre is kaptad felhatalmazásod!

Legfőképpen, ne hagyd a Gárdát, ami tizedmagaddal a Te álmod is volt.

Felül kell vizsgálni a bűntelen Gárdával kapcsolatos koncepciós perek teljességét, nem törődve bármilyen érdeksértéssel, akár a bíróságba vetett bizalom megrendülése árán is.

Az Új Magyar Gárda Mozgalom, segítségetekkel, jogi megerősítéssel kell, hogy átvegye jogtalanul betiltott Magyar Gárda Egyesület és mozgalom szerepét, a jogi és erkölcsi rehabilitációja után.

A Gárdának, akár változatlan formában, akár egy új közösen megalkotandó új keretekben be kell töltenie történelmi küldetését, nemzetvédelmi majdani feladatát.

Ne félj ezt alapító atyaként folyamatosan képviselni, és ne hagyd megtorlatlanul az 1956-os forradalom 50.évfordulóján történtek, a velünk történtek kőkemény kivizsgálását, és az összes bűnelkövető tisztességes bíróság elé állítását és megbüntetését, a politikai parancsot kiadóktól egészen a főrendőr és beosztott rendőr végrehajtókig!

És ne legyetek tekintettel egyetlen bűnelkövető családjára sem, vizsgálódásotok szempontja csak az igazságosság, és Nemzetünk nagy családjának érdeke lehet!

Ne tartsatok a kétharmados többségi kormányzás esetleg mindent elsöprő erejétől, mert az ország népe az elszenvedett diktatúra és a kilátástalansága miatt erre adott felhatalmazást egy politikai erőnek végső elkeseredésében.

Bár megalapozottan vagyunk sokan bizalmatlanok ezzel az erővel szemben, hiszen sokunknak nagyon rossz tapasztalataik vannak velük kapcsolatban, parlamenti munkátok minőségével kényszerítsétek őket saját ígéreteik betartására.

Legyetek halszálka a torkukon, ha Nemzetünk iránti kötelezettségeiktől eltérnének, amit csak jobbikos sebészkéssel lehet majd kivenni, ha bármelyik pillanatban elfelejtkeznének ígéreteikről, és folyamatosan erősödve, munkátokat tisztességesen végezve készüljetek egy majdani kormányzati munkára. a Nemzet érdekében.

Vigyétek magatokkal a Nemzet leendő Alkotmányozó Gyűlésébe, az Ország Házába a még hét országban élő Nemzetünk általatok és segítségetekkel megvalósuló álmait.

Isten Óvja és segítse Drága Hazánkat, Nemzetünket, és adjon Szebb Jövőt!

Reiner Péter az Új Magyar Gárda Mozgalom pártoló tagja

Nemzeti InternetFigyelő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük